KAWIS1526 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dfc6d29f076cb619.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b002bf949cc3d001.htmhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5e513992b0d0792.htmll http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a66fd5d2a97d09ce.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8191987f91849e9c.html Słodka Amstaffka wrzucona do rzeki w worku:angryy: skazana przez okrutnych ludzi na pewną śmierć, czeka na nowy, wspaniały dom.Obecnie przebywa u ludzi którzy ją uratowali. Ma około 3 lat, jest bardzo energiczna, urocza i grzeczna, uwielbia zabawy szczególnie z dziećmi. Pomimo tego co ją spotkało właśnie przez człowieka, jest bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi. Quote
Trylifentyr Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 na to sa paragrafy! wiadomo kto, gdzie kiedy? podac i poinformowac opinie publ;iczną!! Quote
KAWIS1526 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 jutro się tym zajmę, chcę zamieścić artykuł w gazecie.. Quote
Trylifentyr Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 zgłos na policje. zgloszenie musza przyjac, dochodzenie musza przeprowadzic..pewnie umorza,ale... plus gazeta..teraz media pisza o wszystkim ( vide "gdzie jest krzyz! " ) sk*&%stwo trzeba tepic! Quote
Ulaa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tak bedzie latwiej zobaczyc fotki: jakie to kochane psiątko... Napewno ktoś będzie ją kojarzył! Trzeba sprawę rozdmuchać i ukarać sk... Quote
Trylifentyr Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 swietna!!! foto juz na fejsbuku :) Quote
Trylifentyr Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 no strasznie fajna morda! widac ze psychicznie fakjna! Quote
pinkmoon Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Słodka dziewczynka :) Czy tam gdzie teraz jest, może zostać aż do znalezienia nowego domu? czy jest jakiś termin? Jeśli podacie mi konkretne dane i informacje, napiszę jej jakiś zgrabny tekścik i pomogę w ogłaszaniu. -stosunek do innych psów i kotów -jak zachowuje się w mieszkaniu - czy trzyma czystość i załatwia się na dworze, czy nie niszczy w domu -czy to typ bardzo energiczny i zwariowany ;) czy kanapowy -czy jest psychicznie raczej łagodną ciapą, czy bardziej niezależna i z charakterem -czy jest zaszczepiona, odrobaczona, ma zalożoną książeczkę? Aha, no i czy mała jest po sterylce? Bo to też trzeba by zrobić przed adopcją. Quote
ageralion Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Matko jak tak mozna??? Az nie wiem co napisac... jak skomentowac takie bestialstwo??? A sunieczka przepiekna, przypo,mina mi nasza Azanke, ktora o maly wlos skonczyla by zycie powieszona na drzewie :shake: Byc czlowiekiem nie brzmi czasem dumnie :angryy: Quote
agaga21 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 sqrvysyństwo! jak będzie tekst, mogę zrobić allegro. Quote
doddy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Czy państwo sprawdzali czy sunia ma np. chip? Quote
andzia69 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 doddy napisał(a):Czy państwo sprawdzali czy sunia ma np. chip? Kojarzysz tą sunię? siakaś taka znajoma...ale ja mam obecnie pustkę w głowie:( Quote
doddy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 No własne jakby mi się coś kołatało, ale już o patrzeniu na brzuch nie chciałam pisac, że może by miała szramę po sterylce. Tyle tych psów, że nam się w oczach mieni. Quote
agnieszka32 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jaka kochana :placz: http://images43.fotosik.pl/343/a66fd5d2a97d09cemed.jpg Quote
Ulaa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ciotki bullkowe jak dobrze ze jestescie!:multi: Kawis1256 kupiła dla suni karmę, smaczki, odwiedza ją - i napewno jutro jak wejdzie wszystko dokładnie opisze. Czy wszystkie psiaki przechodzące przez Fundacje AST są chipowane? PS. tak patrzę i patrzę, ona jakaś nieduża nawet przy dzieciach się wydaje, może ma coś ze stafika? Quote
doddy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tak, nasze chipowane :) Wprawdzie nie wydaje mi się by była od nas, ale już tyle psiaków przeszło, że może mi kiełbasić. Do Kwidzyna na pewno nie oddawaliśmy jeszcze psiaków. Ona mi się jakby z forum kojarzyła. Gadałam z Natali_aa i jej też jakby coś świtało. Quote
fioneczka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 to się nigdy nie skończy ... kolejna o której wiadomo w ciągu kilku dni ... ile jest tych które nie miały "tyle szczęścia" zeby ktoś zainteresował się ich losem ... śliczna sunia i mimo wszystko uśmiechnięta Quote
pinkmoon Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dobrze że trafiła na kogoś kto nie przeszedł obok niej obojętnie... Mam nadzieję że ten tymczas sprawi, że nie trafi chociaż do schroniska. Quote
KAWIS1526 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 rozmawiałam dziś z Panią u której Sunia przebywa, i mówiła, że u nich może zostać do momentu znalezienia nowego domu... ufff... wspaniała ta Pani;) Jest bardzo grzeczna i czyściutka... jeżeli chce wyjść na dwór, i załatwić potrzebę fizjologiczna, to stoi pod drzwiami i piszczy, lub liże panią po ręku i prosi o wypuszczenie na dwór:) w domu nic nie niszczy, grzecznie sobie śpi, a jak idzie na dwór to dużo biega i bawi się.. do Pani przychodzą wnuki i bardzo lubi się z nimi bawić... bardzo jest za dziećmi, aż się tuli do nich jest taka kochana:)... (widać, że przebywała w otoczeniu dzieci).Psychicznie jest raczej łagodną ciapą, czuję się u Państwa bardzo dobrze i tak się zachowuje jakby mieszkała tam całe życie.Bardzo posłuszna, jak Pani mówi do niej, że ma się położyć to Sunia grzecznie się kładzie, jak mówi, że ma usiąść wykonuje Pani polecenie...no i oczywiście daje obie łapki;) i jak tu jej nie kochać...Pani była z nią u weta i chipu nie ma, nie wiedzą czy była szczepiona, i odrobaczona,po sterylce też nie jest. Quote
agaga21 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 może sterylkę by trzeba było jej załatwić jakoś...super, że na razie może zostać. Quote
andzia69 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ulaa napisał(a):Z tego co wiem, ma nowy dom :) a coś blizej? Quote
Recommended Posts