Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]WITAM wszystkich fochających i uszczypliwych i tych co nie fochają :loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dzisiaj mam zły dzień....jestem zmęczona jak diabli........Nie odespałam wesela....spała tylko 2 godziny po imprezce a dzisiaj zaledwie 4 z haczykiem..............kto mnie dobije:cool3:[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Cię dobijać nie zamierzam, powiem tylko, że tęskniliśmy BARDZO i stąd nasze fochy były :) Zrozum, dzień bez Jabłuszka to dzień stracony :loveu:

Posted

[quote name='jbk']Ja Cię dobijać nie zamierzam, powiem tylko, że tęskniliśmy BARDZO i stąd nasze fochy były :) Zrozum, dzień bez Jabłuszka to dzień stracony :loveu:
[FONT=Century Gothic]Rozumiem to doskonale- za to dzisiaj bedziecie mieli dobry dzien:loveu::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Rozumiem to doskonale- za to dzisiaj bedziecie mieli dobry dzien:loveu::evil_lol:[/FONT]

Szkoda tylko, że roboty mi dowalili i w rezultacie mnie prawie nie ma.... nie zdążę się Tobą nacieszyć :)

Posted

[quote name='jbk']Szkoda tylko, że roboty mi dowalili i w rezultacie mnie prawie nie ma.... nie zdążę się Tobą nacieszyć :)[FONT=Century Gothic]No to niedobrze:shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:hand: ..................................................................................:loveu:[FONT=Century Gothic]Cześć Alu[/FONT][FONT=Century Gothic]:loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]....a co ty ostatnio taka małomówna?:cool3:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kfiatuszku! Jak było na potupance??? :cool3:
[FONT=Century Gothic]Jak? Nawet nieźle......tzn co do organizacji to miałam pewne zastrzeżenia ale nie bede o nich mówić bo w koncu to nie moje wesele.....a tak poza tym to poszalałam:diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]
Witaj ciotka:loveu:
[/FONT]

RINUŚ::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[FONT=Century Gothic]Najpierw mnie ignorujesz a teraz sie przymilasz:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: aaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Widziałam psie jajca!!! I to o tej porze! Z samego rana!!! :crazyeye:[FONT=Century Gothic]I co? Czujesz się zgorszona?:razz::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A poza tym to gdzie ty tam patrzysz:cool3::diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='WinterGirl']

[FONT=Comic Sans MS]hellO a wy jeszcze w łóżku, ładne rzeczy..[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Hej nie no my już daawno wstanięci jesteśmy;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I co? Czujesz się zgorszona?:razz::diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A poza tym to gdzie ty tam patrzysz:cool3::diabloti::evil_lol:[/FONT]

No jak to, gdzie patrzysz!? Jak mi tu po oczaj jajcami walisz!!! :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No jak to, gdzie patrzysz!? Jak mi tu po oczaj jajcami walisz!!! :cool1:[FONT=Century Gothic]jako panienka z dobrego domu to powinnaś raczej skupić uwagę na górnej partii a nie od razu wlepiać oczy w intymności:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jako panienka z dobrego domu to powinnaś raczej skupić uwagę na górnej partii a nie od razu wlepiać oczy w intymności:diabloti:[/FONT]

A Ty jako panienka z dobrego domu w ogóle nie powinnaś wstawiać taaaaaakich zdjęć!

Pf!