Frotka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Asiu - bardzo dziękuję! Karina mieszka w Końskich (czyli tam, gdzie są psy) więc transport nie jest konieczny, chyba, że zgłosi się ktoś z Warszawy, kto weźmie tricolorka na stałe ....:cool3: Quote
Beata J. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Poproszę o nr telefonu jaki mam podać na allegro. Również konto Kariny, bo gromadka spora i kaska się przyda Quote
Guest ajsonowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 sorry Asia:lol: juz powiadomilam Daniela i Niuke ;) Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Podaj proszę numer Gajax i mój 694 74 00 74 (z zaznaczeniem "tylko sms", będę oddzwaniać do zainteresowanych). Karina nie ma warunków, żeby trzymać te psy, nie chodzi tylko o pieniądze. Pilnie potzrebne sa domy "na stałe" i jak najszybszy transport do Krakowa. Quote
Gajax Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mój nr gdyby ktoś nie miał 505403074 - dostępny przeważnie 24h/dobę;) Cioci Gadzik chyba trzeba wysłać PW.. :cool3: A Daniel dostał info o odwołanym transporcie wczoraj o 21:51 :lol: Quote
gadzik Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Czytam i czytam i już myślałam, że o mnie zapomniałyście:mad: ale widzę, że jednak nie;) . Mam problrmy z netem w domu, a raczej chwilowy jego brak, więc muszę dojeżdżać do siostry stąd brak mojego udziału w dyskusji:roll: . Przyznam szczerze, że za duży dla mnie wybór. Po wstępnej rozmowie z P. Łukaszem wiem, że mała biała ciapa raczej odpada, bo może się z moją suczą nie dogadać (paskudnica, moja oczywiście, musi rządzić), więc może ta pierwsza na tym ślicznym bannerku? Myśle, że ona - jest słodka. Tylko mam bliżej do Końskich niż do Warszawy:roll: Którędy będziecie jechali, może przejmę malucha gdzieś po drodze? W razie czego jestem pod telefonem: 668 858 810 Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Pieski odłowione, [B]odpchlone,[/B] jutro będą[B] odrobaczone.[/B] Mają założone książeczki zdrowia. Pojutrze idą na [B]pierwsze szczepienia[/B]. Trochę dużo na jeden raz, ale gdyby szły do nowych domów to pójdą już ze szczepieniami. Tricolorek wyglądał dziś tak: [IMG][URL="http://img237.imageshack.us/my.php?image=szelti0qn.jpg"][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/1301/szelti0qn.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Wygląda na tym zdjęciu jak ostatni bieduś.:razz: Trzeba go będzie trochę odkarmić. Quote
Gajax Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 a to pies?? :crazyeye: w sensie płci :evil_lol: i lepszy rozmiar ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/93/5b30ab655e2fe497.jpg[/IMG][/URL] Quote
Beata J. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 OK nr telef. na allegro zmienione. Mamy 6 obserwatorów i b.duże zainteresowanie. Mam nadzieję że telefony będą się urywać. Jeśli to możliwe to poproszę o aktualne zdjęcia to wrzucę na aukcję Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Nie, to wszystko suki. Napisałam w rodzaju męskim, bo nie ma żeńskiego dopowiednika "szczeniaka" Quote
Therion Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gadzik psy sa na tymczasie u kariny w Końskich, potem przyjada do krakowa, do Warszawy nie jada. Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=red]Beato J - dziękuję! :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] dopisz prosze w ogłoszeniu, że suczki są zaszczepione, odrobaczone i odpchlone i że mają ksiązeczki zdrowia. Quote
Gajax Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ciocia Beata jak zawsze na posterunku! :Rose: Ale ci obserwatorzy to mogliby zacząć czynnie obserwować.. :razz: :evil_lol: Quote
Beata J. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ma się rozumieć, tkwię w pełni gotowości bojowej chętna odpowiadać na pytania przyszłych właścicieli triclorowej rodzinki ;) Żeby tylko pisać chcieli ci wszyscy obserrrrrrrrrrrwatorzy :mad: [B]Frotka- już uzupełniłam.:lol: [/B] Dzisiaj myślenie mnie nieco boli, zatem jeśli widzicie co jeszcze można by dopisać do ogłoszenia- to śmiało, czekam na propozycje Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Chcesz coś dopisać? To świetnie. :evil_lol: Mam nowe ogłoszenie: 1,5-roczny, łagodny owczarek collie tricolor szuka dobrego domu tel: Quote
Therion Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 W tych Końskich to same piekne psy maja, a to tricolorki. a to collie.Myśle ,ze przy okazji szukania domu suczkom, owczarek tez znajdzie dom. Quote
Beata J. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ale, piękny. Dawaj więcej zdjęć (na allegro wchodzi 8 sztuk) No i wiesz jakiś tekst bardziej rozbudowany poproszę :evil_lol: Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 zaraz sklecę bardziej rozbudowany tekst a na razie możesz wkelić Misia :loveu: :diabloti: tam się bardziej wysiliłam i tekst już gotowy: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1844196#post1844196"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1844196#post1844196[/URL] Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 tekst do collie: "Nie tylko mieszańce bywają bezdomne. Tego pięknego owczarka collie właściciel przywiązał do drzewa w lesie. Pies potrzebował dużo czasu, by zaufać ponownie czowiekowi. Po jego zachowaniu widac było, że nie miał z ludźmi dobrych doświadczeń. Na szczęscie doznane krzywdy to już przesłość. Pies jest radosny, bardzo towarzyski, łagodny i posłuszny. Jeżeli trafi na swojego czowieka będzie mu wierny do końca." Więcej zdjęć owszem mam, ale sprzed pół roku:roll: Z aktualnych zdjęć Karina przesłała mi tylko to jedno. Poprosze ją o więcej. Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 mam nadzieję, że nie znikniesz z forum po tym zalewie "zleceń" z mojej strony:oops: Quote
Beata J. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [B]Frotka - [/B]nie ma obawy, nie tak łatwo mnie odstraszyć.:lol: Ile Karina ma tych psów? Czy może stworzyć im na allegro jakąś specjalną, wspólną aukcję? Nie wiem czy to zgodne z regulaminem allegro, nie czytałam go i mam w sumie to.....gdzieś Napisz co myślisz o takiej aukcji Quote
Frotka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 pomysł bardzo dobry. Karina ma ich 26 + teraz "nasze" 4 tricolorki. Mam więcej zdjęć. Podaj mi na priv mail to Ci prześlę. Dziękuję! Quote
Therion Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Beata popieram Frotke, trzeba pomoc Karinie w znalezieniu domów dla jej podopiecznych. Quote
Recommended Posts