Jump to content
Dogomania

CACIB Kielce 13-14.11.2010

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Arial][SIZE=4]13.11.2010 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1,3,4,5,10[/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Arial]14.11.2010 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2,6,7,8,9[/FONT][/SIZE][/B]

Termin zgłoszeń: 14.10.2010

Opłaty
[B][FONT=Arial][SIZE=4]Wystawcy krajowi:[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Calibri]- za pierwszego psa (z katalogiem) [B]100 zł[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]- za każdego następnego (bez katalogu) [B]90 zł[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]- za psa w klasie [/FONT][FONT=Calibri]baby i [/FONT][FONT=Calibri]szczeniąt[/FONT][FONT=Calibri](bez katalogu) [/FONT][FONT=Calibri][B]40 zł [/B][/FONT]
[FONT=Calibri]- za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) [B]40 zł[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]- za psa w klasie weteranów (bez katalogu) [B]40zł[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]- psy/suki wszystkich ras polskich [B]bez opłat [/B][/FONT][FONT=Calibri](pod warunkiem wystawienia !) [/FONT]
[FONT=Calibri]konkurs Młody Prezenter - 20zł ( za każdy dzień )konkurs Najpiękniejsza Para - [B]40zł[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]konkurs Najpiękniejsza Grupa Hodowlana - [B]40zł[/B][/FONT]
[FONT=Calibri][B][COLOR=red]Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po 14.10.2010 [/COLOR][/B][/FONT]
[B][FONT=Calibri][COLOR=red]wynoszą 150 zł za każdego psa, [/COLOR][/FONT][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Calibri]bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Calibri]UWAGA ![/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][COLOR=red]Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, [/COLOR][/FONT]
[FONT=Calibri][COLOR=red]bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. [/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Calibri]Psy posiadające zagraniczne rodowody a będące własnością polskich wystawców [B](BEZ PKR) [/B][/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][COLOR=red]podlegają opłacie w EURO, według cennika dla wystawców zagranicznych [/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Calibri]Foreign exhibitors:[/FONT][/B]
[FONT=Calibri]- each dog (with Catalogue)[B] 40 EUR[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]-baby and puppy class [B]20 EUR[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]- veteran class [B]20 EUR[/B][/FONT]
[FONT=Calibri]- Best Brace/Couple [/FONT][SIZE=4][FONT=Calibri]20EUR[/FONT][/SIZE]

Więcej na :

[URL]http://www.zkwpkielce.republika.pl/cacib2010.html[/URL]

[SIZE=2]My się już zgłosilismy :razz: I zapraszamy znajomych lub też nowych znajomych na wystawie w Kielcach na oblewnaie Igorowych młodzieżowych championatów :cool1: Polski i Ukrainy... Będzie jadło, napitek, %%, co tylko chcecie :evil_lol:[/SIZE]

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='.:TULA:.']Na oblewanie championatów się zapisuję i przy okazji zabiorę swoje dwa burki
pozdrowienia justa[/QUOTE]

Dwa?? Czyżbym cos przegapiła??

Posted

[quote name='.:TULA:.']Bura mogłaś przegapić, bo to ledwo od ziemi odrosło, ale jest odpowiedniego, najładniejszego koloru-CZARNEGO.[/QUOTE]

Duże ma się rozumieć??

Posted

[quote name='.:TULA:.']Bura mogłaś przegapić, bo to ledwo od ziemi odrosło, ale jest odpowiedniego, najładniejszego koloru-CZARNEGO.[/QUOTE]

masz dugiego????? czarnucha ???? i też dużego ????

Posted

[quote name='AnkaW']masz dugiego????? czarnucha ???? i też dużego ????[/QUOTE]

Tylko, kurna, szkoda, że czarne. :evil_lol: Białego by se kupiła, żeby w końcu jak pies wyglądał. A nie czorny diabeł :eviltong:

Posted

[quote name='ewka122']Ja także się wybieram na dwa dni, mam nadzieję, że nauka pozwoli :D[/QUOTE]

Nauka nie zając, nie ucieknie, a wystawa owszem :)

Posted

Święta prawda :D

Ja będę na pewno w sobotę, z Cairnem w pośredniej, w niedzielę, jak się znajomy od Cavika zdecydują, jeśli by nie wyszło - czy ktoś ma miejsce na niedziele dla jednej osoby?

Posted

[quote name='Bura']Nauka nie zając, nie ucieknie, a wystawa owszem :)[/QUOTE]

Haha :) Żeby moja mama tak myślała xD Nie no, żartuję, na wystawie raczej jak co roku się pojawię :D podejdę i poświętuję z Wami :D

Posted

[quote name='Kisses']Święta prawda :D

Ja będę na pewno w sobotę, z Cairnem w pośredniej, w niedzielę, jak się znajomy od Cavika zdecydują, jeśli by nie wyszło - czy ktoś ma miejsce na niedziele dla jednej osoby?[/QUOTE]

Ja mam wolne autko :)

[quote name='ewka122']Haha :) Żeby moja mama tak myślała xD Nie no, żartuję, na wystawie raczej jak co roku się pojawię :D podejdę i poświętuję z Wami :D[/QUOTE]

Trzymamy za słowo :evil_lol:

Posted

a ja się zastanawiam... w sumie wystawa jako kielecka to jedna z moich ulubionych ;)
obsada sędziowska... no bywały lepsze ;)
no nie wiem, nie wiem... jeśli się pojawię to z trzema paskudkami, w tym i bejbikiem :D
występ z nią to będzie jak taniec na arenie cyrkowej :D

Posted

oj.. moja Dziunia KOCHA nowości, to bardzo bezstresowe dziecko - musi wsjo sama sprawdzić, obwąchać, ludzi wylizać, psy zaczepic do zabawy, co się da to sprawdzić zębem :evil_lol: kocham jej charakter :loveu:

Posted

Bura, to jak coś to mogłabym liczyć na podróż w Waszym towarzystwie? Dokładam się do paliwa itp. :)

A co z Cavikiem to będę wiedzieć pewnie dopiero w październiku...