Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolciasz28']Ogłoszenia :)
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
ojej,
cafeanimal,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
e-zwierzak,
szerlok,
petsy,
animalia,
pet world,
najpewniej,
kokosy,
olx,
zamościak

Dyiekuję juz wrzucam na pierwszą.

Posted

Widzę, że ogłoszenie jest na olx. Czy macie problemy z umieszczaniem tam zdjęć, czy tylko ja mam?
Nie robicie na alegratce? Ja mam stamtąd zawsze największy odzew.....

Posted

Własciwie nie wiem co napisac............
Wczoraj zgłosił się tez fajny dom z Grodziska Maz., szukałyśmy z zadrą kogos do sprawdzenia domu.
Zadzwoniłyśmy do faceta, u ktorego był Bruno no i okazało się, ze pies od paru dni ma juz dom w Tomaszowie Lub.:roll:
Jestem wsciekła, bo myslałam, ze to wszystk odbędzie sie inaczej....
Fakt, ze to to ten facet opiekował się Brunem, martwił się o niego i to on poprsił o pomoc w znalezieniu psu dobrego domu, ale mysle, ze powinien jednak przed wydaniem psa zadzwonic i pogadac.
Mam tylko nadzieję, ze Bruno jest u odpowiedzialnych ludzi, bo takich przeciez szukalismy.
Dziękuję za ogloszenia i za troskę o psa; jednoczesnie przepraszam wszystkich za właściwie stracony czas, bo tych zglaszających sie domów nie mozemy wykorzystac dla Bruno...
Powinnismy się chyba cieszyc...

Posted

Tola napisał(a):

Wczoraj zgłosił się tez fajny dom z Grodziska Maz., szukałyśmy z zadrą kogos do sprawdzenia domu.

Tola, Grodzisk Maz. to mój rejon. Dawaj ten domek, mamy jeszcze kilka owczarków "do zagospodarowania".......

Posted

Tola napisał(a):
Własciwie nie wiem co napisac............
Zadzwoniłyśmy do faceta, u ktorego był Bruno no i okazało się, ze pies od paru dni ma juz dom w Tomaszowie Lub.:roll:
Jestem wsciekła, bo myslałam, ze to wszystk odbędzie sie inaczej....
Fakt, ze to to ten facet opiekował się Brunem, martwił się o niego i to on poprsił o pomoc w znalezieniu psu dobrego domu, ale mysle, ze powinien jednak przed wydaniem psa zadzwonic i pogadac.
Mam tylko nadzieję, ze Bruno jest u odpowiedzialnych ludzi, bo takich przeciez szukalismy.
Dziękuję za ogloszenia i za troskę o psa; jednoczesnie przepraszam wszystkich za właściwie stracony czas, bo tych zglaszających sie domów nie mozemy wykorzystac dla Bruno...
Powinnismy się chyba cieszyc...

Ija jestem wściekła.tak się nie robi.