Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja osobiście nie znam Kariny-jestem dla niej totalnie anonimowa- dlatego zależało mi aby zgodę na tą sesję i adres uzyskał ktoś kto jest z nią w stałym kontakcie. Pisałam ogólną prośbę na forum, napisałam priv do Frotki i do Chrupka. Jutro zadzwonię do Kariny.

Posted

[SIZE=2]Do Kariny jedzie we wtorek kochana i jak zawsze niezastąpiona ciocia [B]Beata Dorobczyńska[/B][/SIZE] :Rose:
Dziękujemy też [B]zasadzkas[/B] za chęć pomocy :loveu:

Posted

[quote name='Ss']Mam zainteresowana osobe........ Frotka masz pełna skrzynke...........[/quote]

Frotka ma pełną skrzynkę od dawna. Albo nie reaguje na prośby jej oczyszczenia, albo robi to za rzadko.
Niech ta osoba zainteresowana dzwoni bezpośrednio do Kariny. Psy są u niej więc wie o nich najwięcej i to pewnie Karina podejmuje ostateczne decyzje do kogo trafią.

Posted

ta zainteresowana osoba jestem ja:) mam na imie Agnieszka:) i bardzo serdecznie wszystkich witam ... chcialabym wziac jedno ze szczeniat... wiem ze szukacie dla nich domu i wydaje mi sie ze jestem w stanie zapewnic jednemu z maluchow opieke... jest tylko maly problem zglosilam sie do Was dzisiaj tylko zeby zbadac grunt...bo wyjezdzam na tydzien i bede mogla dopiero za tydzien ugadac wszelkie szczegoly... z gory dzieki za odpowiedz:)

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Gajax Ty juz nie przesadzaj :) Mam kilka zaległych spraw i az mi glupio ,[B] ze Ty tu takie komplementy piszesz[/B].
pojade wieczorem we wtorek, zdjecia bedą w srode.

Pozdrawiam,
B[/quote]

A co mam zrobić jak pomnika nie chcesz? :eviltong:

Posted

Muszę się odezwać, bo potem wątku znaleźć nie można :razz:
A chciałabym wiedzieć, jak się sprawy kolakowe mają.
Czy Kolak jest psem mieszkającym na zewnątrz czy wewnątrz domu? Są jakieś informacje o nim?

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Gajax ja sie cieszę , że Cie poznałam . Cieszę sie ze Nico ma super dom i rewelacyjna Panią i to mi w zupełności wystarczy .
Nie chcę pomnika - cieszę sie ze Cie poznałam :)

ps. a poza tym to na pomniki zawsze ptaki sraja ;)[/quote]
Ja też się niesamowicie cieszę, że Was poznałam.:loveu:
I czekam na dzień, w którym znów mnie odwiedzicie, bo jesteście kapitalną parą :)
Ps. a jak nad Twoim pomnikiem zamontuję baldachim? :cool3: