Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehhh... coś nikt się wami nie interesuje maluchy..:shake:
Takie piękne, a ciągle czekają na dom.. :-(
Gadzik mówiła, że jutro zabiera swoją psią pociechę więc przynajmnije jedna ma dobry domek :loveu:
Jeszcze dwie i matka.. :razz:

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Therion zdecydowałyśmy, że psy zostaną u Kariny, chyba że już nie będzie mogła wytrzymać. Mam załatwiony pewny transport na trasie Końskie-Warszawa i Końskie-Kraków więc gdyby był ktoś chętny.....

Posted

Ja myślałam, że po weekendzdie już dawno maluchy będą we własnych domkach, są takie prześlicznie niespotykane, a tu dalej prawie cały komplet bid czeka na bardzzo kochane swoje domki.

Posted

Ok dotarłam. Wiedziałam, że będę znowu odbierała psiura spod Warszawy:razz: ale cóż, jak się chce mieć psa to nic nie stoi na przeszkodzie, tym bardziej jakieś 300 km:diabloti: .
Mała jest rewelacyjna. Przeżyła powrotną drogę do domu bardzo fajnie. Grzecznie leżała sobie w pudełeczku, troszeczkę nasiusiała i chyba ma chorobę lokomocyjną ale w porównaniu z Bongosem, jak jechał do domu, to nic nie zrobiła:evil_lol:. Psiaki przywitały ją trochę chłodno ale wieczorem już wujek Bongo chodził za nią i wylizywał pyszczek. Ciocia Lamba do wczoraj traktowała ja jak powietrze ale wczoraj, jak wujcio spłoszył małą starając się zachęcić szkraba do zabawy rzuciła się na niego z furią, co będzie straszył maleństwo:evil_lol: . Mała z psiakami dogaduje się już teraz rewelacyjnie. Nas się trochę boi, warczy jak chcę ją wziąć na dwór, dzisiaj rano grzecznie poszła z innymi siusiu na podwórko ale potem się czegoś przestraszyła, zaczęła się strasznie wyrywać i skomleć . jak chciałam ją wziąć na ręce. Ale bardzo ciekawie spogląda i strzyże uszkami ja widzi, co robią moje psiaki ze mną (Lamba to mój ładniejszy cień, gdzie ja tam i ona:lol: ) więc myślę, że koduje i za niedługo sama będzie przychodziła. Na razie merda ogonkiem na widok cioci Lamby i wujka Bongosa.
Jedno muszę stwierdzić, będzie z niej niezłe ziółko jak dorośnie;) wczoraj już zostałam obszczekana jak wchodziłam do domu:crazyeye:, a w sobotę w nocy, jak już zgasiliśmy światło mała wygoniła Bongosa z jego skóry pod kominkiem i sama sie na niej wyciągnęła i w dodatku zabrała mu jego kość:evil_lol: . Jest rewelacyjna.
Dobra kończę, bo musimy jechać do pana doktora odrobaczyć się troszeczkę;)

Posted

zapomniałam o najważniejszym. Jako, że nie potrafimy sie zdecydować na konkretne, mamy księżniczkę trojga imion : Viktoria (Viki) Gremlinssa (Gremi - ma uszka jak gremlinek) Issa (wena twórcza w trakcie drogi powrotnej do domu). Jeszcze tylko musimy kupić czerwome posłanko, bo to które ma teraz do księżniczki nie pasuje;) :lol:

Posted

Przepraszam ogromnie:oops: ale nie mam juz teraz czasu przebrnac przez caly temat a moze akutrat :razz: Biafra ma jakis domek na szczeniora w tym typie. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27662"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27662[/URL]

Tutaj pierwszy post:

"Dzisiaj zadzwonila do mnie kobieta , ze chce adoptować szczeniaka.
Widziala gdzieś nasze ogloszenie, ale ta suczka juz dawno jest w domku :loveu: .
Może ktos ma podobną biedę?

Pani stracila swoją suczkę dwa miesiące temu. Padla na zawal.
Pies ma być do kolana w typie collie z pyska reszta obojętna. Pani mieszka w bloku. Podaję bezpośredni namiar do kobiety [SIZE=3][B]606 212 776 [/B][/SIZE]
Nie ma dostępu do internetu więc prosi o zdjęcia na komórkę.

Poniżej nasza suczka w wieku okolo 4 tygodni

[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fb089d8d42d3cf86"][IMG]http://images1.fotosik.pl/97/fb089d8d42d3cf86m.jpg[/IMG][/URL]"