apple Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [FONT=Century Gothic]WITAM wszystkich fochających i uszczypliwych i tych co nie fochają :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzisiaj mam zły dzień....jestem zmęczona jak diabli........Nie odespałam wesela....spała tylko 2 godziny po imprezce a dzisiaj zaledwie 4 z haczykiem..............kto mnie dobije:cool3:[/FONT] Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja Cię dobijać nie zamierzam, powiem tylko, że tęskniliśmy BARDZO i stąd nasze fochy były :) Zrozum, dzień bez Jabłuszka to dzień stracony :loveu: Quote
apple Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='jbk']Ja Cię dobijać nie zamierzam, powiem tylko, że tęskniliśmy BARDZO i stąd nasze fochy były :) Zrozum, dzień bez Jabłuszka to dzień stracony :loveu: [FONT=Century Gothic]Rozumiem to doskonale- za to dzisiaj bedziecie mieli dobry dzien:loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Rozumiem to doskonale- za to dzisiaj bedziecie mieli dobry dzien:loveu::evil_lol:[/FONT] Szkoda tylko, że roboty mi dowalili i w rezultacie mnie prawie nie ma.... nie zdążę się Tobą nacieszyć :) Quote
apple Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='jbk']Szkoda tylko, że roboty mi dowalili i w rezultacie mnie prawie nie ma.... nie zdążę się Tobą nacieszyć :)[FONT=Century Gothic]No to niedobrze:shake:[/FONT] Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to niedobrze:shake:[/FONT] A w ogóle, to czy już lepiej się czujesz? Quote
apple Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 jbk napisał(a):A w ogóle, to czy już lepiej się czujesz?[FONT=Century Gothic]niiieee......a tak właściwie to zasypiam:placz: [/FONT] Quote
Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Cześć foszku mój :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
apple Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Rinuś napisał(a):Cześć foszku mój :evil_lol::evil_lol::loveu::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 apple napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :hand: ..................................................................................:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cześć Kfiatuszku! Jak było na potupance??? :cool3: Quote
apple Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Alicja']:hand: ..................................................................................:loveu:[FONT=Century Gothic]Cześć Alu[/FONT][FONT=Century Gothic]:loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]....a co ty ostatnio taka małomówna?:cool3:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kfiatuszku! Jak było na potupance??? :cool3: [FONT=Century Gothic]Jak? Nawet nieźle......tzn co do organizacji to miałam pewne zastrzeżenia ale nie bede o nich mówić bo w koncu to nie moje wesele.....a tak poza tym to poszalałam:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Witaj ciotka:loveu:[/FONT] RINUŚ::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Najpierw mnie ignorujesz a teraz sie przymilasz:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [FONT=Century Gothic]Pan Pies w pełnej krasie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]pełen odlot:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:pokazał wszystko co posiada ;) http://img411.imageshack.us/img411/1158/tnobraz265mb3.jpg Przyszłam rzec dzieńdoberek :multi::loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :crazyeye: aaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Widziałam psie jajca!!! I to o tej porze! Z samego rana!!! :crazyeye: Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hellO a wy jeszcze w łóżku, ładne rzeczy..[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:pokazał wszystko co posiada ;) http://img411.imageshack.us/img411/1158/tnobraz265mb3.jpg Przyszłam rzec dzieńdoberek :multi::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Niewiele tego więc nie wiem czym sie tak chwali:roll::evil_lol: Nooo nareszcie się odezwałaś:multi::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: aaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Widziałam psie jajca!!! I to o tej porze! Z samego rana!!! :crazyeye:[FONT=Century Gothic]I co? Czujesz się zgorszona?:razz::diabloti: [/FONT] [FONT=Century Gothic]A poza tym to gdzie ty tam patrzysz:cool3::diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]hellO a wy jeszcze w łóżku, ładne rzeczy..[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hej nie no my już daawno wstanięci jesteśmy;)[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I co? Czujesz się zgorszona?:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A poza tym to gdzie ty tam patrzysz:cool3::diabloti::evil_lol:[/FONT] No jak to, gdzie patrzysz!? Jak mi tu po oczaj jajcami walisz!!! :cool1: Quote
apple Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No jak to, gdzie patrzysz!? Jak mi tu po oczaj jajcami walisz!!! :cool1:[FONT=Century Gothic]jako panienka z dobrego domu to powinnaś raczej skupić uwagę na górnej partii a nie od razu wlepiać oczy w intymności:diabloti:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej nie no my już daawno wstanięci jesteśmy;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WinterGirl jedną nogą w pracy a drugą w łóżeczku...[/FONT] Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jezusmaria! Pies nieprzytomny! Wezwijcie kogoś, niech go uratuje!! Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jako panienka z dobrego domu to powinnaś raczej skupić uwagę na górnej partii a nie od razu wlepiać oczy w intymności:diabloti:[/FONT] A Ty jako panienka z dobrego domu w ogóle nie powinnaś wstawiać taaaaaakich zdjęć! Pf! Quote
Recommended Posts