aldira Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 moze ja zapytam czy onka znazla domek? u mnie wisi na ogloszeniu i chcialabym sie dowiedziec czy juz ma domek.. Quote
mgie Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='aldira']moze ja zapytam czy onka znazla domek? u mnie wisi na ogloszeniu i chcialabym sie dowiedziec czy juz ma domek..[/QUOTE] Która onka ? Quote
ostatniaszansa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Aldiro , Omega utknęła w Boguszycach, niestety . We wrześniu minie rok. Nie wiem o jaką onke pytasz, czy o Kamę ? Ta znalazła fanstastyczny dom k. Jasła. z kolei wszsytkie szczeniaki onki tez znalazły domki. Nadal szukają domków fantastyczne sunie Majka i Osa jedna ma ok. 4 lat druga ponad 5. Zdjęć i to wcale świezych mamy sporo. Ogłaszała je też z Mgie. chyba czas na wznowienie ogłoszeń dla Omegi co ? Zywiołowa, b, energiczna, misiasta sunia, super opiekunka dla naszego Podrzutka-Benia. Kumpela nowicjusza Nero ( tego z interwencji ). Omega jest tez ogłaszana w Szwajcarii już już był domek i na dodatek zaprzyjaźniony z Panem ,którym adoptował Alfika. Razem mieli chadzac na wycieczki. I d....a właściciel kamienicy w której mieszka ów Pan zainteresowany adopcja Omegi , nie zgodzil się :( Dodam ,że Omega jest w programie Fajny Pies ale bezdomny . Ewa Quote
mgie Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Aż już liczyłam na wspólne spacery Omegi z Alfikiem ... od wczoraj ma kilka dosłownie ogłoszeń [url]http://tablica.pl/oferta/biszkoptowa-suczka-omega-ma-tylko-rok-jest-energiczna-i-opiekuncza-IDf0Zw.html[/url] Quote
ostatniaszansa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Mgie mam dobrą wiadomośc , Omega razem z Nero maja juz domek, tylko wizyta pa ( jedziemy pod Grójec bo nie mamy czasu na poszukiwania ). ludzie super. Dom z ogrodem psy na podwórku każdemu zakupują nowa budę z prawem wchodzenia do domu pod kontrolą bo jest tam 1,5 roczne dziecko, cudna dziewczynka. Weszli dzisiaj do nas do schroniska a ta mała jak u siebie :) dodam,że psy/koty leczyli w warszawskich klinikach .Ewa Quote
mgie Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Właśnie doczytałam na wątku ogólnym. Jestem w pozytywnym szoku ;) Nero to ten pies z interwencji ? Wspaniale. Quote
ostatniaszansa Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dokładnie ten, wylizał córeczkę owych Państwa i koniec wymiekli a przyjechali ( z ogłoszeń ) zobaczyć Omegę. Oboje stali, i w końcu;' bierzemy oba, zapraszamy do nas na pa. Ewa Quote
mgie Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jeszcze wizyty nie było, psy w schronisku ale to jest CUD. Quote
ostatniaszansa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Państwo,którzy są zdecydowali na adopcje Omegi i Nera w pełni przygotowań; zamawiane budy na wymiar, żeby psiakom bylo wygodnie, wkład do budy i osłona na wejście, oczywiście psy będa mialy prawo wchodzenia do domu, no i myślą nad zbudowaniem zadaszenia nad budami . Karma raczej z wyższej półk; a żeby zdrowe były , szczotki do codziennego wyczesywania Nera dla Omego tez , ale ona wymaga rzadszego wyczesywania. Bardzo, bardzo pozytywne wrażenia. Jak Nero będzie w pełni sił - kastracja po badaniach. Pan zaintresowany Chesterem błaga o jak najszybsza wiztye, jego syn ( b, miłe dziecko ) płacze, jęczy - tatusiu kiedy bedzie Chester. Tatus nas ciutke wkurzł, ale widac ,że mu zależy. Są i telefony o szczeniaki, o Przerzutka ale nic konkretnego z tego nie wynika. Ewa Quote
mgie Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Mimo okresu wakacyjnego w sprawie boguszków niezły ruch. Oby wszystkie znalazły nowe domy.:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ostatniaszansa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Telefonów nawet i sporo, ale w wiekszości to zwracanie głowy. Jednak wole jak ktos sie interesuje aniżeli jak jest kompletna cisza mimo rozlicznych ogłoszeń. Mini, wszystko na to wskazuje pojedzie do nowego domku po 16 sierpnia. Martwi mnie bez efektywne jak na razie ogłaszanie szczeniaków :( Ewa Quote
mgie Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Serwisy ogłoszeniowe są wypełnione po brzegi ogłoszeniami szczeniaków i to takimi, które w dorosłości będą maleńkie. Takie duże psy mają znacznie gorzej. Quote
ostatniaszansa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 juz teraz wyraźnie widac,że Max bedzie psem sporym i bardzo w typie onka, koło jakiej rasy stoi Czoko ? Też będzie spory, ale dosyc oryginalny Rex będzie mniejszy trochę w typie onka a Lilu jest słodka, drobna, delikatna, pyszczek raczejw typie colaczka budową odstaje od rodzeństwa. Tylko,że psiaków teraz jest multum, szczeniaki i wakacyjne "przeszkody " E Quote
ostatniaszansa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Omega jest nie do zdarcia, skąd ona ma tyle energii? A co ona i Podrzutek wyprawiaja to przechodzi ludzkie pojęcie, inne psy tylko na boki uskakują :) Ciuteniek mnie to martwi bo tam gdzie ma pójśc do nowego domku jest 1,5 roczne dziecko i nijak idzie oduczyć Omegę skakania na ludzia , uparte stworzonko. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Trochę czasu minęło,ze szczeniaków zrobiły się calkiem spooooore psiaki i oboje Alfik i Omega mają domki :) :) Ewa Quote
Recommended Posts