Luzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Freduś skacze na pierwszą i się przypomina :) Quote
kaskadaffik Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Fredziu ma się bardzo dobrez, mieszka z Pręguskiem i się bardzo ładnie pogodzili, choc dwa dorosłe psiaki, mają dla towarzystwa szczeniorka z piątki urwisów :) Taka męska rodzinka :) Quote
gochna Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zdjęcia pyszczolka Ferdusia są cudne. Taki kochany ryjek Quote
Ulka18 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kasiu, jak wrocisz do pracy, to pls sprawdz szczepienia Fredusia. Dziekuje. PS. Pani Asia pisuje na dogo, bo moze by sprawdzila i wpisala tutaj. Quote
Ulka18 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Czy wiecie moze jak Fredus znosi jazde samochodem? Przydalby mi sie tez wzrost i waga Fredusia. Quote
Basia1968 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Fredus zachowuje sie bardzo fajnie w samochodzie. Jechałam z nim z Furman do Brzyścia. Wzięłam go na ręce, dał się wziąć bez niczego, przytulił się. W samochodzie nie skakał nie denerwowała się, a przecież byłam dla niego zupełnie obcą osobą. Zdziwiło mnie to, ze psiak, który miał "obrożę" jak dla krowy chodzi na smyczy. To kochany psiak - zresztą co ja tak bajeruje. Freduś jest the best! Co do wagi, to naprawde nie wiem. Ale na pewno mniej niż 12 kg? Quote
kaskadaffik Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Aga jutro zważę, ale tak koło 11 też obstawiam, jak go noszę :)(bo nie chce dziad wracać do boksu ;) )to taki lekki ciężarek czuję :) Quote
Ulka18 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Wiadomosc poszla. Sa dobre widoki na DT z opcja na DS. Quote
Basia1968 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 :laola: ojjjj jak byłoby cudnieeeee:multi: Quote
Ulka18 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Poczkajcie troche, niech ci panstwo zdecyduja. Kciuki oczywiscie niezbedne :kciuki: Quote
Basia1968 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ja piernicze!!!!!! jak cudownie!!!!! Aga dziękuję dziękuję dziękuję!!!! Quote
Ulka18 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szykujcie, szykujcie Fredusia :fadein: Quote
Paulina_mickey Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Wooooow ale super!Chłopak będzie miał swoich ludzi! Quote
kaskadaffik Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Fredzik waży 13 kg, Basia byłaś bliżej :) Byli dzisiaj z Amelką u weta ;) :)wszystko jak tra la la :) Quote
Basia1968 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 noooo i super. Fredusia będzie miał swoja rodzinkę i swoje łóżeczko - kochany chłopaczek jemu sie należy królestwo po tej cholernej poniewierce. Ja dzisiaj cały dzień na telefonie w związku z boksią szkieletem. Kurcze ale sie mniej więcej udało. Jutro musi zmienić lokum, a w weekend do DT do Przemyśla. Quote
kaskadaffik Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 To trzymam kciuki za boksię !!! A Fredi zadowolony z życia :) Quote
Luzia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Bardzo miło czytać takie informacje. :) Quote
kaskadaffik Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Fredzik najadł się szaleju ;) i latał wokoło :) [video=youtube;bVVioaCWO4U]http://www.youtube.com/watch?v=bVVioaCWO4U[/video] Quote
Basia1968 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 jwłaśnie odebrałam z poczty - Aga dzięki serdecznie za zdjęcia. Jest jeszcze tekst - cokolwiek tam napisane, na pewno super domek~!!!! Fredi hat sich jetzt bei mir richtig gut eingelebt. Er genießt es im Wohnzimmer in der Sonne zu liegen und kann seit ner guten Woche auch jetzt von alleine ins Bett springen. Dort ist dann immer kuscheln und knuddeln angesagt. Wenn wir draußen sind hab ich eine Ecke gefunden wo ich ihn seit 2 Wochen nach und nach habe laufen lassen können. Mittlerweile hört er schon recht gut auf mich und kommt auch meist schon nach der 2. Aufforderung zu mir;). Er hat auch beim Freilauf keine Probleme mit anderen Hunden. Wir gehen jeden morgen nach dem Spaziergang gemeinsam zu Plaza die Frühstücksbrötchen kaufen. Daran hab ich ihn auch langsam gewöhnt, so dass ich auch mal zwischendurch zu Plaza rein kann, um einzukaufen. Er bleibt dann ruhig in der Vorhalle sitzen und wartet dort bis ich wieder da bin. Anbei die neusten Bilder von heute morgen. Gruß Fredi und Uwe Quote
kaskadaffik Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 kuscheln und knuddeln, podejrzewam, że to chodzi o kundla ;) nie mam pojęcia co tu pisze, a jak do translatora wrzucam to kabaret mi wyskakuje, ale i tak się cieszę, bo ze zdjęć widać, że cudnie ma :) Quote
Ulka18 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Glaskac i sie piescic :D zaden kundel tam nie wystepuje w tych czasownikach. Fredus dobrze sie zaaklimatyzowal, umie juz skakac na lozko, dogaduje sie z innymi psami, codziennie rano chodzi z panem po swieze bulki. Quote
Recommended Posts