Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :) :loveu::multi:

Wszystkiego świątecznego, smacznego jajeczka, dużo zdrowia, miłości i żeby Zając o Was nie zapomniał :) no i oczywiście mokrego dyngusa :) :loveu:

Posted

alle sie tu zielono porobilo daje po oczach fest !!!
jo sie pytom kaj ta wiosna nagrzeszylach DZAMPUSZKOWA i wsio przez cie wiosny niet! podziesz ty podziesz na dzema ...ojojoj.....

buzinki citrinki;-)

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć :) :loveu::multi:

Wszystkiego świątecznego, smacznego jajeczka, dużo zdrowia, miłości i żeby Zając o Was nie zapomniał :) no i oczywiście mokrego dyngusa :) :loveu:

Tobie też kochana sisko:loveu:

[quote name='zuzolandia']alle sie tu zielono porobilo daje po oczach fest !!!
No jak ma być jak wiosna jest :diabloti:

jo sie pytom kaj ta wiosna nagrzeszylach DZAMPUSZKOWA i wsio przez cie wiosny niet! podziesz ty podziesz na dzema ...ojojoj.....
Joooo? No co ty....jo anielica jestem....jo nie grzesza........no co ty........to pewno Sotka:cool3:

buzinki citrinki;-)Buzia baboczku mój.....wesołych ci życze i spokojnych z dala od kuchni :razz:;)

[quote name='sota36']Jabłowita!!!! Fajnie jest!No jak nie jak tak :loveu:

[quote name='zuzolandia']a moze Jabkowita albo Jadowita :diabloti::diabloti:Od razu jadowita.......janiołek a nie żmijka:eviltong:

[quote name='sota36']Moze byc! Wazne, ze ...WITA albo VITA!!OOOO mądrze gadasz.......:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']jestem i nie opuszczam..............:loveu:

ale wode w kibelku spuszczasz?:diabloti::diabloti::diabloti:

i podczas tego teges baciory opuszczasz???:diabloti::diabloti::diabloti:

hihihihihihihi jestem żadno heks :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']ale wode w kibelku spuszczasz?:diabloti::diabloti::diabloti:

i podczas tego teges baciory opuszczasz???:diabloti::diabloti::diabloti:

hihihihihihihi jestem żadno heks :diabloti: Noooo ba! Jo zech jest kulturalno baba

[quote name='sota36']Eeee tam, Tys nei stachliwo, a jo i tak CIE KOCHOM!!!!!! no ja cię tyż .....................:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']No jak to..........jasne że wrodzono :diabloti:

jaaa wyssalas pewnie z mlekiem matki :diabloti::diabloti:

jakies tako kurturengirls to wlasnieeeeeee

DEJ FOTYYYYYYYY!!!!!

Posted

[quote name='sota36']gadu gadu o kurturze - a foty - niet! Swiete slowa! Dawaj foty! Bo wrog czuwa!Wrogu...czuję się zaszczuta........ ide cykać:roll: Ale tylko pare bo musze znikac do garów :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']TO CIO TU JESZCZE ROBISZ???????
BIEGUSIEM FOCIC I WSRAWIAC :multi::multi:

[quote name='zuzolandia']To sie nazywa perswazja;-) JANE AUSTIN wysiada buhahahahbuahhahhhhhhaaaaa Się smiejcie a ja sie bede jakac jak tak dalej pójdzie:cool1:
Zaraz wstawie......:razz: