Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyzdrowiałam :multi:
I tak sobie myślę, że chyba jestem po prostu chora na pracę mam wolne i nagle wspaniale cudownie wyzdrowiałam. Efekt nie mogę chodzić do pracy:evil_lol:
A tak na poważnie to 7 dni minęło i choroba jak niespodziewanie przyszła tak samo niespodziewanie poszła (wczoraj jeszcze dogorywałam) dziś czuje się normalnie.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cienka']Wyzdrowiałam :multi:
I tak sobie myślę, że chyba jestem po prostu chora na pracę mam wolne i nagle wspaniale cudownie wyzdrowiałam. Efekt nie mogę chodzić do pracy:evil_lol:
[/QUOTE]

Zawsze mówiłam, że praca szkodzi:evil_lol:

Cześć Baski:lol:

Posted

[quote name='Cienka']No właśnie chromolić pracę wyjechać gdzieś daleko mieszkać w szałasie i paść owce:cool3:.
Albo jeszcze lepiej niech owiec pilnują baski.[/QUOTE]
Niedługo juz będzie PO pracy, mieszkasz i tak daleko, baski masz. Jedynie owiec brakuje...ale zawsze można je narysować hahahaha.....

Pzdr.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Niedługo juz będzie PO pracy, mieszkasz i tak daleko, baski masz. Jedynie owiec brakuje...ale zawsze można je narysować hahahaha.....

Pzdr.

Pzdr.[/QUOTE]

To ma być daleko no proszę Cię dla mnie daleko to Ustrzyki Dolne a nie wiocha granicząca administracyjnie z miastem Gdańsk.

Posted

Normalnie głupoty gadasz. Przecież budują nawet węzeł zjazdowy łączący siódemkę z obwodnicą trójmiasta już stawiają wiem bo widzę go z okna. Trochę to jeszcze potrwa ale trzeba myśleć pozytywnie kiedyś skończą.

Posted

[quote name='Cienka']Normalnie głupoty gadasz. Przecież budują nawet węzeł zjazdowy łączący siódemkę z obwodnicą trójmiasta już stawiają wiem bo widzę go z okna. Trochę to jeszcze potrwa ale trzeba myśleć pozytywnie [B]kiedyś skończą[/B].[/QUOTE]
Oj, cienka, cienka, sama piszesz głupoty...
Ja generalnie ZAWSZE myślę pozytywnie, ale nie w przypadku drogowców. To są wyjątki w moim pozytywnym myśleniu...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, cienka, cienka, sama piszesz głupoty...
Ja generalnie ZAWSZE myślę pozytywnie, ale nie w przypadku drogowców. To są wyjątki w moim pozytywnym myśleniu...

Pzdr.[/QUOTE]

No juz gorzej jak jest teraz nie będzie więc może być tylko lepiej.

Posted

[quote name='Cienka']Przestań kiedyś w końcu zbudują tą trasą szybkiego ruchu Warszawa-Gdańsk i szybką kolej :)[/QUOTE]

Niech się pospieszą!!!!!

Cześć Baski:)

Posted

Jeśli praca przeszkadza ci w miłości rzuć pracę. :evil_lol: Nie nażekajcie na drogowców wszystko jest zaplanowane , oni skończą remonty i budowy jak skończą się paliwa kopalne na Ziemi. :evil_lol:

Posted

[FONT=Tahoma]A teraz z innej beczki. Pamiętacie jak pisałam, że Jogi stracił apetyt. W skutek czego wygląda jak półtora nieszczęścia. Rozwiązanie znalazło sie same i ma zaledwie 20cm:cool3:. Podczas sprzątania kuchni kopnęłam miski na panele do holu by umyć kafelki w kuchni (przecież schylać się nie będę). I tak sobie stały, patrzę a Jogi dopada się do mich i pożera całą zawartość. Skojarzyłam fakty póki misorki stały w przedsionku na brązowych kafelkach nie było problemu z jedzeniem. Ustawiłam je w kuchni na szarych kaflach, Jogi przestał jeść , stoją na brązowych panelach Jogusiowi wrócił apetyt. [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Jak to czasem własne lenistwo rozwiązuje problemy. Może to przekona niektórych, że posiadanie 2 odkurzaczy w dwupiętrowym domu ma sens:evil_lol:. [/FONT]

Posted

Mnie by wystarczył 1 zwykły odkurzacz na górze i jeden na dole. Najczęściej wygląda to tak, że idę na górę po coś drapie się po głowie ooo trzeba poodkurzać i myśl gdzie jest odkurzacza a na dole. No to złażę najczęściej już ze schodów znajduje sobie coś innego do posprzątanie i po godzinie jak mi się przypomni ooo miałam poodkurzać na górze to mi już motywacji brakuje by wziąć ten odkurzać i zatargać go na górę. I o to się cała sprawa rozbija. A jak bym miała odkurzacz na górze to bym wyniosła coś do składzika w nieczynnej łazience i będąc już na górze poodkurzała. I teraz do sedna tak jestem leniwa i nie chce mi się targać odkurzacza po schodach:diabloti:.

Posted

A teraz trochę sztuki przez małe sz:diabloti:

Pudełka maja ponad miesiąc nie było czasu zrobić fotek
[IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/scrap/box13.jpg[/IMG]

I magnesy jeszcze muszę poeksperymentować z klejami:cool3:

[IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/scrap/magnez01.jpg[/IMG]