Cienka Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 A królowa jak focha zapoda to nie ma zmiłuj. W końcu nie bez przyczyny nazywamy ja królową:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Cienka']Królowa jak widać na załączonym obrazu niezadowolona i dała temu wyraz dobitnie.[/QUOTE] Dokładnie:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Cienka']A królowa jak focha zapoda to nie ma zmiłuj. W końcu nie bez przyczyny nazywamy ja królową:evil_lol:[/QUOTE] Jak tak się Księżniczkę rozbestwiło, to tak się ma..... Quote
Cienka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Ona już podczas podróży z Olsztyna do Gdańska pokazała swój wredny charakterek. Był bardzo obrażona, że musi jechać w kontenerku polazła na koniec kontenerka i całą drogę była odwrócona do nas tyłkiem. Na postojach był problem by ją wydostać a potem problem by ją tam z powrotem wsadzić. Oczywiście dla Piny postoje nie były okazją by się załatwić. Jak tylko dojechaliśmy do domu załatwiła się na dywanik (mimo, że przed wejściem byliśmy jeszcze na spacerku). Cóż wredota się nam trafiła ale za to Joguś to takie kochane serduszko więc mamy constans w domu. Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Cienka']Cóż wredota się nam trafiła ale za to Joguś to takie kochane serduszko więc mamy constans w domu.[/QUOTE] No to macie tam roznorodnosc charakterow :diabloti: Quote
Buszki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Biedna Pinka,z ciepełka domowego wywlekli na wystawę i się dziwią,że niezadowolona ;). Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Buszki']Biedna Pinka,z ciepełka domowego wywlekli na wystawę i się dziwią,że niezadowolona ;).[/QUOTE] Okropnie biedna......rozbestwiona i tyle:diabloti:, a jeszcze na rączkach noszona, zgroza:mad: Quote
Cienka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Aniu my nie nosimy Piny na rękach tylko termofor grzejący:evil_lol: Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Buszki']Biedna Pinka,z ciepełka domowego wywlekli na wystawę i się dziwią,że niezadowolona ;).[/QUOTE] Trzeba ich podac do TOZ-u :diabloti: Quote
Buszki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='deer_1987']Trzeba ich podac do TOZ-u :diabloti:[/QUOTE] Też tak myślę ;). Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Cienka']Aniu my nie nosimy Piny na rękach tylko termofor grzejący:evil_lol:[/QUOTE] Już Ty się nie tłumacz.....:razz: [quote name='deer_1987']Trzeba ich podac do TOZ-u :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Buszki']Też tak myślę ;).[/QUOTE] O zdecydowanie:evil_lol: Quote
Cienka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Ja tam się nie tłumacze przecież wszyscy wiedzą od dawna, że wykorzystujemy baski jako termofory i dlatego potrzebne nam był co najmniej 2 ;) Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Cienka']Ja tam się nie tłumacze przecież wszyscy wiedzą od dawna, że wykorzystujemy baski jako termofory i dlatego potrzebne nam był co najmniej 2 ;)[/QUOTE] To tym bardzie trzeba organy zawiadomić...:x:x:x Quote
Cienka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Jak to mówi mój małż skoro jedzą to musza pracować pracują jako termofory swoich człowieków. Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Cienka']Jak to mówi mój małż skoro jedzą to musza pracować pracują jako termofory swoich człowieków.[/QUOTE] No ja przepraszam....a one same się do was wprosiły....?! Quote
Cienka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 A jak:cool3: było mnie wybierz, mnie wybierz... Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Cienka']A jak:cool3: było mnie wybierz, mnie wybierz...[/QUOTE] Tak mówisz....;) Quote
Cienka Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Ogłoszenia parafialne. Pina postanowiła, że czas zimowego letargu się skończył. Zlazła z kanapy w poszukiwaniu wiosny i kompanów do zabawy. Mam nadzieje, że ma dobrego nosa i faktyczne idzie do nas wiosna. Z gorszych wiadomości to Jogi zeżarł mi telefon DZIŚ :talker::madgo::x:boom::snipersm::flaming::wallbash::motz: Quote
Iza. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Cienka']Ogłoszenia parafialne. Pina postanowiła, że czas zimowego letargu się skończył. Zlazła z kanapy w poszukiwaniu wiosny i kompanów do zabawy. Mam nadzieje, że ma dobrego nosa i faktyczne idzie do nas wiosna. Z gorszych wiadomości to Jogi zeżarł mi telefon DZIŚ :talker::madgo::x:boom::snipersm::flaming::wallbash::motz:[/QUOTE] Ad1 Jupiii!!! Schudnie :diabloti: Ad2 Znowu ? :O :O Quote
Buszki Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Cienka']Ogłoszenia parafialne. Pina postanowiła, że czas zimowego letargu się skończył. Zlazła z kanapy w poszukiwaniu wiosny i kompanów do zabawy. Mam nadzieje, że ma dobrego nosa i faktyczne idzie do nas wiosna. Z gorszych wiadomości to Jogi zeżarł mi telefon DZIŚ :talker::madgo::x:boom::snipersm::flaming::wallbash::motz:[/QUOTE] Że wiosna idzie,to fajnie :).U mnie w końcu oczary zaczynają kwitnąć ;) (zdjęcia później). A z tym telefonem,to Joguś chyba przegiął :evil_lol:. Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Cienka']Ogłoszenia parafialne. Pina postanowiła, że czas zimowego letargu się skończył. Zlazła z kanapy w poszukiwaniu wiosny i kompanów do zabawy. Mam nadzieje, że ma dobrego nosa i faktyczne idzie do nas wiosna. Z gorszych wiadomości to Jogi zeżarł mi telefon DZIŚ :talker::madgo::x:boom::snipersm::flaming::wallbash::motz:[/QUOTE] Ciekawe....u nas zima:( [quote name='deer_1987']Czemu nie dajesz Jogiemu jesc? :mad:[/QUOTE] No wlasnie, głodzisz go zwyczajnie!!! Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='M&S']Jak tak się Księżniczkę rozbestwiło, to tak się ma.....[/QUOTE] Jak się rozbestwiło Księżniczkę, to teraz ma isę Królowa, hahaha.... [quote name='Cienka']Aniu my nie nosimy Piny na rękach tylko [B]termofor grzejący[/B]:evil_lol:[/QUOTE] O, zgadzam się:) [quote name='Cienka']Ja tam się nie tłumacze przecież wszyscy wiedzą od dawna, że wykorzystujemy baski jako termofory i dlatego potrzebne nam był co najmniej 2 ;)[/QUOTE] Hahaha... Pzdr. Quote
A&L Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Cześć Mośki! Nieźle, jedna - przeżarta, drugi - przegłodzony :evil_lol: A jakie wyniki Pinki na wystawie, bo albo nie doczytałam, albo nie napisałaś? Jogiego nie wystawiacie? Quote
Recommended Posts