Daria_ Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Na allgero pewna osoba sprzedaje szczenną sunię beagle. [url]http://allegro.pl/beagle-suka-3-lata-szczenna-i1243538759.html[/url] Czy ktoś może dać jej DT i pozwolić oszczenić się w spokoju i bezpieczeństwie? Błagam o szybką pomoc by znów nie trafiła do pseudo hodowli :shake: Jest we Włocławku - to dla mnie za daleko :placz: Pomóżcie! Bardzo proszę o szybki Dom Tymczasowy a ja zajmę się adopcją :-( Szczeniaczki na pewno szybko znajdą domki - jeśli znalazłby się transport wzięłabym jednego do domu z ogrodem :angryy: Quote
Olga7 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Trudna sprawa chyba,ale rozsylać trzeba wątek komu się da tylko .Może cos uda się wywalczyć i ocalić sunię przez pseudo ??? Quote
Daria_ Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Gdybyście mogli pomóc - rozsyłam gdzie mogę ale na pewno jakieś fora ominę :( Może ktoś zadzwonić do tego Pana i zarezerwować ją na czas szukania domu? Ja nie mam nic na koncie :( Quote
Olga7 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Rozsylam teraz kikanaście pw do ciotek -tak na prędko,poki jestem teraz a potem jeszcze postaram się wysylać ...Moze coś cudem uda się zrobić by sunię ocalić ...?? Quote
lucySxy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dostalam watek od Dogo, posle dalej do Tomo ktory jest z adopcji beagli. czy dalyscie znac na forum e-beagle? Quote
Olga7 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Prosilam wlasnie tez Dogo by szukala pomocy tej suni oraz by wyslala pw do ludzi od beagle .W sumie kilkanascie pw już poszlo ode mnie z prośbą o dalsze rozsylanie innym ciotkom/wujkom ...Może wspolnie jakoś uda sie znalezć ratunek tej suni... Na tym forum trzeba chyba byc zarejestrowanym a ja teraz nie dam rady ...Może ty cioteko byś tam sprawę umieścila ale pewnie Dogo coś w tym kierunku zrobi ,jesli ma czas teraz i dziś .. Quote
nescca Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Wrzuccie na forum beaglie. Jakieś strony milosnikow. strasznie żal niuni. Quote
Daria_ Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Co dziwniejsze - jej "właściciel" zamieścił ogłoszenie o szczeniakach beagle w wieku 6 tygodni. Cóż za dziwny zbieg okoliczności. Wrzucę na podane przez Ciebie nescca, gdy tylko aktywują mi konto. [U][B][/B][/U][URL="http://www.dogomania.members/40051-nescca"][/URL] Quote
nescca Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ten gad ma duzo wiecej psow. [url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17482475[/url] Quote
lucySxy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jest juz watek na beaglach i propozycja wykupienia suczki, a moim zdaniem trzeba sie spieszyc...chyba ze zdjecie jest stare.. Quote
Daria_ Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='lucySxy']Jest juz watek na beaglach i propozycja wykupienia suczki, a moim zdaniem trzeba sie spieszyc...chyba ze zdjecie jest stare..[/QUOTE] Moja koleżanka je zamieściła. Quote
Olga7 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='nescca']ten gad ma duzo wiecej psow. [url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17482475[/url][/QUOTE] To typowa pseudohodowla -jak widać z tego linku .Psy pewnie mają zle albo b.zle warunki .Widac to po ich wygladzie i otoczeniu. Wiadomo ,co jest tam potrzebne. Quote
pinkmoon Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mam nadzieję, że uda się ją wykupić przed porodem i zrobić sterylkę aborcyjną. Quote
Daria_ Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='pinkmoon']Mam nadzieję, że uda się ją wykupić przed porodem i zrobić sterylkę aborcyjną.[/QUOTE] Mam nadzieję że nie będzie za późno na sterylizację... Quote
nescca Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jak macie robić rzeźnie, to może lepiej niech urodzi i uśpijcie miot. Wiele suk pada podczas sterylek aborcyjnych kiedy saprowadzane za poźno.... Quote
Shhh Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 cos ruszylo? strasznie tu cicho? allegro mowi, ze ogloszenie nieaktualne. dopiero trafilam na ten watek... Quote
Recommended Posts