Bura Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [B][FONT=Arial][SIZE=4]13.11.2010 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1,3,4,5,10[/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=4][FONT=Arial]14.11.2010 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2,6,7,8,9[/FONT][/SIZE][/B] Termin zgłoszeń: 14.10.2010 Opłaty [B][FONT=Arial][SIZE=4]Wystawcy krajowi:[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Calibri]- za pierwszego psa (z katalogiem) [B]100 zł[/B][/FONT] [FONT=Calibri]- za każdego następnego (bez katalogu) [B]90 zł[/B][/FONT] [FONT=Calibri]- za psa w klasie [/FONT][FONT=Calibri]baby i [/FONT][FONT=Calibri]szczeniąt[/FONT][FONT=Calibri](bez katalogu) [/FONT][FONT=Calibri][B]40 zł [/B][/FONT] [FONT=Calibri]- za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) [B]40 zł[/B][/FONT] [FONT=Calibri]- za psa w klasie weteranów (bez katalogu) [B]40zł[/B][/FONT] [FONT=Calibri]- psy/suki wszystkich ras polskich [B]bez opłat [/B][/FONT][FONT=Calibri](pod warunkiem wystawienia !) [/FONT] [FONT=Calibri]konkurs Młody Prezenter - 20zł ( za każdy dzień )konkurs Najpiękniejsza Para - [B]40zł[/B][/FONT] [FONT=Calibri]konkurs Najpiękniejsza Grupa Hodowlana - [B]40zł[/B][/FONT] [FONT=Calibri][B][COLOR=red]Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po 14.10.2010 [/COLOR][/B][/FONT] [B][FONT=Calibri][COLOR=red]wynoszą 150 zł za każdego psa, [/COLOR][/FONT][/B] [B][COLOR=red][FONT=Calibri]bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.[/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=red][FONT=Calibri]UWAGA ![/FONT][/COLOR] [FONT=Calibri][COLOR=red]Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, [/COLOR][/FONT] [FONT=Calibri][COLOR=red]bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. [/COLOR][/FONT] [COLOR=red][FONT=Calibri]Psy posiadające zagraniczne rodowody a będące własnością polskich wystawców [B](BEZ PKR) [/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Calibri][COLOR=red]podlegają opłacie w EURO, według cennika dla wystawców zagranicznych [/COLOR][/FONT] [B][FONT=Calibri]Foreign exhibitors:[/FONT][/B] [FONT=Calibri]- each dog (with Catalogue)[B] 40 EUR[/B][/FONT] [FONT=Calibri]-baby and puppy class [B]20 EUR[/B][/FONT] [FONT=Calibri]- veteran class [B]20 EUR[/B][/FONT] [FONT=Calibri]- Best Brace/Couple [/FONT][SIZE=4][FONT=Calibri]20EUR[/FONT][/SIZE] Więcej na : [URL]http://www.zkwpkielce.republika.pl/cacib2010.html[/URL] [SIZE=2]My się już zgłosilismy :razz: I zapraszamy znajomych lub też nowych znajomych na wystawie w Kielcach na oblewnaie Igorowych młodzieżowych championatów :cool1: Polski i Ukrainy... Będzie jadło, napitek, %%, co tylko chcecie :evil_lol:[/SIZE] Quote
sator_k_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ja się wybieram pooglądać psiaki ;) Quote
.:TULA:. Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Na oblewanie championatów się zapisuję i przy okazji zabiorę swoje dwa burki pozdrowienia justa Quote
Bura Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='.:TULA:.']Na oblewanie championatów się zapisuję i przy okazji zabiorę swoje dwa burki pozdrowienia justa[/QUOTE] Dwa?? Czyżbym cos przegapiła?? Quote
.:TULA:. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Bura mogłaś przegapić, bo to ledwo od ziemi odrosło, ale jest odpowiedniego, najładniejszego koloru-CZARNEGO. Quote
Cordia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jak mi sie suka nie posypie to będziemy :) szkoda, że Igor będzie zdobywał ringi w inny dzień ehh. Quote
Bura Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='.:TULA:.']Bura mogłaś przegapić, bo to ledwo od ziemi odrosło, ale jest odpowiedniego, najładniejszego koloru-CZARNEGO.[/QUOTE] Duże ma się rozumieć?? Quote
AnkaW Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='.:TULA:.']Bura mogłaś przegapić, bo to ledwo od ziemi odrosło, ale jest odpowiedniego, najładniejszego koloru-CZARNEGO.[/QUOTE] masz dugiego????? czarnucha ???? i też dużego ???? Quote
Bura Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='AnkaW']masz dugiego????? czarnucha ???? i też dużego ????[/QUOTE] Tylko, kurna, szkoda, że czarne. :evil_lol: Białego by se kupiła, żeby w końcu jak pies wyglądał. A nie czorny diabeł :eviltong: Quote
.:TULA:. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Duża to Ona jest tylko z nazwy-XXL, tym razem ten najmniejszy. A tak naprawdę ja mam ją tylko na stanie,a to pies moich rodziców. pa justa Quote
kika22 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 My bedziemy,a sunia jak jej sie uda schudnac Quote
ewka122 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja także się wybieram na dwa dni, mam nadzieję, że nauka pozwoli :D Quote
Bura Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='ewka122']Ja także się wybieram na dwa dni, mam nadzieję, że nauka pozwoli :D[/QUOTE] Nauka nie zając, nie ucieknie, a wystawa owszem :) Quote
Kisses Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Święta prawda :D Ja będę na pewno w sobotę, z Cairnem w pośredniej, w niedzielę, jak się znajomy od Cavika zdecydują, jeśli by nie wyszło - czy ktoś ma miejsce na niedziele dla jednej osoby? Quote
ewka122 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Bura']Nauka nie zając, nie ucieknie, a wystawa owszem :)[/QUOTE] Haha :) Żeby moja mama tak myślała xD Nie no, żartuję, na wystawie raczej jak co roku się pojawię :D podejdę i poświętuję z Wami :D Quote
Ania&Kasia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Też palnuje się pojawić ;] mam nadzieję że mi się uda ;] Quote
Bura Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='Kisses']Święta prawda :D Ja będę na pewno w sobotę, z Cairnem w pośredniej, w niedzielę, jak się znajomy od Cavika zdecydują, jeśli by nie wyszło - czy ktoś ma miejsce na niedziele dla jednej osoby?[/QUOTE] Ja mam wolne autko :) [quote name='ewka122']Haha :) Żeby moja mama tak myślała xD Nie no, żartuję, na wystawie raczej jak co roku się pojawię :D podejdę i poświętuję z Wami :D[/QUOTE] Trzymamy za słowo :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 a ja się zastanawiam... w sumie wystawa jako kielecka to jedna z moich ulubionych ;) obsada sędziowska... no bywały lepsze ;) no nie wiem, nie wiem... jeśli się pojawię to z trzema paskudkami, w tym i bejbikiem :D występ z nią to będzie jak taniec na arenie cyrkowej :D Quote
Bura Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Zapewne nie przebije dzikiej dzidy, zwłaszcza, że to hala a on w hali...:sweetCyb: a ja to tylko :painting: za nim... Quote
agnethka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 oj.. moja Dziunia KOCHA nowości, to bardzo bezstresowe dziecko - musi wsjo sama sprawdzić, obwąchać, ludzi wylizać, psy zaczepic do zabawy, co się da to sprawdzić zębem :evil_lol: kocham jej charakter :loveu: Quote
Kisses Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bura, to jak coś to mogłabym liczyć na podróż w Waszym towarzystwie? Dokładam się do paliwa itp. :) A co z Cavikiem to będę wiedzieć pewnie dopiero w październiku... Quote
Recommended Posts