Iza i Avanti Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cze Jebuszkowa! Jajca od mnie dla Was! Buziam na święta mocno! Quote
jonQuilla Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 cześć :) :loveu::multi: Wszystkiego świątecznego, smacznego jajeczka, dużo zdrowia, miłości i żeby Zając o Was nie zapomniał :) no i oczywiście mokrego dyngusa :) :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 alle sie tu zielono porobilo daje po oczach fest !!! jo sie pytom kaj ta wiosna nagrzeszylach DZAMPUSZKOWA i wsio przez cie wiosny niet! podziesz ty podziesz na dzema ...ojojoj..... buzinki citrinki;-) Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 sota36 napisał(a):Jabłowita!!!! Fajnie jest! a moze Jabkowita albo Jadowita :diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 SMAKOWITA :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :) :loveu::multi: Wszystkiego świątecznego, smacznego jajeczka, dużo zdrowia, miłości i żeby Zając o Was nie zapomniał :) no i oczywiście mokrego dyngusa :) :loveu: Tobie też kochana sisko:loveu: [quote name='zuzolandia']alle sie tu zielono porobilo daje po oczach fest !!! No jak ma być jak wiosna jest :diabloti: jo sie pytom kaj ta wiosna nagrzeszylach DZAMPUSZKOWA i wsio przez cie wiosny niet! podziesz ty podziesz na dzema ...ojojoj..... Joooo? No co ty....jo anielica jestem....jo nie grzesza........no co ty........to pewno Sotka:cool3: buzinki citrinki;-)Buzia baboczku mój.....wesołych ci życze i spokojnych z dala od kuchni :razz:;) [quote name='sota36']Jabłowita!!!! Fajnie jest!No jak nie jak tak :loveu: [quote name='zuzolandia']a moze Jabkowita albo Jadowita :diabloti::diabloti:Od razu jadowita.......janiołek a nie żmijka:eviltong: [quote name='sota36']Moze byc! Wazne, ze ...WITA albo VITA!!OOOO mądrze gadasz.......:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 apelka jestes? jestes? powiedz ze ty nie opuszczasz nas powiedz no prosze prosze Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='evaxon']apelka jestes? jestes? powiedz ze ty nie opuszczasz nas powiedz no prosze proszejestem i nie opuszczam..............:loveu: Quote
sota36 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 :mad:[quote name='apple']jestem i nie opuszczam..............:loveu: ło zaraza...sie przyczepla, to i zostanie! i FAJNIE!!!!! Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='sota36']:mad: ło zaraza...sie przyczepla, to i zostanie! i FAJNIE!!!!! co mnie kijasem machasz:roll: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='apple']jestem i nie opuszczam..............:loveu: ale wode w kibelku spuszczasz?:diabloti::diabloti::diabloti: i podczas tego teges baciory opuszczasz???:diabloti::diabloti::diabloti: hihihihihihihi jestem żadno heks :diabloti: Quote
sota36 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Eeee tam, Tys nei stachliwo, a jo i tak CIE KOCHOM!!!!!! Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='zuzolandia']ale wode w kibelku spuszczasz?:diabloti::diabloti::diabloti: i podczas tego teges baciory opuszczasz???:diabloti::diabloti::diabloti: hihihihihihihi jestem żadno heks :diabloti: Noooo ba! Jo zech jest kulturalno baba [quote name='sota36']Eeee tam, Tys nei stachliwo, a jo i tak CIE KOCHOM!!!!!! no ja cię tyż .....................:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a ta kurtura to mosz nabyto czy wrodzono??? ;-) hihihihihihih Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='zuzolandia']a ta kurtura to mosz nabyto czy wrodzono??? ;-) hihihihihihih No jak to..........jasne że wrodzono :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='apple']jestem i nie opuszczam..............:loveu: :multi: no to daj foty:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='apple']No jak to..........jasne że wrodzono :diabloti: jaaa wyssalas pewnie z mlekiem matki :diabloti::diabloti: jakies tako kurturengirls to wlasnieeeeeee DEJ FOTYYYYYYYY!!!!! Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='evaxon']:multi: no to daj foty:evil_lol: Hmmm ni mom :roll: musza cyknąć:roll: Quote
sota36 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 evaxon napisał(a)::multi: no to daj foty:evil_lol: gadu gadu o kurturze - a foty - niet! Swiete slowa! Dawaj foty! Bo wrog czuwa! Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='apple']Hmmm ni mom :roll: musza cyknąć:roll: TO CIO TU JESZCZE ROBISZ??????? BIEGUSIEM FOCIC I WSRAWIAC :multi::multi: Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='sota36']gadu gadu o kurturze - a foty - niet! Swiete slowa! Dawaj foty! Bo wrog czuwa!Wrogu...czuję się zaszczuta........ ide cykać:roll: Ale tylko pare bo musze znikac do garów :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 To sie nazywa perswazja;-) JANE AUSTIN wysiada buhahahahbuahhahhhhhhaaaaa Quote
apple Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='zuzolandia']TO CIO TU JESZCZE ROBISZ??????? BIEGUSIEM FOCIC I WSRAWIAC :multi::multi: [quote name='zuzolandia']To sie nazywa perswazja;-) JANE AUSTIN wysiada buhahahahbuahhahhhhhhaaaaa Się smiejcie a ja sie bede jakac jak tak dalej pójdzie:cool1: Zaraz wstawie......:razz: Quote
Recommended Posts