P78 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Nie :( Maleńka szuka domku!!! Miłam jedną Panią, ale wolę jednak jej nie wydawać :( Ona musi trafić do normalnego, kochającego domku... Quote
idusiek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 to moze ja wpadnę jutro albo w piatek wieczorem zrobic jej foty, co? Quote
P78 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Wiesz co, to może w piątek...? Dałam cynk ludziom co wzięli młodego, może mi pomogą... :) Jak nie, to jasne, spoko :) Quote
P78 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Dziś było szczepienie pierwsze i odpchlenie :) Niestety coś często siusia, chyba się podziębiła u mnie od otwartego balkonu :( Podobno kogoś wstępnie mam dziś do adopcji, ale... nie jestem przekonana :( Quote
idusiek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ja mogę dzisiaj jakos wieczorem wpaść albo jutro przed południem. Quote
P78 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Wiem, pamiętam :) Dzięki!!! Wiesz co to może jutro? Bo może dziś wydam i niepotrzebnie zajmę Ci czas...? Na PW rzucę dane :) Quote
P78 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 idusiek - ta adopcja co miała być dziś nie wyszła i dobrze, bo miałam złe przeczucia, ale jest szansa jutro na drugą... To jak robimy? ;) Jak jutro jedziesz to może przeniesiemy na inny dzień? Nie chcę Ci głowy zawracać, wiem, że jedziesz w trasę ;) Quote
idusiek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a tgy skąd wiesz ?:) a not tak, pisałam ;) to może umówmy się tak, ze ja zadzwonię i jakos się zgadamy ok? Quote
P78 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Jasne :) - ale nie o 8.00 błagam :) - to jedyny dzień, kiedy nie muszę syna do szkoły taszczyć :) Quote
idusiek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a dla mnie jedyny, kiedy mogę pospać spokojnie i trochę dłużej ;) spooooko Quote
Marta67 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 wlazłam do suni, i z wejścia się wkurzyłam, że tacy stoją sobie i bez konsekwencji znęcają się nad psami. może to ostre słowo ale dla mnie to również forma znęcania :( ja nigdy tego faceta nie widziałam, może to i dobrze bo potem będę łazić i wszystkie psy wykupować... ale tak nie może być... :( Paulina może Ci jakoś pomóc? przy psach czy coś? bo jeśli mieszkasz w miarę blisko to zawsze można coś wspólnymi siłami ;) ach martwię się jeszcze co on robi z psami jak nikt nie kupi? Quote
PawelParos Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 jak nikt nie kupi to zabije 2-3 a tak mnoży je ciągle i giną ich najprawdopodobniej dziesiątki bo nikomu nie zależy gdzie sprzeda psa,nie ważne czy na łańcuch czy do zabawy dla dziecka....dlatego nigdy nie będę za wykupowaniem psów nie ważne czy z pseudohodowli czy od pijaczka za tzw flachę, nie ma popytu nie ma podaży straszne ale prawdziwe Quote
Marta67 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 PawelParos napisał(a):jak nikt nie kupi to zabije 2-3 a tak mnoży je ciągle i giną ich najprawdopodobniej dziesiątki bo nikomu nie zależy gdzie sprzeda psa,nie ważne czy na łańcuch czy do zabawy dla dziecka....dlatego nigdy nie będę za wykupowaniem psów nie ważne czy z pseudohodowli czy od pijaczka za tzw flachę, nie ma popytu nie ma podaży straszne ale prawdziwe ale psy umierają... a on dalej będzie próbował, tylko, że w innych miejscach :( ja myslę, że to tak łatwo się nie skończy. od siebie powiem, ze jakbym zobaczyła to bym zapewne odkupiła, żeby uratowac bidę... choć i tak koło się zamyka... ale on będzie próbował jak nie tu to tam : ( Quote
idusiek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 i tak zle i tak niedobrze... tymczasem, mała miała sesję ;) Quote
P78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Ida, dziękuję ogromnie za te foteczki!!! Wystawiłam juz ją na najlepszych ;) adopcyjnych portalach ;) A co do mojego pomysłu z maila (i Twojego pomysłu zresztą też) to możemy pomóc ja, ale również i koleżanka :) Quote
P78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Haha, ale najlepsze było, jak widać zreszta na fotce, jak mała pociągnęła myszkę za sznurek, a myszka zaczeła skakać :) Sama sobie Bajeczka poradziła :)! Quote
donacja Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jaka kluseczka słodka, na pewno znajdzie niebawem domek. Quote
Marta67 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Paulina78 napisał(a):Ida, dziękuję ogromnie za te foteczki!!! Wystawiłam juz ją na najlepszych ;) adopcyjnych portalach ;) A co do mojego pomysłu z maila (i Twojego pomysłu zresztą też) to możemy pomóc ja, ale również i koleżanka :) a czy pomysł jest tajemnica? ;) czy dowiemy się o co chodzi? jesli nie jest to sprawa prywatna oczywiście ;) Quote
P78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Marta67 napisał(a):a czy pomysł jest tajemnica? ;) czy dowiemy się o co chodzi? jesli nie jest to sprawa prywatna oczywiście ;) Nic strasznego, prywatna sprawa ;) Quote
Marta67 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Paulina78 napisał(a):Nic strasznego, prywatna sprawa ;) no to się nie mieszam ;) myślałam, że macie pomysł jak handlarza zlikwidować czy cos ; ) Quote
Recommended Posts