Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ups jaka różowa Lusinda :roll::p

a szczeniorowi kupiła już obróżke?? heeeeeeeee :razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupi błękitną :grins: ....na szczęście nie jest dziewczynką :diabloti:szczenior ...nie Bea :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ups jaka różowa Lusinda
a szczeniorowi kupiła już obróżke?? heeeeeeeee
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Lujcia jest różowa od wystawy w Opolu............. nie widziałaś wcześniej??
a szczeniorek dostanie jak będzie już w domku..........
[/B][/COLOR]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]kupi błękitną ....na szczęście nie jest dziewczynką szczenior ...nie Bea [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Allu nic błękitnego nie będzie ......nie cierpię niebieskiego w ogóle.............ani w ubraniu ani w domu a róż ścierpie .....na kimś na sobie nie:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='gops']aleeeee duuuzo piekniastych fotecek
nawet nie myslalm ze twoja sucz taka szeroka jest tzn w klacie :razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj
no Luśka szeroka w barach klacie i doopsku
chociąz ostatnio chudnie bidoczka:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Tengusia']klusia kofana klusia i jaka duza juz
A Lusia ma sliczna rozowa obrozke :grins:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]przynajmniej komus sie podoba mój kontrast wielka "mordercza" bestuja i róż:loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='evaxon']hej hejj
widziałam se ja pieski dwaa sia la laaa[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]wiiiiiiiiiii taaaaaaj Eeeeeeeeeeeva:loveu:

tak Beata tobie śpiewa:eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dlaczemu nie błękitna ....też chcesz skrzywdzić malego różową obróżką [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a czy ja napisałam gdzieś........................że chlopakowi sprawię różową:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a co on pedał jaki ???:razz:

będzie żółta pomarańczowa czerwona lub zielona bo takie do brązu:diabloti: pasują[/B][/COLOR]

Posted

[B][I][COLOR=blue]Heloł :multi:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][/I][/B]
[B][I][COLOR=blue]Bea będzie miała szczeniaczka:multi::evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Hura! ale fajnie się ma:multi: ( Wy tyż:diabloti:):evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Mów cuś więcej o nim, bo mi się nie chce całego blożka przekopywać za wiadomościami:oops::evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niepokoiłaś się:razz:- wiec jestem[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Heloł [/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=blue]Bea będzie miała szczeniaczka:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Hura! ale fajnie się ma:multi: ( Wy tyż:diabloti:):evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#0000ff]Mów cuś więcej o nim, bo mi się nie chce całego blożka przekopywać za wiadomościami[/COLOR][/I][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]jak to Ci się nie chce???
oki młody to stafficzek z hodowli Harpagon w Łambinowicach

dodam ze mimo ze go jeszcze nie mam to już go kocham:loveu:ma niecały miesiąc urodził się 15 maja

no i jest............... chłopakiem do zabawy dla grubej:cool3:

będzie u nas po 14 lipca.................dopiero:-(
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Lujcia jest różowa od wystawy w Opolu............. nie widziałaś wcześniej??[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a może i widziałam... kto by to spamiętał :evil_lol::evil_lol:

jak były foty to na pewno poraziło mnie po okach tym różem;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Nie no ladnie sie prezentuje w tym rozu:loveu:
A klusek powalajacy... czy on ma juz jakos na imie??[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]rodowe Ancymon chyba
ale mi się podoba
atrakcyjny Kazimierz

a po domowemu??
wyjdzie w praniu i już:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]rodowe Ancymon chyba
ale mi się podoba
atrakcyjny Kazimierz

a po domowemu??
wyjdzie w praniu i już:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak wyjdzie w praniu? Ja tu już wszystkim rozpowiedziałam ze jestem matką chrzestną- no wiesz:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hello :hand:

Ja tu z wizytą :p (już nie po raz pierwszy, alem nieśmiała :oops:)

Luśka jest fajna, trochę mały czołg przypomina :evil_lol:. Nawet kiedyś myślałam o buliku, bo to najmniejsze psy obrończe, a mnie takie charakterne zawsze pociągały. Nu, ale się nie złożyło i mam basenji :loveu:. Ale jestem ciekawa jak się zachowują bulteriery.
Widzę, że następny będzie staffik - wystawowy? Dlaczego nie bull?
Pozdrawiam

Posted

[url]http://img252.imageshack.us/img252/2872/img0013editedgr2.jpg[/url]

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkRed]Obroża :thumbs:
i mały też [/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkRed]:thumbs:

Pozdrówka :p
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]no:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[COLOR=darkred][B]jak to Ci się nie chce???[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]oki młody to stafficzek z hodowli Harpagon w Łambinowicach[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]dodam ze mimo ze go jeszcze nie mam to już go kocham:loveu:ma niecały miesiąc urodził się 15 maja[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]no i jest............... chłopakiem do zabawy dla grubej:cool3:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]będzie u nas po 14 lipca.................dopiero:-([/COLOR][/B]
[/quote]
:loveu::loveu::loveu:[B][I][COLOR=blue]Stafficzek mały i ćliczny taki[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]qurcze, to jeszcze miesiąc do Waszego wspólnego zamieszkania:cool3:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Trza odliczać od niedzieli:evil_lol:czyli od 15 czewca:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]No cieszkam się razem z Wami:loveu:, mi by się też jakiś malec przydał, ale jeszcze muszę z tym poczekać:razz:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=DarkRed][B]wiiiiiiiiiii taaaaaaj Eeeeeeeeeeeva:loveu:

tak Beata tobie śpiewa:eviltong:
[/B][/COLOR][/quote]
buahahhaahhaha
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak wyjdzie w praniu? Ja tu już wszystkim rozpowiedziałam ze jestem matką chrzestną- no wiesz:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]e tam cicho być[/B][/COLOR]

[quote name='jamnicze']Hello :hand:

Ja tu z wizytą (już nie po raz pierwszy, alem nieśmiała :oops:)

Luśka jest fajna, trochę mały czołg przypomina :evil_lol:. Nawet kiedyś myślałam o buliku, bo to najmniejsze psy obrończe, a mnie takie charakterne zawsze pociągały. Nu, ale się nie złożyło i mam basenji :loveu:. Ale jestem ciekawa jak się zachowują bulteriery.
Widzę, że następny będzie staffik - wystawowy? Dlaczego nie bull?
Pozdrawiam[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]bull bo za duży jest dla Zuzi ona chce psa do lansowania sie po wsi
a Luja duuuża jest a stafficzki są mniejsze..........takie dwie trzecie z Lusi
witaj u nas..............a bull to bojowy nie obronny jest...............jeżeli chodzi o ścisłość

co do zachowania............. hmmmmmmmm sa charakterne nie cofają się nawet jak się czegoś boi to atak i to bez żadnego ostrzeżenia
poza tym sa baaardzo kochające, uparte ale jak się jest konsekwentnym to można je wiele nauczyć......... Lujka nawet na WRÓĆ wypluwa kota z paszczy..............nie lubi kotów wlasne jakoś tam tak sobie obchodzi albo pogoni ale czuwac trzeba
pomimo że wychowała się ze Zmorką od urodzenia.......Zmorka jest o rok młodsza od Luski.......... i ignoruje jej gonitwy potrafi powolutku koło niej przejść
a na dodatek Luśka jest stróżująca baardzo ale..gości wpuszcza lubi ludzi zwłaszcza spady.a wiadomo gość = się spad bo jak zaskarbić miłość bulteriera??? najlepiej schabowym może być łogóreczek też nie wazne co byle bu sie do pyska nadało
[/B][/COLOR]
[quote name='bazylowa'][URL]http://img252.imageshack.us/img252/2872/img0013editedgr2.jpg[/URL]

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkRed]Obroża
i mały też [/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkRed]

Pozdrówka
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]no nareszcie ktoś docenił mój gust........... w kwestii obroży

witka......krajanko:multi:[/B][/COLOR]
[quote name='bonita']:loveu:[B][I][COLOR=blue]Stafficzek mały i ćliczny taki[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]qurcze, to jeszcze miesiąc do Waszego wspólnego zamieszkania[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Trza odliczać od niedzieliczyli od 15 czewca[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]No cieszkam się razem z Wami, mi by się też jakiś malec przydał, ale jeszcze muszę z tym poczekać[/COLOR][/I][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]trochę trzeba poczekać...........ale ja mam urlop w lipcu to się młodym zajmę........ zwłaszcza że Luśka charakterna babka jest[/B][/COLOR]

[quote name='evaxon']buahahhaahhaha
:loveu:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]musiałam Ci emoty obciąć:-(

witam wszystkich..............a ja dopiero z pracy wróciłam:cool1:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]e tam cicho być[/B][/COLOR]
[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ppppfffff :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

do malego kluska bedzie pasowac czerwona :loveu:
albo moro zeby tak po mesku wygladal :evil_lol::diabloti:

kazimierz ladne imie ale dla staffika pasuje Stefan :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ppppfffff :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]sie nadęła.................jak baloon:razz::eviltong:

wyemotowalam Cię
[/B][/COLOR]
[quote name='gops']do malego kluska bedzie pasowac czerwona :loveu:
albo moro zeby tak po mesku wygladal :diabloti:

kazimierz ladne imie ale dla staffika pasuje Stefan :razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]myślisz...............atrakcyjny Stefan???

a on będzie mały a nie męski.............męski to potem na razie chcę małego........:diabloti: psa[/B][/COLOR]

Posted

no zawsze chcialam staffika i zawsze mi sie zdawalo ze imie Stefan bardzo do nich pasuje :loveu:

a to jak ma byc maly to czerwona a potem taka meska jakas :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]sie nadęła.................jak baloon:razz::eviltong:

wyemotowalam Cię
[/B][/COLOR] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ppppffffff:obrazic::obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jamnicze']A mi się podobał ten ANCYMONEK :bigcool:[/quote][COLOR=DarkRed][B]mnie tez i ................chyba tak zostanie:razz::razz:
[/B][/COLOR]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ppppffffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][COLOR=DarkRed]ło matko ale wrażliwa[/COLOR]
[/B]
:diabloti::diabloti::diabloti:

[COLOR=DarkRed][B]no dobra
niech ci będzie............................KCM:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]