apple Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:no ju ju nie fochaj zartowalam przecie :razz: a ja goopia nie znam się na żartach:splat: Quote
e.v.a Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 apple napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:....................:obrazic: :loveu::loveu::loveu::loveu:no ju ju nie fochaj zartowalam przecie :razz: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jak abgar pękła to musiał byc odjechany smrodek :evil_lol::evil_lol: czeee Japolkowo ...a ja koczuje od niedzieli w łozku :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 zuzolandia napisał(a):jak abgar pękła to musiał byc odjechany smrodek :evil_lol::evil_lol: czeee Japolkowo ...a ja koczuje od niedzieli w łozku :eviltong::eviltong::eviltong:Buhahahahahahaha goopia:loveu:.......a skąd ty wiesz takie rzeczy:evil_lol: No coś ty, bidulka:calus:.....czosneczek i mlisio proponuje:roll: Quote
apple Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Selket napisał(a):To ja :grins: :grins: :grins:wiem....poznaję ten usmiech:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 apple napisał(a):Buhahahahahahaha goopia:loveu:.......a skąd ty wiesz takie rzeczy:evil_lol: ....na googlach pisze :eviltong: No coś ty, bidulka:calus:.....czosneczek i mlisio proponuje:roll: czosnek niy pomoze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: adikowy węgiel pryndzy :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 apple napisał(a):rzadko widuję ostatnio takie obrazy więc i oczy nie wytrzymały:evil_lol: Na taki widok mało które łoczeta wytrzymują:B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czeeeeeeeeeeee Ciotka! Piździ, nie? :roll: Quote
apple Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 zuzolandia napisał(a):czosnek niy pomoze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: adikowy węgiel pryndzy :evil_lol::evil_lol: Że co? że do pieca na 7 zdrowasiek?:evil_lol: Czosnek jest dobry na wszystko;) Na taki widok mało które łoczeta wytrzymują:B-fly::B-fly::B-fly: Bossszz widzę ze ten chorobliwy narcyzm jeszcze Ci nie przeszedł:evil_lol::loveu: Iza i Avanti Czeeeeeeeeeeee Ciotka! Piździ, nie? :roll:Zajebiście piździ:cool1: Witam kochane me.....mój małżonek wyjechał na delegację...wraca w piatek.....chata wolna....kto sie piszę na imprezkę:razz::diabloti: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Że co? że do pieca na 7 zdrowasiek?:evil_lol: Czosnek jest dobry na wszystko;) Bossszz widzę ze ten chorobliwy narcyzm jeszcze Ci nie przeszedł:evil_lol::loveu: Zajebiście piździ:cool1: Witam kochane me.....mój małżonek wyjechał na delegację...wraca w piatek.....chata wolna....kto sie piszę na imprezkę:razz::diabloti: Ja chcę na imprezkę! Ja chcę!! Quote
jonQuilla Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 witam :multi::multi::loveu: standardowo rozbudzam Cię kawką :) udanego dnia :) :cool3: Quote
apple Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jbk napisał(a):Ja chcę na imprezkę! Ja chcę!! Pakuj się i zapraszam....mam winko własnej roboty:razz: witam :multi::multi::loveu: standardowo rozbudzam Cię kawką :smile:Sisko FenkJu:loveu: Quote
e.v.a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a): Witam kochane me.....mój małżonek wyjechał na delegację...wraca w piatek.....chata wolna....kto sie piszę na imprezkę:razz::diabloti: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:jaaa jaaa jaaa Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Pakuj się i zapraszam....mam winko własnej roboty:razz: Sisko FenkJu:loveu: Jak tam do Ciebie dojechać? Powiedzmy, z Katowic? Da się autobusem z Katowic? Ile się jedzie? Quote
Medorowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Bossszz widzę ze ten chorobliwy narcyzm jeszcze Ci nie przeszedł:evil_lol::loveu: Nie będę zaprzeczać:Cool!: Quote
zuzolandia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czosnek jest dobry na wszystko;-) ale na sracka niy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogole to moja męża kazala pozrdowic Twojego męża [hola hola ]:eviltong: Quote
apple Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 evaxon napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:jaaa jaaa jaaa No to pakuj się i dawaj do mnie:razz: Nie będę zaprzeczaćOj ty goopolu:loveu: agbar Dzien dobry bardzo:grins: Jak bardzo:cool3: Jak tam do Ciebie dojechać? Powiedzmy, z Katowic? Da się autobusem z Katowic? Ile się jedzie? Mozna pociagiem ale można i autobusem. Autobusem z Katowic łatwiej bo autobus przejezdża koło mojego domu a pociag staje w innej dzielnicy. Z Katowic to bardzo proste. Wsiada sie na dworcu głównym w E, J, lub D i prosto do mnie ok 30 min;) ale na sracka niy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogole to moja męża kazala pozrdowic Twojego męża [hola hola ]:eviltong:Uuuuuuuu to ja myślałam ze ty masz grype a ciebie meczy rzadka choroba.....ho ho biedula...to faktycznie czosneczek nie:shake: Kleik ryżowy polecam.....pycha:diabloti: Powtórze moja męża ojjjj się chłopak ucieszy:multi::lol: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a): Mozna pociagiem ale można i autobusem. Autobusem z Katowic łatwiej bo autobus przejezdża koło mojego domu a pociag staje w innej dzielnicy. Z Katowic to bardzo proste. Wsiada sie na dworcu głównym w E, J, lub D i prosto do mnie ok 30 min;) A to prościutko! Myślałam, że gorzej :) To ja naprawdę do Ciebie przyjadę ;) Musimy zgrać terminy :) Quote
apple Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jbk napisał(a):A to prościutko! Myślałam, że gorzej :) To ja naprawdę do Ciebie przyjadę ;) Musimy zgrać terminy :) Od26.01. do 08.02 mam przerwę feryjną w pracy więc jestem w domu......w tym terminie pasuje mi bądź kiedy;) Quote
e.v.a Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a co tu jeszcze nie polane:roll::roll::roll: Quote
jbk Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Od26.01. do 08.02 mam przerwę feryjną w pracy więc jestem w domu......w tym terminie pasuje mi bądź kiedy;) To ja będę ;) Przerwy wprawdzie nie mam, ale akurat to taki czas, kiedy sobie mogę pozwolić na wolne ;)) Dogadamy szczegóły :) Quote
apple Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 jbk napisał(a):To ja będę ;) Przerwy wprawdzie nie mam, ale akurat to taki czas, kiedy sobie mogę pozwolić na wolne ;)) Dogadamy szczegóły :) No to super:multi: Dogadamy:multi: evaxon a co tu jeszcze nie polane:roll::roll::roll:Specjalnie dla Ciebie:loveu: Quote
Selket Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cześć:loveu::loveu::loveu: Ja też fcem na imprezkę, też:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts