Cienka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Wyzdrowiałam :multi: I tak sobie myślę, że chyba jestem po prostu chora na pracę mam wolne i nagle wspaniale cudownie wyzdrowiałam. Efekt nie mogę chodzić do pracy:evil_lol: A tak na poważnie to 7 dni minęło i choroba jak niespodziewanie przyszła tak samo niespodziewanie poszła (wczoraj jeszcze dogorywałam) dziś czuje się normalnie. Quote
Izabela124. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 No to super, że wyzdrowiałaś :) W takim razie czas na zdjęcia basków lub jakiś Twoich kolejnych dzieł scrapbooking Quote
Cienka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Nawet mam ze 2 zaległe pudełka :evil_lol: i kleją się właśnie pierwsze próbne magnesy:cool3: Szykuje też takie z baskami :lol: Quote
M&S Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Cienka']Wyzdrowiałam :multi: I tak sobie myślę, że chyba jestem po prostu chora na pracę mam wolne i nagle wspaniale cudownie wyzdrowiałam. Efekt nie mogę chodzić do pracy:evil_lol: [/QUOTE] Zawsze mówiłam, że praca szkodzi:evil_lol: Cześć Baski:lol: Quote
gosiaja Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 no to fajnie że już jesteś zdrowa tylko żebyś się nie rozchorowała jak do pracy pójdziesz Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='gosiaja']no to fajnie że już jesteś zdrowa tylko żebyś się nie rozchorowała jak do pracy pójdziesz[/QUOTE] hahaha.. Pzdr. Quote
Cienka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 No właśnie chromolić pracę wyjechać gdzieś daleko mieszkać w szałasie i paść owce:cool3:. Albo jeszcze lepiej niech owiec pilnują baski. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Cienka']No właśnie chromolić pracę wyjechać gdzieś daleko mieszkać w szałasie i paść owce:cool3:. Albo jeszcze lepiej niech owiec pilnują baski.[/QUOTE] Niedługo juz będzie PO pracy, mieszkasz i tak daleko, baski masz. Jedynie owiec brakuje...ale zawsze można je narysować hahahaha..... Pzdr. Pzdr. Quote
Cienka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Niedługo juz będzie PO pracy, mieszkasz i tak daleko, baski masz. Jedynie owiec brakuje...ale zawsze można je narysować hahahaha..... Pzdr. Pzdr.[/QUOTE] To ma być daleko no proszę Cię dla mnie daleko to Ustrzyki Dolne a nie wiocha granicząca administracyjnie z miastem Gdańsk. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ale, jak DLA MNIE to mieszkacie daleko... Pzdr. Quote
Cienka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Przestań kiedyś w końcu zbudują tą trasą szybkiego ruchu Warszawa-Gdańsk i szybką kolej :) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ty może dozyjesz, ja - nie...Więc nie mam się co pocieszać... Pzdr. Quote
Cienka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Normalnie głupoty gadasz. Przecież budują nawet węzeł zjazdowy łączący siódemkę z obwodnicą trójmiasta już stawiają wiem bo widzę go z okna. Trochę to jeszcze potrwa ale trzeba myśleć pozytywnie kiedyś skończą. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Cienka']Normalnie głupoty gadasz. Przecież budują nawet węzeł zjazdowy łączący siódemkę z obwodnicą trójmiasta już stawiają wiem bo widzę go z okna. Trochę to jeszcze potrwa ale trzeba myśleć pozytywnie [B]kiedyś skończą[/B].[/QUOTE] Oj, cienka, cienka, sama piszesz głupoty... Ja generalnie ZAWSZE myślę pozytywnie, ale nie w przypadku drogowców. To są wyjątki w moim pozytywnym myśleniu... Pzdr. Quote
Cienka Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj, cienka, cienka, sama piszesz głupoty... Ja generalnie ZAWSZE myślę pozytywnie, ale nie w przypadku drogowców. To są wyjątki w moim pozytywnym myśleniu... Pzdr.[/QUOTE] No juz gorzej jak jest teraz nie będzie więc może być tylko lepiej. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Po tegorocznej zimie - uwierz mi, może być gorzej... drogi sa w katastrofalnym stanie... Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Cienka']Przestań kiedyś w końcu zbudują tą trasą szybkiego ruchu Warszawa-Gdańsk i szybką kolej :)[/QUOTE] Niech się pospieszą!!!!! Cześć Baski:) Quote
ziółek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jeśli praca przeszkadza ci w miłości rzuć pracę. :evil_lol: Nie nażekajcie na drogowców wszystko jest zaplanowane , oni skończą remonty i budowy jak skończą się paliwa kopalne na Ziemi. :evil_lol: Quote
Cienka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [FONT=Tahoma]A teraz z innej beczki. Pamiętacie jak pisałam, że Jogi stracił apetyt. W skutek czego wygląda jak półtora nieszczęścia. Rozwiązanie znalazło sie same i ma zaledwie 20cm:cool3:. Podczas sprzątania kuchni kopnęłam miski na panele do holu by umyć kafelki w kuchni (przecież schylać się nie będę). I tak sobie stały, patrzę a Jogi dopada się do mich i pożera całą zawartość. Skojarzyłam fakty póki misorki stały w przedsionku na brązowych kafelkach nie było problemu z jedzeniem. Ustawiłam je w kuchni na szarych kaflach, Jogi przestał jeść , stoją na brązowych panelach Jogusiowi wrócił apetyt. [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Jak to czasem własne lenistwo rozwiązuje problemy. Może to przekona niektórych, że posiadanie 2 odkurzaczy w dwupiętrowym domu ma sens:evil_lol:. [/FONT] Quote
jamnicze Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Co do odkurzaczy w domu, to mi się podoba taki centralny :), chodzisz sobie tylko z rurą, a wszystkie kurze fiuuuu i są w piwnicy :) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dobrze, że brak apetytu u Jogiego to tylko sprawa koloru kafelków... [B]jamnicze[/B], a nie za wygodnie by Ci było z tym odkurzaczem centralnym...? Pzdr. Quote
Cienka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Mnie by wystarczył 1 zwykły odkurzacz na górze i jeden na dole. Najczęściej wygląda to tak, że idę na górę po coś drapie się po głowie ooo trzeba poodkurzać i myśl gdzie jest odkurzacza a na dole. No to złażę najczęściej już ze schodów znajduje sobie coś innego do posprzątanie i po godzinie jak mi się przypomni ooo miałam poodkurzać na górze to mi już motywacji brakuje by wziąć ten odkurzać i zatargać go na górę. I o to się cała sprawa rozbija. A jak bym miała odkurzacz na górze to bym wyniosła coś do składzika w nieczynnej łazience i będąc już na górze poodkurzała. I teraz do sedna tak jestem leniwa i nie chce mi się targać odkurzacza po schodach:diabloti:. Quote
Cienka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 A teraz trochę sztuki przez małe sz:diabloti: Pudełka maja ponad miesiąc nie było czasu zrobić fotek [IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/scrap/box13.jpg[/IMG] I magnesy jeszcze muszę poeksperymentować z klejami:cool3: [IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/scrap/magnez01.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts