Gajax Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ehhh... coś nikt się wami nie interesuje maluchy..:shake: Takie piękne, a ciągle czekają na dom.. :-( Gadzik mówiła, że jutro zabiera swoją psią pociechę więc przynajmnije jedna ma dobry domek :loveu: Jeszcze dwie i matka.. :razz: Quote
Therion Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Podnosze sunie , oby domy jak najszybciej były, w niedziele chyba przyjezdzaja do hotelu do Krakowa. Quote
Gajax Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Jedno maleństwo już w drodze do domku :multi: reszta czeka, ale wszystkie podobno wybitnie rozkoszne :cool3: Quote
Beata J. Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Na allegro - 7 obserwatorów. Aby trochę ich pogonić napisałam że jedna mała sunia znalazła juz domek. Niech wiedzą że muszą się spieszyć Quote
Frotka Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [B][COLOR=red]GADZIK - DZIĘKUJĘ![/COLOR][/B] Quote
Therion Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Trzymam kciuki ,zeby pozostałe znalazły szybko domy. Quote
Beata J. Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Właśnie, my tu czekamy na relację, foty, ochy i achy Quote
Beata J. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Liczba obserwatorów na allegro wzrasta. W tej chwili 8 szt. Czy ktoś wie czy są może jakieś telefony od zainteresowanych? Quote
Beata J. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Z tego co zrozumiałam to pieski zostaja na tymczasie u Kariny, ale Frotka pewnie wie więcej. Tylko gdzie ona???? Quote
Beata J. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Na siódmej stronie domku nie znajdziecie. Migiem na pierwszą! Quote
Frotka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Therion zdecydowałyśmy, że psy zostaną u Kariny, chyba że już nie będzie mogła wytrzymać. Mam załatwiony pewny transport na trasie Końskie-Warszawa i Końskie-Kraków więc gdyby był ktoś chętny..... Quote
joannal Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja myślałam, że po weekendzdie już dawno maluchy będą we własnych domkach, są takie prześlicznie niespotykane, a tu dalej prawie cały komplet bid czeka na bardzzo kochane swoje domki. Quote
Therion Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Czy Karina ma za co je utrzymac ? Dobrze byłoby aktualne zdjecia zamieścic. Quote
gadzik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ok dotarłam. Wiedziałam, że będę znowu odbierała psiura spod Warszawy:razz: ale cóż, jak się chce mieć psa to nic nie stoi na przeszkodzie, tym bardziej jakieś 300 km:diabloti: . Mała jest rewelacyjna. Przeżyła powrotną drogę do domu bardzo fajnie. Grzecznie leżała sobie w pudełeczku, troszeczkę nasiusiała i chyba ma chorobę lokomocyjną ale w porównaniu z Bongosem, jak jechał do domu, to nic nie zrobiła:evil_lol:. Psiaki przywitały ją trochę chłodno ale wieczorem już wujek Bongo chodził za nią i wylizywał pyszczek. Ciocia Lamba do wczoraj traktowała ja jak powietrze ale wczoraj, jak wujcio spłoszył małą starając się zachęcić szkraba do zabawy rzuciła się na niego z furią, co będzie straszył maleństwo:evil_lol: . Mała z psiakami dogaduje się już teraz rewelacyjnie. Nas się trochę boi, warczy jak chcę ją wziąć na dwór, dzisiaj rano grzecznie poszła z innymi siusiu na podwórko ale potem się czegoś przestraszyła, zaczęła się strasznie wyrywać i skomleć . jak chciałam ją wziąć na ręce. Ale bardzo ciekawie spogląda i strzyże uszkami ja widzi, co robią moje psiaki ze mną (Lamba to mój ładniejszy cień, gdzie ja tam i ona:lol: ) więc myślę, że koduje i za niedługo sama będzie przychodziła. Na razie merda ogonkiem na widok cioci Lamby i wujka Bongosa. Jedno muszę stwierdzić, będzie z niej niezłe ziółko jak dorośnie;) wczoraj już zostałam obszczekana jak wchodziłam do domu:crazyeye:, a w sobotę w nocy, jak już zgasiliśmy światło mała wygoniła Bongosa z jego skóry pod kominkiem i sama sie na niej wyciągnęła i w dodatku zabrała mu jego kość:evil_lol: . Jest rewelacyjna. Dobra kończę, bo musimy jechać do pana doktora odrobaczyć się troszeczkę;) Quote
gadzik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 zapomniałam o najważniejszym. Jako, że nie potrafimy sie zdecydować na konkretne, mamy księżniczkę trojga imion : Viktoria (Viki) Gremlinssa (Gremi - ma uszka jak gremlinek) Issa (wena twórcza w trakcie drogi powrotnej do domu). Jeszcze tylko musimy kupić czerwome posłanko, bo to które ma teraz do księżniczki nie pasuje;) :lol: Quote
masienka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Przepraszam ogromnie:oops: ale nie mam juz teraz czasu przebrnac przez caly temat a moze akutrat :razz: Biafra ma jakis domek na szczeniora w tym typie. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27662"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27662[/URL] Tutaj pierwszy post: "Dzisiaj zadzwonila do mnie kobieta , ze chce adoptować szczeniaka. Widziala gdzieś nasze ogloszenie, ale ta suczka juz dawno jest w domku :loveu: . Może ktos ma podobną biedę? Pani stracila swoją suczkę dwa miesiące temu. Padla na zawal. Pies ma być do kolana w typie collie z pyska reszta obojętna. Pani mieszka w bloku. Podaję bezpośredni namiar do kobiety [SIZE=3][B]606 212 776 [/B][/SIZE] Nie ma dostępu do internetu więc prosi o zdjęcia na komórkę. Poniżej nasza suczka w wieku okolo 4 tygodni [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fb089d8d42d3cf86"][IMG]http://images1.fotosik.pl/97/fb089d8d42d3cf86m.jpg[/IMG][/URL]" Quote
Frotka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [I][B][COLOR=red]Bardzo dziękuję Masieńko![/COLOR][/B][/I]:multi: Zaraz tam będę pisać, a jutro - dzwonić! Quote
Therion Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Podnosze psy na pierwsza strone, jeszcze trzy sztuki czekaja na domy. Quote
Recommended Posts