Therion Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Moze zadzwonic na komorke do Kariny, jest podana w ogloszeniu psow na allegro ? Albo priv do chrupka ,zeby załatwiła adres. Quote
Beata J. Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ja osobiście nie znam Kariny-jestem dla niej totalnie anonimowa- dlatego zależało mi aby zgodę na tą sesję i adres uzyskał ktoś kto jest z nią w stałym kontakcie. Pisałam ogólną prośbę na forum, napisałam priv do Frotki i do Chrupka. Jutro zadzwonię do Kariny. Quote
Therion Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Super, w takim razie czekamy na zdjecia i nowe domy. Quote
Gajax Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [SIZE=2]Do Kariny jedzie we wtorek kochana i jak zawsze niezastąpiona ciocia [B]Beata Dorobczyńska[/B][/SIZE] :Rose: Dziękujemy też [B]zasadzkas[/B] za chęć pomocy :loveu: Quote
Ss Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Mam zainteresowana osobe........ Frotka masz pełna skrzynke........... Quote
Beata J. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ss']Mam zainteresowana osobe........ Frotka masz pełna skrzynke...........[/quote] Frotka ma pełną skrzynkę od dawna. Albo nie reaguje na prośby jej oczyszczenia, albo robi to za rzadko. Niech ta osoba zainteresowana dzwoni bezpośrednio do Kariny. Psy są u niej więc wie o nich najwięcej i to pewnie Karina podejmuje ostateczne decyzje do kogo trafią. Quote
boryna Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 ta zainteresowana osoba jestem ja:) mam na imie Agnieszka:) i bardzo serdecznie wszystkich witam ... chcialabym wziac jedno ze szczeniat... wiem ze szukacie dla nich domu i wydaje mi sie ze jestem w stanie zapewnic jednemu z maluchow opieke... jest tylko maly problem zglosilam sie do Was dzisiaj tylko zeby zbadac grunt...bo wyjezdzam na tydzien i bede mogla dopiero za tydzien ugadac wszelkie szczegoly... z gory dzieki za odpowiedz:) Quote
boryna Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 dzieki:) dzwonilam do niej dwa razy... jak narazie nie odbiera... widocznie jest czyms zajeta... ale nic bede probowac dalej :) Quote
Beata J. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Agnieszko, do Kariny czasem ciężko się dodzwonić, trzeba próbować do skutku. Zatem nie zrażaj się proszę. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Gajax Ty juz nie przesadzaj :) Mam kilka zaległych spraw i az mi glupio , ze Ty tu takie komplementy piszesz. pojade wieczorem we wtorek, zdjecia bedą w srode. Pozdrawiam, B Quote
Gajax Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Gajax Ty juz nie przesadzaj :) Mam kilka zaległych spraw i az mi glupio ,[B] ze Ty tu takie komplementy piszesz[/B]. pojade wieczorem we wtorek, zdjecia bedą w srode. Pozdrawiam, B[/quote] A co mam zrobić jak pomnika nie chcesz? :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Gajax ja sie cieszę , że Cie poznałam . Cieszę sie ze Nico ma super dom i rewelacyjna Panią i to mi w zupełności wystarczy . Nie chcę pomnika - cieszę sie ze Cie poznałam :) ps. a poza tym to na pomniki zawsze ptaki sraja ;) Quote
zasadzkas Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Muszę się odezwać, bo potem wątku znaleźć nie można :razz: A chciałabym wiedzieć, jak się sprawy kolakowe mają. Czy Kolak jest psem mieszkającym na zewnątrz czy wewnątrz domu? Są jakieś informacje o nim? Quote
Frotka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Kolak jest podtruty. Nie wiem czy Karina nie wstrzyma adopcji. Quote
Gajax Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Gajax ja sie cieszę , że Cie poznałam . Cieszę sie ze Nico ma super dom i rewelacyjna Panią i to mi w zupełności wystarczy . Nie chcę pomnika - cieszę sie ze Cie poznałam :) ps. a poza tym to na pomniki zawsze ptaki sraja ;)[/quote] Ja też się niesamowicie cieszę, że Was poznałam.:loveu: I czekam na dzień, w którym znów mnie odwiedzicie, bo jesteście kapitalną parą :) Ps. a jak nad Twoim pomnikiem zamontuję baldachim? :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Frotka , a dlaczego jeżeli kolak jest podtruty ma to wstrzymać adopcje ? Chyba lepiej jeżeli psów nie bedzie ? nikogo w oczy nie bedzie raziło ? Quote
Recommended Posts