Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='credita']no ,ale się jej uczepiły no :shake: foteczki super :p[FONT=Century Gothic]Prawda:lol:.......obroń mnie troche :lol:-wredne jedne baby :loveu:[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

he , he wiem coś o tym bo mnie też zawsze męczą, a nie zawsze jest czas żeby coś wstawić ładnego,podziwiam że aż tyle wstawiłaś fotek ja max 3 wstawiam :evil_lol:

Posted

................jejku alem wczoraj była zakrecona........... że nawet nie skomentowałam Twoich dynamicznych fotek Krosa z patosem:razz:

jejku...................!!!!!

FOTY DYNAMICZNE!!!!

:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj piekna

Posted

[quote name='evaxon']nie szkodzi.... i tak mało [FONT=Century Gothic]Fcale nie mało:placz: tylko ty zachłanna jestes.......a tak z innej beczki to jak wy w tej skarbófce tak liczycie jak ty to ja się boje o mój zwrocik:placz:[/FONT]

[quote name='credita']he , he wiem coś o tym bo mnie też zawsze męczą, a nie zawsze jest czas żeby coś wstawić ładnego,podziwiam że aż tyle wstawiłaś fotek ja max 3 wstawiam [FONT=Century Gothic]No właśnie masz małe dziecko to wiesz że nie zawsze da się siedzieć i sie z tym bawić...........Moja ty obrończynio ty jestes jak ten bulterier :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko
No szok, Krosi nawet bivgac potrafi hahha[FONT=Century Gothic]Izuara czy ty chcesz co bym ja z rana uzyła mojej nogi do skopania czyjejś doopki co?:mad:;)[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale Krosi ma seksowne i umięśnione ciałko
http://images24.fotosik.pl/188/622f5349c9872f8f.jpg
[FONT=Century Gothic]
Ty się nie śmiej..........Oświęcim normalnie:shake:
[/FONT]

Salsie aż zaiskrzyły się ślepia jak go zobaczyła
[/FONT][FONT=Century Gothic]No zabujała się moja Salsunia....nie dziwota chudzinka ale jaka pikna:loveu:[/FONT]

[quote name='Cheritka']Mało fot,
mało fot,
i co mamy oglądać [FONT=Century Gothic]no jak mało.....baby wy jestescie nienażarte normalnie......dobra coś poszukam :cool1:

A i witaj Cheritka :loveu:
[/FONT]

[quote name='zuzolandia']http://images24.fotosik.pl/188/622f5349c9872f8f.jpg

jeeeeeeeeeeeeeeee hihihihih

[FONT=Century Gothic]Co hihihihihihihihi?:cool1: Mam małe dziecko w domu i uczy sie liczyć na jego żebrach:evil_lol:[/FONT]

Kochana Laleczko postaraj sie troszku i zadbaj o te swoje gadułki i zalej nas foteczkami hihihihih

buzioleeeeeeeeeeeeeee[FONT=Century Gothic]No postaram się....nie mam wyjścia:cool1:;) Buziol:loveu:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć

przyjdę do Was na dłuższą wizytkę po szkole

buzia
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Dopszzz...ja bede w pracy to pewno i na Dogo :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nooooo Dżapko gdzie ty :razz:...jak tam Alcia [/FONT]

[FONT=Century Gothic]No jestem jestem........Najpierw formalności....Buziol muuuuuaaa
[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic] No a Ala co? No nie bardzo, tzn nadal nie ma temperatury troszke pokasłuje ale nie podoba mi się jej katar:shake: wczoraj był bialutki i przezroczysty a dzisiaj już zielony nie fajnie wyglada[/FONT][FONT=Century Gothic]:shake:[/FONT][FONT=Century Gothic]......chyba zadzwonie po ciotke co by przyjechała na przegląd........lepiej dmuchac na zimne:roll:

[/FONT]
[quote name='BeaC']................jejku alem wczoraj była zakrecona........... że nawet nie skomentowałam Twoich dynamicznych fotek Krosa z patosem

[FONT=Century Gothic]No własnie po doopie chcesz:razz::mad:[/FONT]

jejku...................!!!!!

FOTY DYNAMICZNE!!!!

:diabloti:

[FONT=Century Gothic]No wleje jej...jak bozie kocham:mad::loveu:;)[/FONT]

witaj piekna
[FONT=Century Gothic]Witaj cudna:loveu:...........kaffci się napijesz co?:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']Doberek :multi:

O widze kaff, znajdzie sie łyczek dla mnie?

dziekuje za buziaki, oczywiście :buzi::buzi: podwójny dla Was:p[FONT=Century Gothic]Alez częstuj sie :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]uciekłam stamtąd do Cia :evil_lol::evil_lol: psitul mnie ... boje sie ....:placz::placz:[/FONT]

dlaczemu ucieklas???? bo chcialam spiewac?:razz::razz::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']dlaczemu ucieklas???? bo chcialam spiewac?:razz::razz::diabloti:

[FONT=Arial]bo obiecałaś że zaśpiewasz i doopa... obiecanki macanki :razz::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bo obiecałaś że zaśpiewasz i doopa... obiecanki macanki :razz::diabloti:[/FONT]

spiewalam...ale ucieklas to i nie slyszalas....:diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]mówiłam że złożę Wam wizytę po szkole więc o to jestem :) :multi::multi:

dzisiaj tak szybciutko szybciutko odbębniłam szkołe :multi::loveu:

spójrz co mam...

mmm misiowe żelki :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

....................cze:cool1:

przeczytałam ze ty mi chcesz dopalaka strzaskać???

mnie?????

starej utyranej życiem kobiecie???

no wiesz nie wstyd Ci????

:diabloti::diabloti::diabloti: