puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Przepraszam że post pod postem ale nie mogłam edytowac.Ta biała sunia jest urocza jesli jest taka mozliwosc poprosze o wiecej fotek aby zobaczyć jaka jest duza i jaka wyrosnie . Zdaje sobie sprawę z tego jak wiele piesków potrzebuje miłości moze jest jeszcze kilka suczek malutkich , wiem że to nie sklep jednak czy mogłabym prosic o więcej jesli można tak to ując ofert. Moze jest gdzies jakaś sunia taka roczna. Quote
Basia1968 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 doskonale rozumiem - proszę uzbroić się w cierpliwość. Wstawię zdjęcia Kropeczki i innych biedaków. Quote
puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Bardzo dziekuje:p Choć nie ukrywam że ta bialutka przesliczna, to nie chce działać pochopnie gdyz jak wiadomo pies to przyjaciel na bardzo długo . Quote
Basia1968 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 W Hoteliku u MUrki są takie slicznotki: Sigma DIXI Quote
puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Przepraszam że zawracam głowę czy jest mozliwość zobaczenia wiecej fotek białej kropeczki i napisania czegos wiecej o jej charakterze ?? Jakos bardzo przypadła mi do gustu. Quote
Basia1968 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 tak będzie możliwość tylko koleżanka wejdzie na wątek. Zapewne w godzinach popołudniowych. Proszę o cierpliwość. Quote
puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Oki to czekam cierpliwie. A odnosnie tej wizyty to jak długo sie czeka na nia i jak długo twa załatwienie całej adopcji?? Quote
Basia1968 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 po prostu umawiamy dogodny termin spotkania, a później, gdy wszystko okazuje sie ok kombinujemy transport do domku. Quote
puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ok wiec czekam na wiecej propozycji i więcej zdięc i info o Kropeczce:) Do miłego wieczorka:) Quote
Ulka18 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Puniaiwika, a skad Ty jestes? Bo nie pisalas chyba na watku. Daleko masz do podkarpackiego? Quote
puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pisałam pisałam jestem ze Stalowej woli:) Quote
Ulka18 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Łomatko, to masz blisko i kazda psinke praktycznie mozesz zobaczyc na zywo. Nie zauwazylam wpisu o miescie, sorry. Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zgodnie z prośbą wklejam więcej zdjęc białej Kropki: Wszystkie zdjęcia można obejrzeć tu: http://allegro.pl/sliczna-slodka-i-bielutka-kropka-i1320350340.html Mam też w "ofercie drugą Kropkę - czarną, z Sandomierza:http://allegro.pl/przygarnij-kropke-i1320350279.html Quote
puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jej Ale ta czarnulka tez śliczna i taka mordeczkę ma słodka. Odnośnie wizyty u was to gdzie to jest bo moze ktos ze znajomych sie zlituje i moze będę miała okazję zobaczenia na zywo i zadecydowania a jak nie to i tak któregos obdziele miłościa:) Mam pytanie bo zauwazyłam wiele watków odnosnie szukania piesków,może troche niepotrzebnie zasmiecam swoimi wpisami nie na temat bo przeciez watek dotyczy innego pieska, prosiłabym moze o założenie watku albo przeniesienie tylko cześci w odpowiednie miejsce?? Quote
puniaiwika Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/194562-Mielecka-Pixie-rarytas-w%C5%9Br%C3%B3d-ps%C3%B3w-czeka-na-dom-w-hotelu-w-Brzy%C5%9Bciu! tak patrzyłam sobie na Wasze malutkie kruszynki i moja uwagę jeszcze zwróciła ta suczka bardzo ładna . Quote
puniaiwika Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Witam ponownie :) ogladałam wiele piesków nawet dwa bardzo przypadły mi do serca ale niestety sa zbyt daleko bo w bardzo odległych schroniskach , a biorąc pod uwagę to że w pobliskich schroniskach też są potrzebujące pieski zdecydowałam sie razem z moja rodzinka ze pragniemy przyjac pod nasz dom którąś z przepieknych kropek:) Mamy wielki dylemat bo obie sa piekne:) Może doradzicie która bardziej pasowała by do mojej rodzinki ? Quote
Ulka18 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Puniaiwika, a Twoje dzieci jakie sa? Spokojne czy raczej lubia biegac, szalec? Chodzi mi o tego 3 letniego brzdaca, bo 9-latek, to chyba juz rozumie, ze pies to pies i jakies prawa tez pies musi miec. Quote
puniaiwika Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Córka ma 9 lat i bardzo spokojna nie lubi szaleć aż dziw ale co poradzić :P A synus ma 3,5 wiec no nie ukrywam lubi trochę szaleć ale sam ze sobą, jak mieliśmy psa to ona już była starsza gdy sie urodził i nawet nie zwracał na nia uwagi gdy spokojnie sobie lezała . Za to z psem mojej mamy (sunia ma 2 lata) to jak dwa wariaty ona nie odstępuje go na krok tak go lubi a wszyscy sie zastanawiają co on takiego w sobie ma ze ona tak go pilnuje hehehehe. Więc w sumie jak piesek grzeczny to on nie zwraca na niego uwagi a jak mały diabełek to bedzie dokazywał z nim a nie jemu:) Quote
puniaiwika Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 A mam pytanie ile ta czarna Kropka ma bo chyba nie był napisane a mąż i córka się o nia pytali?? Quote
Ulka18 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Jesli synek lubi biegac i bawic sie, to moze lepiej ta wesola rozrabiarka Czarnulka ? Chociaz biala sunia tez sie na pewno rozkreci. Trudny wybor naprawde. Obie sunki przesliczne i przekochane. Quote
puniaiwika Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 No właśnie tez sie rodzince spodobała a o mnie to już nie mówie bo słodziutka jest tylko nie wiem ile ona ma Quote
puniaiwika Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Witam i wszystkim dziękuję za pomoc w zalezieniu mojego pupila:) czarna Kropka od dzis wieczorem ma swój domek a my mozemy ja rozpieszczac:) Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie za niedługo wstawie fotki szczęśliwej Kropki:) Quote
Dzika_Figa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Bardzo się cieszę, że Kropka ma dom. Tym szczególniej, że takie czarne pieski jakoś często nie mają szczęścia i mało kto na nie zwraca uwagę. Koniecznie załóż suni wątek - wszyscy z chęcią będziemy na bieżąco podglądać jej nowe życie! Quote
Basia1968 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 super - bardzo sie cieszę. Czekamy na zdjęcia i wąteczek z relacjami. To lubimy bardzoooo Quote
Recommended Posts