justynia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Od dawna się zastanawiam, dlaczego psy chowają noski... Moja sunia dość często tak robi- jak leży na kolanach, w koszyczku. Czasami się zastanawiam, czy jej tak wygodnie, czy się nie dusi, ale widocznie nie :evil_lol: Wasze pieski też tak robią? Z czego to wynika? Quote
Behemot Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='justynia']Od dawna się zastanawiam, dlaczego psy chowają noski... Moja sunia dość często tak robi- jak leży na kolanach, w koszyczku. Czasami się zastanawiam, czy jej tak wygodnie, czy się nie dusi, ale widocznie nie :evil_lol: Wasze pieski też tak robią? Z czego to wynika?[/quote] Kiedyś ludzie na wsiach mówili, że jeżeli pies ogrzeje sobie nos, to całemu mu ciepło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja Sońka nie chowa noska. Quote
justynia Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Eeeee, chyba tylko moja Tama chowa nosek... Ale moja poprzednia sunia, Kora, też chowała. Wasze naprawdę nie chowają? Quote
Komanka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Moja chowa! :-) Pcha swojego nochala mi pod rękę, jeśli przy mnie leży. Albo gdy nie może się zakopać w kocyku, to zadowala ją schowanie noska - reszta długiego cielska odkryta i tak śpi :loveu: Quote
Koma Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Moja sunia też uwielbia zakopywać nosek ;) zwłaszcza pod kołdrę :lol: Quote
Jerrinho Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Mój psiak też chowie nos zwłaszcza podczas snu :bluepaw: Quote
Behemot Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 A może to daje pieskowi poczucie bezpieczeństwa? :roll: Albo po prostu - jak u ludzi: jeden lubi spać na plecach, inny na brzuchu, a jeszcze inny lubi śledzie :evil_lol: Quote
Sonix Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Sonia jak leży u mnie na kolanach, zawsze wtyka nochal pod moją pachę :evil_lol: Quote
Recommended Posts