Kasia_i_Łukasz Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Sędzia: Peter Jolley (GB) Akita (41) Psy - Dogs Klasa baby - Baby Class 2 1 – 2 CHOTTO GO Namitori MORI NO KODOMO Halne Wzgórze Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 3 HISAO GO Akogareno FCI Klasa młodzieży - Junior Class 4 4 – 7 AKUMA URAJIRO FCI BUSHI GO SENSAKURA GO SENSAKURA E'RYU-HO-GO OF KAMINO KEN UNDO Yamamoto Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 8 – 9 KOKUSAI Halne Wzgórze NATSUKASHII Kazoku Kanshin Klasa otwarta - Open Class 5 10 – 14 AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori HANABACHI Halne Wzgórze SEKAITEKI Halne Wzgórze FCI SHIROI HALNE WZGÓRZE FCI Klasa championów - Champion Class 2 15 – 16 B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre TENSHI Halne Wzgórze Suki - Bitches Klasa baby - Baby Class 5 17 – 21 MEGAMI Halne Wzgórze MICHIYO Halne Wzgórze REKISHI KAZOKU KANSHIN SHIWASE Mori No Kodomo ZOYA NO SAYO Roal Klasa szczeniąt - Puppy Class 5 22 – 26 DAISHARIN Co Ty na To KAZAHANA Halne Wzgórze kiss me & love me UMI DE SHIROI ARASHI AO MARIWANA GO Fuen No Oka OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin Klasa młodzieży - Junior Class 4 27 – 30 ARASHI Urajiro BI Moccaking FCI BISHOJO Moccaling (FCI) KAMOSHIKA Czandoria Klasa pośrednia - Intermediate Class 4 31 – 34 KEIKO Delle Bianche Vallate MEISHI Kazoku Kanshin MIWAKU Duma Samuraja MIYABI GO Shiyo-Mokuteki (FCI) Klasa otwarta - Open Class 5 35 – 39 AZAYAKA Halne Wzgórze HAGANISSHOU Halne Wzgórze MATSURI GO Shiyo-Mokuteki (FCI) REIKO Roal TAKUMASHISA Halne Wzgórze Klasa championów - Champion Class 2 40 – 41 TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze T'OREI KAMI Halne Wzgórze Quote
*Aga* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ale się dziewuszek nagromadziło w bejbikach i szczeniaczkach!! :loveu::loveu::loveu: Będzie słodko :loveu::loveu: Quote
Agappe Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 już się szykuje z aparatem ;) i ciesze się że w końcu bede miała okazję na żywo poznać Keiko i Ryśka ;) Quote
Angelika_Roser Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]też się nie mogę doczekać, to już blisko :razz: no no będzie się działo :loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 wyniki wyniki proszę Brawo Tenshi :D :D Quote
Agappe Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Wyniki, wyniki ;) trzeba było pojechac ;) nie no dobrze, wróciłam własnie do domku wstawie wyniki i znowu wybywam ;) Sędzia: Peter Jolley (GB) Akita (41) Psy - Dogs Klasa baby - Baby Class 2 1 – 2 CHOTTO GO Namitori - oc.wybitenie obiecująca, lokata II MORI NO KODOMO Halne Wzgórze - oc.wybitnie obiecująca, lokata I, NBwR Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 3 HISAO GO Akogareno FCI - oc.wybitnie obiecująca, lokata I,wydaje mi się, że NSzwR, ale głowy nie dam Klasa młodzieży - Junior Class 4 4 – 7 AKUMA URAJIRO FCI - oc.dobra, lokata IV BUSHI GO SENSAKURA GO SENSAKURA - oc.doskonala, lokata I, Zw.Mł., Mł.Zw.Klubu, NJwR E'RYU-HO-GO OF KAMINO KEN - oc.bardzo dobra, lokata III UNDO Yamamoto - oc.bardzo dobra, lokata II Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 8 – 9 KOKUSAI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC NATSUKASHII Kazoku Kanshin - oc.bardzo dobra, lokata II Klasa otwarta - Open Class 5 10 – 14 AIKUCHI GO Sensakura - nieobecny ATARI-GO TSUGI Namitori - oc.doskonała, lokata IV HANABACHI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC SEKAITEKI Halne Wzgórze FCI - oc.doskonała, lokata II SHIROI HALNE WZGÓRZE FCI - oc.doskonała, lokata III Klasa championów - Champion Class 2 15 – 16 B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres - oc.doskonała, lokata II TENSHI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, Zw.Klubu, Zw.Rasy Suki - Bitches Klasa baby - Baby Class 5 17 – 21 MEGAMI Halne Wzgórze - oc.wybitnie obiecująca, lokata I MICHIYO Halne Wzgórze - oc.wybitnie obiecująca, lokata II REKISHI KAZOKU KANSHIN - oc.wybitnie obiecująca, lokata IV SHIWASE Mori No Kodomo - oc.wybitnie obiecująca ZOYA NO SAYO Roal - oc.wybitnie obiecująca, lokata III Klasa szczeniąt - Puppy Class 5 22 – 26 DAISHARIN Co Ty na To - oc.obiecująca, lokata IV KAZAHANA Halne Wzgórze - nieobecna kiss me & love me UMI DE SHIROI ARASHI AO - oc.wybitnie obiecująca, lokata II MARIWANA GO Fuen No Oka - oc.wybitnie obiecująca, lokata III OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin - oc.wybitnie obiecująca, lokata I Klasa młodzieży - Junior Class 4 27 – 30 ARASHI Urajiro - oc.bardzo dobra, lokata II BI Moccaking FCI - nieobecna BISHOJO Moccaling (FCI) - oc.bardzo dobra, lokata I KAMOSHIKA Czandoria - nieobecna Klasa pośrednia - Intermediate Class 4 31 – 34 KEIKO Delle Bianche Vallate - oc.doskonała, lokata I, CWC MEISHI Kazoku Kanshin - oc.doskonała, lokata II MIWAKU Duma Samuraja - oc.bardzo dobra, lokata III MIYABI GO Shiyo-Mokuteki (FCI) - dyskwalifikacja Klasa otwarta - Open Class 5 35 – 39 AZAYAKA Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC HAGANISSHOU Halne Wzgórze - oc.bardzo dobra, lokata IV MATSURI GO Shiyo-Mokuteki (FCI) - oc.bardzo dobra REIKO Roal - oc.doskonała, lokata III TAKUMASHISA Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata II Klasa championów - Champion Class 2 40 – 41 TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata II T'OREI KAMI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, Zw.Klubu Gratuluje wszystkim jeszcze raz serdecznie i dziękuję za miłe towarzystwo!! :) Quote
yulquen Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 poszalało rodzeństwo :) OGROMNE gratulacje dla Zwycięzców Klubu '10! Quote
Angelika_Roser Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]super wystawa! Było na co popatrzeć :razz: gratulacje dla zwycięzców, szczególne dla Sylwi [/FONT]:loveu: Quote
Shirai - Koki Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Wlasnie sie dorwalam do wynikow, tez gratuluje zwyciezcom klubu, "moje" slicznej Keiko tez :loveu:. Dosc ostre sedziowanie, moze ktos z osob co byli na wystawie powie czemy byla dyskwalifikacja ?? Quote
Kateczka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 zabijcie mnie bo nie jestem pewna...skleroza z emocji ale Tenshi ma chyba BOG :) Quote
Matagi Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Kateczka napisał(a):zabijcie mnie bo nie jestem pewna...skleroza z emocji ale Tenshi ma chyba BOG :) Przeżyjesz:evil_lol: na finałach z ras japońskich przedstawicieli było ...2.Nr.1-AA,nr.2-AJ. Quote
Asiunia02 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Serdecznie gratuluje zwycięzcom :) Szkoda, że mnie tam nie było, ale już za tydzień Wrocław. Dozobaczonka !! Quote
*Aga* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Wlasnie sie dorwalam do wynikow, tez gratuluje zwyciezcom klubu, "moje" slicznej Keiko tez :loveu:. Dosc ostre sedziowanie, moze ktos z osob co byli na wystawie powie czemy byla dyskwalifikacja ?? Panience nie spodobało się jak sędzia zaglądał w ząbki i go lekko ugryzła (albo tylko próbowała- nie wiem dokładnie bo ring spory i to było dość daleko) Swoją drogą ja podziwiam sędziów, którzy sami zaglądają w zęby akitką!! Ja bym się nie odważyła! Quote
Shirai - Koki Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Oj szkoda, ale z tymi zebami tak jest. Quote
bety Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Matagi napisał(a):Przeżyjesz:evil_lol: na finałach z ras japońskich przedstawicieli było ...2.Nr.1-AA,nr.2-AJ. Lilka odwrotnie japończyk miejsce pierwsze, amerykaniec drugi. Tak dyskwalifikacja była za agresję, suka ostro wystartowała z zębami do sędziego podczas "macania". Pzdr Quote
Mori No Kodomo Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzięki za gratulacje :) Fotorelacja http://www.morinokodomo.pl/Galeria/#/content/04_Wystawowo/2010/Sezon2010_14/ Akitki podpiszemy wieczorem... Quote
Kateczka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tenshi debesciak :D Keiko wyglądała przepięknie...jeszcze raz gratuluję suni :) Quote
adriatom Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Składałem gratulacje już telefonicznie , ale jestem pod tak dużym wrażeniem Zuzka ( Tenshi), że chcę to powtórzyć tutaj- Gratuluję Ci Sylwia ! Quote
Agappe Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 jej mam prawie 400 zdjęć, z czego jakąś masaktryczną ilość bejbisiów ;) ciekawe kiedy je przejrze, obrobie i wstawie :roll: Quote
Asiunia02 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Oglądnęłam sobie zdjęcia i muszę stwierdzić, że Zuzek to już od pierwszego występu prezentował się jak ZWYCIĘZCA przez duże Z :) W ruchu swobodnie, bez stresu, z uśmiechem na twarzy, a w statyce szyja wyciągnięta, grubiutka, jak na akitę przystało, zwarty, króciutki, z uszkami pięknie skierowanymi do przodu, po prostu bosko :) :) Quote
zubiri Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kateczka napisał(a):Tenshi debesciak :D Keiko wyglądała przepięknie...jeszcze raz gratuluję suni :) Kateczka! Dziękuję za miłe słowa o Keiko. Dziękuję też wszystkim za gratulacje i wspaniałą atmosferę na wystawie. Tensziemu, Azajace i Opiekunum gratuluję wspaniałego sukcesu KLUBOWEGO także drogą elektroniczną. BRAWO!!! Quote
Akitakiss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 asiunia02 napisał(a):oglądnęłam sobie zdjęcia i muszę stwierdzić, że zuzek to już od pierwszego występu prezentował się jak zwycięzca przez duże z :) w ruchu swobodnie, bez stresu, z uśmiechem na twarzy, a w statyce szyja wyciągnięta, grubiutka, jak na akitę przystało, zwarty, króciutki, z uszkami pięknie skierowanymi do przodu, po prostu bosko :) :) to prawda zuzek to cudowny pies podpisuję się pod twoją wypowiedzia asiunia Quote
INU Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A czemu nikt nie napisał wyników z konkurencji hodowlanych, he? :razz: Poszukałam sobie sama i oto co znalazłam: Halne Wzgórze - Najlepsza Hodowla Akit Wystawy Klubowej 2010 KAMI Halne Wzgórze - Najlepsza Suka Hodowla Akit Wystawy Klubowej 2010 Gratki dla Halniaczków! Warto chyba zauważyć, że tytuł Najlepszej Hodowli powędrował do Nich już czwarty raz z rzędu! Orientuje się ktoś może czy i ewentualnie jakie inne hodowle / suki brały udział w konkurencjach hodowlanych? Konkurencja na najlepszego Reproduktora w ogóle się odybyła (strzelam, że była i tytuł zgarnął B'MITSUKUNI GO ;))? Quote
Angelika_Roser Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Z akitek byli tylko halniaczki :lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts