Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia76']i ja się melduje, jak czas pozwoli to wieczorkiem coś porobię z ogłoszeniami a jeśli nie to przysiądę na weekend
Asiu, dzieki za odwiedziny.
Dziewczynki maja juz wykupione ogloszenia ale mamy i inne potrzebujace do oglaszania :)
Zajrzysz do Wafiego?
http://www.dogomania.pl/threads/192512-Wafi-roczny-kundelek-prosi-o-pomoc-ja-nie-chce-byc-w-schronisku-chce-do-domku/page3

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dzieki Ewuniu, ja zaraz tez zamowie - moze dla Jagienki.
Basiu, skoro Ewa juz zakupila ogloszenia, mozesz podarowac innej suni z tego watku?
A zaszalalam ;) pakiet dla Jagienki i Roty, Basiu wspomozesz Olimpie ;)?

Tak wspomoże, w takim razie Edi podaj mi nr konta na PW i bacha przesle Ci kaske na pakiecik ogłoszen, a w zasadzie na 2, bo jeszcze dla Wiki. Ja chwilowo bede na dogo. z doskoku takze chcialabym, abys Ty zamowila pakieciki, ok?

Posted

Ok Adka, w takim razie zamawiamy dla Wiki i dla kogo jeszcze? bo z tego watku wszystkie dziewczyny maja ogloszenia.
Hmm, jakis psiaki mi umknął ale sobie przypomne :)
Ja zamowie i wysle zdjecia, opis.
Zaraz wysle dane do wplaty, moze bezposrednio do dziewczyny, ktora robi ogloszenia?

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ok Adka, w takim razie zamawiamy dla Wiki i dla kogo jeszcze? bo z tego watku wszystkie dziewczyny maja ogloszenia.
Hmm, jakis psiaki mi umknął ale sobie przypomne :)
Ja zamowie i wysle zdjecia, opis.
Zaraz wysle dane do wplaty, moze bezposrednio do dziewczyny, ktora robi ogloszenia?

Oki, to przypomnij sobie jaki psiak potrzebuje ogloszen i podaj mi numer konta, na ktory mam wplacic kaske. I co tam w tytule trza wpisac zeby dziewczyna skumała o ktorego psiaka chodzi.