Ulka18 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Milcia juz nie potrzebuje allegro? Myslalyscie cioteczki nad profilem na Facebooku, zeby tam psom tarnobrzeskim zalozyc profil? Quote
Luzia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ulka18 napisał(a):Milcia juz nie potrzebuje allegro? Myslalyscie cioteczki nad profilem na Facebooku, zeby tam psom tarnobrzeskim zalozyc profil? Już jej zrobiłam :) Quote
Paulina_mickey Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ulka18 napisał(a):Milcia juz nie potrzebuje allegro? Myslalyscie cioteczki nad profilem na Facebooku, zeby tam psom tarnobrzeskim zalozyc profil? To chyba Basia musi zadecydować, ale powiem Wam że beniowy profil jest bardzo pomocny, bo to taka globalna wersja naszej klasy, tam ludzie z całego świta mają konta i w razie jakiś zbiórek kasy czy ogloszeń to super. Quote
Basia1968 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 ja kompletnie nie umiem poruszać się na FB. Jakby mi ktos wytłumaczyl jak mam założyc profil, to będę wdzięczna. Quote
Paulina_mickey Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Basia1968 napisał(a):ja kompletnie nie umiem poruszać się na FB. Jakby mi ktos wytłumaczyl jak mam założyc profil, to będę wdzięczna. Odezwij się do mnie na gg to napisze wsio :D Quote
Basia1968 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 MIlcia jedzie w piątek do domku do Krakowa. Państwo przyjeżdżaja po nią. Będzie mieszkała z 7 letnią koteczką. Panciowie będą rozpieszczać MIlcię. Quote
Luzia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Poczekam ze zdejmowaniem ogłoszeń aż pojedzie. Quote
Paulina_mickey Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Basia1968 napisał(a):MIlcia jedzie w piątek do domku do Krakowa. Państwo przyjeżdżaja po nią. Będzie mieszkała z 7 letnią koteczką. Panciowie będą rozpieszczać MIlcię. Super!:):) Quote
Basia1968 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Milcia pojechała wczoraj do cudownego domku pod Krakowem. Przyjechali Państwo i przywieźli ze sobą zdjęcia poprzedniej sunieczki, która odeszła w sierpniu na serce /zawał/. Milcia od razu z całuskami rzuciła się do Pani. Będzie mieszkać z kicia siedmioletnią. Cudowni ludzie, cudowny dom, ogromny ogród. Państwo przekazali 100 zł na inne psiaki, więc to 100 zł przekaże na psiaki w hoteliku w Brzyściu Zuzie i Amelkę. Pozostają na moim utrzymaniu, więc muszę jakoś to nadgonić. Takich domków życzyłabym sobie jak najwięcej. Quote
Paulina_mickey Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Basia1968 napisał(a):Milcia pojechała wczoraj do cudownego domku pod Krakowem. Przyjechali Państwo i przywieźli ze sobą zdjęcia poprzedniej sunieczki, która odeszła w sierpniu na serce /zawał/. Milcia od razu z całuskami rzuciła się do Pani. Będzie mieszkać z kicia siedmioletnią. Cudowni ludzie, cudowny dom, ogromny ogród. Państwo przekazali 100 zł na inne psiaki, więc to 100 zł przekaże na psiaki w hoteliku w Brzyściu Zuzie i Amelkę. Pozostają na moim utrzymaniu, więc muszę jakoś to nadgonić. Takich domków życzyłabym sobie jak najwięcej. Super się czyta takie informacje. :multi: Quote
Ulka18 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Super, ze Milcia juz w dobrym domu :fadein: Trzeba tylko sterylki przypilnowac i bedzie komplet szczescia. Quote
Basia1968 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 dzisiaj dzwoniłam do MIlci /teraz nazywa si Elza/ Państwo zapraszaja mnie na wypoczynek do Krakowa, a przy okazji do odwiedzenia Elzuni. Elzunia jest bardzo posłuszna, kicia na razie napuszona. Elza wyczaiła w ogrodzie Państwa jezyka, który tam mieszka od kilku lat, ale jak Pan powiedział, że nie wolno ruszać, to Elzunia grzecznie słucha. Przedarła sie też do sąsiadki do ogrodu, ale na zawołanie wróciła. Została wykąpana, wyczesana. Państwo bardzo, ale to bardzo szczęśliwi. Maja swoja niunię. Będzie z nimi podróżowała po świecie. Tak sie ciesze. Państwo bardzo odpowiedzialni. Dzisiaj kolejna udana adopcja mojej kici Lili z Brzyścia. Cudowna rodzina, cudowna okolica. Pojechała do Szczecinka dzieki Asi /właścicielki hoteliku/, która ma tam rodzinę. Chyba mam szczęście. Quote
kaskadaffik Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Basiu bardzo się cieszę, że Mialcia/Elza ma taki super domek i kocinka nasza biała :) :) Juz nie nasza ;) Quote
Recommended Posts