Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że post pod postem ale nie mogłam edytowac.Ta biała sunia jest urocza jesli jest taka mozliwosc poprosze o wiecej fotek aby zobaczyć jaka jest duza i jaka wyrosnie . Zdaje sobie sprawę z tego jak wiele piesków potrzebuje miłości moze jest jeszcze kilka suczek malutkich , wiem że to nie sklep jednak czy mogłabym prosic o więcej jesli można tak to ując ofert.
Moze jest gdzies jakaś sunia taka roczna.

Posted

jej Ale ta czarnulka tez śliczna i taka mordeczkę ma słodka.
Odnośnie wizyty u was to gdzie to jest bo moze ktos ze znajomych sie zlituje i moze będę miała okazję zobaczenia na zywo i zadecydowania a jak nie to i tak któregos obdziele miłościa:)

Mam pytanie bo zauwazyłam wiele watków odnosnie szukania piesków,może troche niepotrzebnie zasmiecam swoimi wpisami nie na temat bo przeciez watek dotyczy innego pieska, prosiłabym moze o założenie watku albo przeniesienie tylko cześci w odpowiednie miejsce??

Posted

Witam ponownie :)
ogladałam wiele piesków nawet dwa bardzo przypadły mi do serca ale niestety sa zbyt daleko bo w bardzo odległych schroniskach , a biorąc pod uwagę to że w pobliskich schroniskach też są potrzebujące pieski zdecydowałam sie razem z moja rodzinka ze pragniemy przyjac pod nasz dom którąś z przepieknych kropek:) Mamy wielki dylemat bo obie sa piekne:) Może doradzicie która bardziej pasowała by do mojej rodzinki ?

Posted

Puniaiwika, a Twoje dzieci jakie sa? Spokojne czy raczej lubia biegac, szalec? Chodzi mi o tego 3 letniego brzdaca, bo 9-latek, to chyba juz rozumie, ze pies to pies i jakies prawa tez pies musi miec.

Posted

Córka ma 9 lat i bardzo spokojna nie lubi szaleć aż dziw ale co poradzić :P A synus ma 3,5 wiec no nie ukrywam lubi trochę szaleć ale sam ze sobą, jak mieliśmy psa to ona już była starsza gdy sie urodził i nawet nie zwracał na nia uwagi gdy spokojnie sobie lezała . Za to z psem mojej mamy (sunia ma 2 lata) to jak dwa wariaty ona nie odstępuje go na krok tak go lubi a wszyscy sie zastanawiają co on takiego w sobie ma ze ona tak go pilnuje hehehehe. Więc w sumie jak piesek grzeczny to on nie zwraca na niego uwagi a jak mały diabełek to bedzie dokazywał z nim a nie jemu:)

Posted

Jesli synek lubi biegac i bawic sie, to moze lepiej ta wesola rozrabiarka Czarnulka ? Chociaz biala sunia tez sie na pewno rozkreci. Trudny wybor naprawde. Obie sunki przesliczne i przekochane.

Posted

Witam i wszystkim dziękuję za pomoc w zalezieniu mojego pupila:) czarna Kropka od dzis wieczorem ma swój domek a my mozemy ja rozpieszczac:)
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie za niedługo wstawie fotki szczęśliwej Kropki:)

Posted

Bardzo się cieszę, że Kropka ma dom. Tym szczególniej, że takie czarne pieski jakoś często nie mają szczęścia i mało kto na nie zwraca uwagę.
Koniecznie załóż suni wątek - wszyscy z chęcią będziemy na bieżąco podglądać jej nowe życie!