groszek83 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='caroolcia']o taki praktyczniejszy - zawsze świerzy.....:p .[/quote] Ciekawe skąd niektórzy mają takie informacje:siara::evil_lol: Witam sie:cool1: Quote
BeaC Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Witam was wszystkie.........:loveu::loveu::loveu: Paule Caroole, Grzoszkowa Dilerke Clockową Kiłi Medorową i Agunię:loveu::loveu::loveu: nikt mnie nie odciągnął, bo ja całymi dniami na kompie siedzę.....................:cool1: niestety pojawiła sie robota.......i nawet nie mam sumienia klikać na necie, bo potem będę musiała zostawać po godzinach i tak sie ledwo wyrabiam................:roll::roll::roll: ale na razie sie jeszcze wyrabiam.......................:multi::multi::multi: sorry że Was nie poodwiedzałam, ale nie mam czasu............... nie wiem jak to długo potrwa, ale jak będzie wolna chwilunia to wstąpię zostawić ślad:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:też tu wczoraj byłam ....2 razy ....raz sama a raz z Madzialeną :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 szukamy Luśkowej nowej pracy :cool3: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='caroolcia']szukamy Luśkowej nowej pracy :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak znajdziecie.. to potem mi poszukajcie.... :p ja też chce prace- może być bez kompka byle za godziwe wynagrodzenie :cool1: cześć pracusiu :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj Beatko jak tam Bestyjka :) apropos pracy to ja z chęcią swoją pracę bym oddała, ale nie płacom w terminie więc nie polecam Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witnę się ...a co mi tam ....;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:też tu wczoraj byłam ....2 razy ....raz sama a raz z Madzialeną :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]sorry ale mnie nie było:angryy:[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']szukamy Luśkowej nowej pracy :cool3:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]tylko odpowiedniej do moich kompetencji:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to jak znajdziecie.. to potem mi poszukajcie.... :p ja też chce prace- może być bez kompka byle za godziwe wynagrodzenie :cool1: cześć pracusiu :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć...............:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] [quote name='tygra']Witaj Beatko jak tam Bestyjka :) apropos pracy to ja z chęcią swoją pracę bym oddała, ale nie płacom w terminie więc nie polecam[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie chcę pracy za darmo..........nie stać mnie na taką witaj..........a Luska??? jak to Luska doopalona mi zawraca jak wracam do domu wczoraj kopałam ogródek....leżała mi prawie na widłach...........i nochala wsadzała w wykopane dołki........na róże atakowała grabie...................to jest najgorzsze z nią grabić.................ma wtedy patycka..........[/B][/COLOR] [quote name='paula_z']Witaj zarobiona :lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj.........:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']Cześć pracowita pszczółko :lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć Caroolo:multi::multi:[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witnę się ...a co mi tam ....;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]jak to .......co Ci tam???? człowiek zapracowany..................a ty zurlopowana za mnie być dogo opędzała:razz::razz: witnę Cie też....co mi tam:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC'] [B][COLOR=darkred]witaj..........a Luska??? jak to Luska doopalona mi zawraca jak wracam do domu[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]wczoraj kopałam ogródek....leżała mi prawie na widłach...........i nochala wsadzała w wykopane dołki........na róże[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]atakowała grabie...................to jest najgorzsze z nią grabić.................ma wtedy patycka..........[/COLOR][/B] [B][/B] [/quote] ach Lusinka kochana - nudzi sie pewnie i sie Pańci podmaśla :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [B]czesc Beatko,[/B] [B]milego dzioneczka i weekendu...kalosze sa na miejscu???[/B] Quote
agbar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 witam cie Luskowa ......i tyle, nie mam nic wiecej do powiedzenia:diabloti: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a niech tam.... witne sie... co CI tam :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Beatko,[/B] [B]milego dzioneczka i weekendu...kalosze sa na miejscu???[/B][/quote] w[COLOR=DarkRed][B]itaj aguś:loveu::loveu::loveu::loveu: jak miło że do mnie wdeptałaś................. kalosze na razie w domu potem będą na miejscu, czyli na moich stopach dodam, ze ostatnio Luska pożarła ...............kalosze Zuzi:mad::mad::mad: chyba się nudziła:roll: [/B][/COLOR] [quote name='dealer']witam cie Luskowa ......i tyle, nie mam nic wiecej do powiedzenia:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]aleś wygadana:diabloti::diabloti::diabloti: witaj[/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a niech tam.... witne sie... co CI tam :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]no masz nastepna:angryy: a ja to co??? z goowna zrobiona, że sie tak od niechcenia ze mną witacie??????:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [B]pozarła?[/B] [B]znaczy sie...w drobny mak ....podziubala?[/B] [B]i oczywiscie Luska nic w tym temacie nie wiedziala i udawała ze to nie ona......?[/B] [B]oj to wesoło...[/B] Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]pozarła?[/B] [B]znaczy sie...w drobny mak ....podziubala?[/B] [B]i oczywiscie Luska nic w tym temacie nie wiedziala i udawała ze to nie ona......?[/B] [B]oj to wesoło...[/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]pożarła..............tylko że wypluwała...............kawaleczki na trawe potem musiała...................zbierać:angryy::mad::mad::mad: Zużka zadowolona.....................matka KUPI NOWE:angryy: a Leśka?????? potulaka zrobiła ...i tyle:cool1: [/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]pożarła..............tylko że wypluwała...............kawaleczki na trawe[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]potem musiała...................zbierać:angryy::mad::mad::mad:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Zużka zadowolona.....................matka KUPI NOWE:angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]a Leśka?????? potulaka zrobiła ...i tyle:cool1:[/COLOR][/B] [/quote] [B]potulaka i zurawie oczy jak znam to towarzystwo włochate....:loveu:i niewinnosc z nich plyneła......[/B] [B]no to fakt mama kupi nowe....:diabloti:[/B] [B]milego pifka i calego weekendzioru....[/B] Quote
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [COLOR=Olive][B]Witam Luśkową Beatkę i Luśkową Luśkę :) :multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='tygra']Cześć Beatko :)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć ........witam w mych skromnych, ostatnio zaniedbanych progach:cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]potulaka i zurawie oczy jak znam to towarzystwo włochate....:loveu:i niewinnosc z nich plyneła......[/B] [B]no to fakt mama kupi nowe....:diabloti:[/B] [B]milego pifka i calego weekendzioru....[/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj.widzę , że nie tylko Luśka robi.niewinniaka........... he he he.ale jak ja to lubię..................słodką niewinność:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witam Luśkową Beatkę i Luśkową Luśkę :) :multi::multi:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam Cię.....................Luśkowo:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='bonita']Witam się z Wami :loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja z toba..............:loveu::loveu::loveu: ostatnio bardzo się zaniedbałam............ani fotów ani nic muszę to chyba naprawic:cool1: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] ostatnio bardzo się zaniedbałam............ani fotów ani nic muszę to chyba naprawic:cool1: [/B][/COLOR][/quote] A tam, po cholere się wysilać:loveu::diabloti::diabloti: Doberek:multi: Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:witanko w śliczny dzionek Cezarka zainteresowała farba którą lamnsowałaś u Vectry ...wrzuć namiary na sklepik i napisz cokolwiek jak sie ją kładzie ...czeka mnie odnawianie mebelków w kuchni :p...a i stół i krzesła zdało by się przemalować ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Już Was nie zaniedbuję - tylko coś fotek mało... Quote
Recommended Posts