kaskaSz Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ja jestem ciekawa co wymyśliłaś pomimo tego czy wypali czy nie :) Quote
Cienka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='kaskaSz']ja jestem ciekawa co wymyśliłaś pomimo tego czy wypali czy nie :)[/QUOTE] Może jak ładnie spytasz to Ci powiem na ucho :) Quote
Buszki Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 To ja ładnie pytam i też nadstawiam ucho ;). Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Cienka']No właśnie nie wyszło :( cóz jeszcze parę dni trzeba poczekać po prostu doba jest za krótka[/QUOTE] ciekawe, co to takiego może byc... pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Cienka']Może jak ładnie spytasz to Ci powiem na ucho :)[/QUOTE] O, prosze, jakie kumoterstwo się tutaj szerzy... Pzdr. Quote
Cienka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='Asiaczek']O, prosze, jakie kumoterstwo się tutaj szerzy... Pzdr.[/QUOTE] Tam od razu kumoterstwo zresztą Kasia na tyle mnie zna i tyle ze mną już na ten temat pośrednio rozmawiała, że powinna się domyślić o co chodzi :) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Cienka']Tam od razu kumoterstwo zresztą Kasia na tyle mnie zna i tyle ze mną już na ten temat pośrednio rozmawiała, że powinna się domyślić o co chodzi :)[/QUOTE] ciekawe, czy się domysliła czy nie, hahaha... pzdr. Quote
taxelina Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Czesc! Ja juz mam moja niespodzianke ale najpierw trzeba to opic zanim sie pochwale tak wiec wieczorem napisze :diabloti: Quote
Cienka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Ok na razie można puścić raczki bo jeszcze trochę i krew nie będzie dochodzić. Małż powiedział, że ruszamy 1 kwietnia:diabloti: mam nadzieje, że to nie jest żarcik. A teraz zapraszam na kawę [IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/blog/003.jpg[/IMG] pod drzewem [IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/blog/002.jpg[/IMG] i uwaga na ptaki :cool3: [IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/blog/001.jpg[/IMG] Zdjęcia robione jak było już ciemno bo okna mam strasznie brudne aż wstyd i nie wiem czy do świąt umyje :evil_lol: Quote
Buszki Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Oby nie podsikiwać,w końcu to drzewo :cool3:. Quote
ania90 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Buszki']Oby nie podsikiwać,w końcu to drzewo :cool3:.[/QUOTE] chcialam to samo napisac;) Quote
kaskaSz Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 świetnie to wygląda, ja od jakiegoś czasu poluję na takie badyle, ale nie mam gdzie wstawić. Fajnie wyglądają na gałązkach te domki, na pewno widziałaś : cat-arzyna.blogspot.com/2012/03/domki.html Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 A ja myslę, że to drzewko w domku to niedługo straci na atrakcyjności, jak juz będziecie mieli swoje drzewko w ogródku. albo drzewka:) Pzdr. Quote
Cienka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='gosiaja']mośki będą miały co podgryzać :)[/QUOTE] Już miały jedna kłótnie o gałązkę, efekt pańcia gałązkę zabrała i po zabawie. [quote name='Buszki']Oby nie podsikiwać,w końcu to drzewo :cool3:.[/QUOTE] [quote name='ania90']chcialam to samo napisac;)[/QUOTE] Proszę wyplujcie te słowa. Ja to się boje,z ę raczej będą chciały dziurę pod drzewem wykopać a tam czyściutki i drobniutki piaseczek w sam raz do kopania. [quote name='deer_1987']Super to drzewo![/QUOTE] Dzięki nie podlewam go by się zasuszyło, Bo jak bazie zaczną kwitnąć i pylić to będzie masakra dla ścian i Tomka za pewne. [quote name='kaskaSz']świetnie to wygląda, ja od jakiegoś czasu poluję na takie badyle, ale nie mam gdzie wstawić. Fajnie wyglądają na gałązkach te domki, na pewno widziałaś : cat-arzyna.blogspot.com/2012/03/domki.html[/QUOTE] Domki widziałam jeszcze o tym pomyśle :) Ten szablon to mały i kiepskiej jakości trzeba sobie własny zrobić i udekorować naklejkami. [quote name='Asiaczek']A ja myslę, że to drzewko w domku to niedługo straci na atrakcyjności, jak juz będziecie mieli swoje drzewko w ogródku. albo drzewka:) Pzdr.[/QUOTE] Drzewo to jeden z tych moich szalonych pomysłów i właśnie chciałam drzewo w domu ot taki kaprys. Przy czym zaznaczam jestem proekologiczna, nie ścięłam około 10 letniego drzewa dla kaprysu świątecznego. Drzewo zdobyczne z oczyszczania terenu nad stawkiem. Ja sama pójść z siekierom i uciachać zdrowe drzewo, zdecydowanie sumienia bym nie miała. Quote
Buszki Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Cienka'] Proszę wyplujcie te słowa. Ja to się boje,z ę raczej będą chciały dziurę pod drzewem wykopać a tam czyściutki i drobniutki piaseczek w sam raz do kopania. .[/QUOTE] Tfu,tfu ;).Za dziurę też :). Quote
kaskaSz Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ja drukowałam je ostatnio i fakt, że szablon trochę krzywy i źle się skleja, ale do wielkości i grafiki nie mam zastrzeżeń. Quote
A&L Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Fajny pomysł z tym drzewem :) A w grudniu może robić za choinkę :evil_lol: Quote
Korenia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Cienka widziałaś ;> ? [url]http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/myin/4313893[/url] Quote
Cienka Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Renia ale co grupon wiem chodzi Ci o coś konkretnego mnie wyskakuje pilates Quote
Korenia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Cienka']Renia ale co grupon wiem chodzi Ci o coś konkretnego mnie wyskakuje pilates[/QUOTE] Jak to? u mnie pod tym linkiem otwiera się to co Ci wrzuciłam ;) [url]https://static.groupon.pl/20/63/1332702696320.jpg[/url] teraz widzisz designerskie włoskie krzesła? Quote
Recommended Posts