caroolcia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 mocna lusieńka daje mocne buziaczki :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Olive]Ściskam i całuję :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: trzymam za wytrwałość .....wytrzymaj do czwartku ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Przyszłam przed czwartkiem:loveu: :loveu: Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 no i cie nie ma....ale ja jestem :loveu:i mowie ci sloneczne :Witaj Luskowa:multi: Quote
tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cześć imienniczko ma :) mam prośbe w podpisie mam link do wątku suni której szukam domku, jak możesz podnieś ją czasem, bo sprawa jest pilna Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Przyszłam we wtorek - przed czwartkiem:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: jeszcze tylko 2 dni i czwartek :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 I ja przyszłam się witnąć :loveu: :hand: bo nie wiem, czy jutro dam radę zajrzeć :placz: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Przyszłam w środę - przed czwartkiem:evil_lol::Evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [B]czesc i czolem kluski z rosolem:diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jeszcze tylko 1 dzień ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No heloł :loveu: no przypełzłam się przywitać :loveu: Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Jest czwartek:multi::multi::multi: nareszcie:p popieprzona :angryy:praca..........nie miałam nawet czasu na doope klepnąc:angryy::angryy::angryy:.......nie mówiąc już o dopchaniu sie do kompa........zreszta i tak nie miałabym jak klikać....tysiące głów w oczekiwaniu na coś.......:mad::mad::mad: nie zauważyłam braku neta..............:crazyeye: witam wszystkie moje kochane, które mnie odwiedziły jak mnie nie było..........:loveu::loveu::loveu: Alutke Klockowa, Madzie medorową, Bonitke, Agunie, Paule, Dilerke Imienniczke, Caroole,mia_mia, jonQuille Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:WITAM porannie Cudownie powróconą :multi::multi::multi: mam nadzieję ze zdołasz nadrobić cokolwiek na Dogo ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [COLOR=DarkRed][B]nie nadrabiam.nie ma mowy.................... kiedy???? [/B][/COLOR] Quote
BoJa2 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]nie nadrabiam.nie ma mowy.................... kiedy???? [/B][/COLOR][/QUOTE] nie nadrabiaj Bea;).Chodz do Ali na poranną kawkę.:multi: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]nie nadrabiam.nie ma mowy.................... kiedy???? [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no taaa nadrobisz ......po Nowym Roku jak Ci T[COLOR=Wheat]e[/COLOR]P[COLOR=Wheat]edały[/COLOR]:angryy:założą necik;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']nie nadrabiaj Bea;).Chodz do Ali na poranną kawkę.:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj Dulkowata:multi::multi::multi:......idem[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no taaa nadrobisz ......po Nowym Roku jak Ci T[COLOR=Wheat]e[/COLOR]P[COLOR=Wheat]edały[/COLOR]:angryy:założą necik;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]myślisz ze założą??? po nowym roczku??? tylko którym:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]myślisz ze założą??? po nowym roczku??? tylko którym:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]po 2012:diabloti:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no taaa nadrobisz ......po Nowym Roku jak Ci T[COLOR=Wheat]e[/COLOR]P[COLOR=Wheat]edały[/COLOR]:angryy:założą necik;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Olive]uhu hu hu...jaka wulgarność :evil_lol: Cześć :multi::multi::multi::multi: [/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]witamy luskowom wröconä do wirtualnej rzeczywistosci :multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]uhu hu hu...jaka wulgarność :evil_lol: Cześć :multi::multi::multi::multi: [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeeee nie widziałam:eviltong::eviltong::eviltong: witaj[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]witamy luskowom wröconä do wirtualnej rzeczywistosci :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]no patrz nie zauważyłam Cie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witanko:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]no patrz[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]nie zauważyłam Cie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]witanko:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo ja taka mala... niesmialo sobie w käciku usiadlam ... :oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts