Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od dawna się zastanawiam, dlaczego psy chowają noski... Moja sunia dość często tak robi- jak leży na kolanach, w koszyczku. Czasami się zastanawiam, czy jej tak wygodnie, czy się nie dusi, ale widocznie nie :evil_lol: Wasze pieski też tak robią? Z czego to wynika?

Posted

[quote name='justynia']Od dawna się zastanawiam, dlaczego psy chowają noski... Moja sunia dość często tak robi- jak leży na kolanach, w koszyczku. Czasami się zastanawiam, czy jej tak wygodnie, czy się nie dusi, ale widocznie nie :evil_lol: Wasze pieski też tak robią? Z czego to wynika?[/quote]

Kiedyś ludzie na wsiach mówili, że jeżeli pies ogrzeje sobie nos, to całemu mu ciepło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moja Sońka nie chowa noska.

Posted

Moja chowa! :-) Pcha swojego nochala mi pod rękę, jeśli przy mnie leży.
Albo gdy nie może się zakopać w kocyku, to zadowala ją schowanie noska - reszta długiego cielska odkryta i tak śpi :loveu:

Posted

A może to daje pieskowi poczucie bezpieczeństwa? :roll:
Albo po prostu - jak u ludzi: jeden lubi spać na plecach, inny na brzuchu, a jeszcze inny lubi śledzie :evil_lol: