Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety ten ładniejszy udał sie na wyprawę do lasu i nie chciał wrócić do wieczorynki więc mam tylko jednego .

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/collakmaly1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/collakmaly2.jpg[/IMG]

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/collakmaly3.jpg[/IMG]

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mama collak jest juz ucywilizowana i przyjacielska , natomiast małe sa dzikie, panicznie sie boja. Nie wyciągałam tego malucha z budy bo żal mi go było wiec zdjęcia są takie jakie sa.

Karina i Robert bardzo proszą o jedzenie dla psiaków . Ja mogę zawieżć w przyszły wtorek ale muszę mieć co lub za co.

ps. Masz córeczke :)

Posted

Czyli szukamy domku dla mamy i 2 maluchow (dziewczynka i chlopiec)?
Ile maluchy maja juz miesiecy?
Beata, czy jestes w stanie powiedziec cos o usposobieniu mamy - czy jest lagodna, spokojna a moze taki klebek energii? Im wiecej informacji, tym latwiej znalezc domek (a mam cos w rekawie ;) , tylko nie wiem czy akurat collak - decydujacy jest charakter).

Posted

Beata na koncie AFN jest 150 zł na psiaki Kariny, napisz do nich ,moze by kupic za to karme. Gosia wszystkie to suczki mama i dzieci, maluchy maja juz po 6 miesiecy.

Posted

Beato moze załozyc temat np. zbiorka jedzenia dla psow Kariny, bo tam przeciez jeszcze duzo innych biedakow, czy Misio bez nozki ma dom ? Ja wyslalem Karinie w tym mies. troche pieniedzy, wiecej juz nie dam rady, bo mam jeszcze kilka psow pod opieka, moze w sierpniu cos dorzuce.

Posted

Tak jak napisałam , suczka jest juz ok. Zdecydowanie na początku należy wyprowadzać ja na smyczy ale daje sie bez problemu pogłaskać , nie ucieka i wykazuje ciekawość.
Bardzo lubi Roberta i u nich chodzi " wolno " po terenie . Przychodzi na zawołanie.

Dobrze, skontaktuje sie z Aga i poproszę o przelanie pieniedzy. Dzieki

ps. Misio bez nozki ma juz dom ! :)

Posted

Zdjęcia świetne, psiaki jeszcze bardziej :loveu:
Ta biała z niebieskimi oczami wygląda jak ja po nocy sylwestrowej :evil_lol: (nie obrażając psiaka oczywiście ;) )
Trzeba je wstawić gdzie się da, ciocia Beata J. pewnie aukcję na allegro wrzuci.. :cool3:
O białaskę dzisiaj pytała kobita, dostała tel. Roberta - może coś z tego będzie wreszcie.

Ps. Do karmy oczywiście się dorzucę tylko nr konta i adres niech mi ktoś eskiem wyśle, bo nie będzie mnie do końca tygodnia.

Posted

Gajax karma z AFN a mam mete na tania ale calkiem niezla wiec jest ok.
Dzieki za opinie , niestety malej bialej ciężko jest zrobic cokolwiek bo to straszny tchórz a druga niestety znikneła przed okrutnym fotografem.
Ale we wtorek wpadne bez uprzedzenia to moze sie nie schowa.