Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nareszcie u nas coś się ruszyło ! Ale jak zwykle nie obyło się bez pecha.

[quote]
[COLOR=#1F497D][FONT=&quot]Chère Madame,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1F497D][FONT=&quot] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1F497D][FONT=&quot]J’ai bien reçu votre demande de titre via le ZWKP ;[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1F497D][FONT=&quot] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1F497D][FONT=&quot]Les résultats de l’exposition de Warszawa sont en suspends étant donné qu’il a des problème sur les listes de résultats.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1F497D][FONT=&quot]Nous attentons la réponse du ZWKP ;[/FONT][/COLOR]

[/quote]

W szybkim rozumieniu, otrzymali mój wniosek z ZKWP, ale.... są problemy z listą wyników z wystawy w Warszawie i oczekują na ich odpowiedź. Jak dostaną odpowiedź, dopiero mój wniosek trafi do odpowiedniego działu i wyrobią dyplom.

Rety. Czekamy już od lipca.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HURRRAAAAAA !!!!!! :multi::multi::multi:
Dziś znalazłam w skrzynce zawiadomienie z FCI o przyznaniu tytułu Interchampiona oraz awizo na pocztę. :multi::multi::multi:
Nareszcie :evil_lol:

Posted

Gratulacje !!!
My dzisiaj dostaliśmy tubę.ZG wysłał do Belgii 11 pażdziernika i już przyszło.(po miesiącu)
W ZG czekał wniosek 4 msc na wysłanie.Po co to pośrednictwo?

[URL="http://www.beardedyork.pl"]www.beardedyork.pl[/URL]

Posted

[quote name='JOLY']Gratulacje !!!
My dzisiaj dostaliśmy tubę.ZG wysłał do Belgii 11 pażdziernika i już przyszło.(po miesiącu)

[URL="http://www.beardedyork.pl"]www.beardedyork.pl[/URL][/QUOTE]

to jest właśnie jedna z wielu rzeczy których kompletnie nie pojmuję w tym kraju ;)

Posted

[quote name='JOLY']Gratulacje !!!
[URL="http://www.beardedyork.pl"]www.beardedyork.pl[/URL][/QUOTE]
Gratulacje!

Pzdr.

Posted

I my od wczoraj mamy już dyplom INTERCHAMPIONA.

Od uzyskania ostatniego wniosku mineło sześć i pół miesiąca, ale jak czytam to normalny okres oczekiwania.

Posted

[quote name='skubi']I my od wczoraj mamy już dyplom INTERCHAMPIONA.
Od uzyskania ostatniego wniosku mineło sześć i pół miesiąca, ale jak czytam to normalny okres oczekiwania.[/QUOTE]
Gratulacje!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='panienkabubu']Kolejny polski INTERCHAMPION!

Tym razem to moja Boston Terrierka, NOVINKA ROJBER FCI, rozpoczęła intera 14.11.2009, ukończyła 21.11.2010 mając na swoim koncie 5 CACIBów[/QUOTE]
Gratulacje Intera i przy okazji świetnych występów na finałach w Nitrze i dla bernardyna i dla bostonki super się prezentowaliście.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Gratulacje Intera i przy okazji świetnych występów na finałach w Nitrze i dla bernardyna i dla bostonki super się prezentowaliście.[/QUOTE]

wielkie dzięki :-)

Asiaczku, tak zrobię :-)

Posted

[quote name='Asiaczek']Wczoraj wypełniłam formularz i mailem wysłałam do ZG. Ostatni CACIB to Tulln (25.09.2010 r.).
Ciekawe, ile czasu przyjdzie mi czekac. Że pół roku to na pewno....

Pzdr.[/QUOTE]

ja dzis wyslalam maila do ZG. Ostatni CACIB z maja. No zobaczymy

Posted

[quote name='Talagia']Brawo :)
I my sie chwalimy, LILIAN Marisett rowniez ukończył Interchampionat w Nitrze :)))[/QUOTE]
Jaaaaaa, super wieści!

[quote name='PANGEA']ja dzis wyslalam maila do ZG. Ostatni CACIB z maja. No zobaczymy[/QUOTE]
Myślę, że u Ciebie to juz powinno być z górki:)

Pzdr.