Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Czesć Beatko! Wpadłam trochę hałasu porobić [IMG]http://www.msos.waw.pl/images/smilies/msos/clapping.gif[/IMG] bo strasznie tu cicho :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bosh .....miski obudzisz a one zapadły w zimowy sen :razz::razz: cze Luśkowa drużyno :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bosh .....miski obudzisz a one zapadły w zimowy sen :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] to wstaną - weselej bedzie:lol: Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Oj! To ty idealna kobieta jesteś! szczęściarz ten twój chłop![/quote] [COLOR=DarkRed][B]on tak....czego o sobie nie moge powiedzieć.................niestety:-(:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa jest identyczna z tym że waży 21 kg...ale czasami mam wrażenie jak mi stanie na brzuchu albo nodze że specjalnie naciska jak najmocniej może te łapy żebym aż siniaki miała :roll: mam całe nogi w małych siniaczkach :shake::shake: a mojej siostrze jakiś czas temu z rozbiegu wskoczyła na łóżko kiedy ona leżała i centralnie na gardło łapą...moja siostra zaczeła tak wrzeszczeć że myśleli wszyscy w domu że ją ze skóry obdzierają :mad: ahhh z tymi psami ;)[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]tez tak mam moja Zuzia waży zaledwie 1 kg wi.ecej od Luchy, więc wiesz.....................jak ja przywali swym wielkim cycem....to Zuxka bez pomocy nie wstanie:-o[/B][/COLOR] [quote name='groszek83']:roflt:sama miłość:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]kochana ale jaka miłość...............przynajmniej ja poczujesz:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Paula_']:multi: Witaj Beato nabita na kijaszek prawie jak Azja :evil_lol: ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]uffffffffffffffffff dobrze że PRAWIE:diabloti::razz:[/B][/COLOR] [quote name='apple']Czesć Beatko! Wpadłam trochę hałasu porobić [IMG]http://www.msos.waw.pl/images/smilies/msos/clapping.gif[/IMG] bo strasznie tu cicho [/quote] [COLOR=DarkRed][B]jejku nie krzycz tak, a ja taki błogi spokoj miałam:eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bosh .....miski obudzisz a one zapadły w zimowy sen cze Luśkowa drużyno :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cze.Aluśka............a jakie to MISKi w sen zapadają????:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='apple']to wstaną - weselej bedzie:lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]one nie śpią juz od dawna zadzwoniły se do TePedały ot tak coby poddenerwować:diabloti::diabloti::diabloti: he he he teraz już 10 minut słucham pieprzonej świątecznej melodyjk[/B][/COLOR]i [COLOR=DarkRed][B]melodyjka leci już 20 alboi 30 raz a pana nie ma uciekł ????:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
bonita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [B][I][COLOR=blue]Przypełzłam do Cię bo mnie dawno nie było:loveu::diabloti:[/COLOR][/I][/B] [quote name='BeaC'] [I][COLOR=darkred][B]cze[/B][/COLOR][/I] [I][B][COLOR=darkred]a ty myślisz, że ona zauważa takie rzeczy???[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]nie...... włażąc na łóżko nie patrzy że ty tam akurat leżysz i i że stawia ci stopke(a na niej 35 kg żywej wagi) na oku na przykład albo na krtani i ty sie dusisz i miotasz się a ona myśli że chcesz żeby cie polizała........... i stoi tak nadal z łapka na przełyku i liże Cie długo i namiętnie:mad::diabloti:[/COLOR][/B][/I][/quote] [I][COLOR=blue][B]Mój Bońcio jest delikatny:loveu: i nawet jak stanie łapką na nogę to mu głupio:oops: i zaraz ją bierze:evil_lol:, za to Diki, to tak jak Twoja taki leciuteńki toporek:diabloti:[/B][/COLOR][/I] Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Przypełzłam do Cię bo mnie dawno nie było:loveu::diabloti:[/COLOR][/I][/B] [I][COLOR=blue][B]Mój Bońcio jest delikatny:loveu: i nawet jak stanie łapką na nogę to mu głupio:oops: i zaraz ją bierze:evil_lol:, za to Diki, to tak jak Twoja taki leciuteńki toporek:diabloti:[/B][/COLOR][/I][/quote] [COLOR=DarkRed][B]sie fajnie Ciebie znowu widzi:loveu::multi::multi::multi: ty na 12 do pracy?? a ja od7.10:-( dziasiaj mam porysowane udo....................Luśka się rozpychała łapami pod kołdrą:razz: [/B][/COLOR] Quote
bonita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [B][I][COLOR=blue]Mam na 12 i do samego wiecora :razz::razz::razz:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]nie lubię, nie lubię, nie lubię:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ale za to jutro mam wolne i ubieramy choinkę:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Mam na 12 i do samego wiecora :razz::razz::razz:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]nie lubię, nie lubię, nie lubię:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ale za to jutro mam wolne i ubieramy choinkę:loveu:[/COLOR][/I][/B] [/quote] e[COLOR=DarkRed][B] to masz przesrane, do samego wieczora a ja też jutro wzielam urlop.............a choinke to dzieci ubiora..chyba:eviltong: [/B][/COLOR] [quote name='Medorowa']buuuu... :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a tobie co sie stało????? Medor stanoł Ci na stopie???:diabloti::razz: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Przyszłam ponownie zburzyć moją wspaniałą osobą :B-fly: twój błogi spokój. Bo cię lubię strasznie :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Przyszłam ponownie zburzyć moją wspaniałą osobą :B-fly: twój błogi spokój. Bo cię lubię strasznie :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]...................................:oops::oops::oops:[/B][/COLOR] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...................................:oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/quote] Ze co?:roll: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 czytam, czytam i czytam i tej sosny jakoś nie widze, a powinna być niemała po 215 latach :evil_lol: Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Ze co?:roll:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nico...................zawstydałam się i tyle:eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']czytam, czytam i czytam i tej sosny jakoś nie widze, a powinna być niemała po 215 latach :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]no sosna jest olbrzymia ale jeszcze jej nie ma................przynajmniej wchodzicie i zaglądacie czy już jest:diabloti::diabloti::diabloti: będzie najwcześniej w piątek bo na jutro wziełam wolne:multi::multi::multi::multi: musze ja przynieść:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]nico...................zawstydałam się i tyle:eviltong:[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]cześć:loveu:[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]no sosna jest olbrzymia ale jeszcze jej nie ma................przynajmniej wchodzicie i zaglądacie czy już jest:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]będzie najwcześniej w piątek bo na jutro wziełam wolne:multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]musze ja przynieść:diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] ... i ubrać po świątecznemu, nie zapomnij o tym....... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Będziesz miała ponad dwustuletnią choinke:crazyeye: Zbankrutujesz na ozdobach:grin: Pozdrawiam Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='caroolcia']... i ubrać po świątecznemu, nie zapomnij o tym....... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]na szczęście mam strażaków obok..........pomoga:razz::diabloti: [/B][/COLOR] [quote name='groszek83']Będziesz miała ponad dwustuletnią choinke:crazyeye: Zbankrutujesz na ozdobach:grin: Pozdrawiam[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie zbankrutuje..................od 20 lat kupuje i ciągle mi mało............... poza tym...............kobitki szwankuje u Was czytanie ze ZROZUMIENIEM:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]nico...................zawstydałam się i tyle:eviltong:[/B][/COLOR] [/quote] No i dobrze! Tak miało być:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nie szwankuje nie szwankuje :eviltong: Choinkę w parku też można ubrać świątecznie :eviltong: tak żeby na zdjęciach ,które [U]Przyniesiesz [/U] ładnie wyglądała :eviltong::grins: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przyszłam skontrolować czy juz jest ta choinka :cool1: dzień dobry Beatko :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :loveu:helołłł a czy Mikołaj zostawił cos dla mnie u ciebie??:evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jak nie ma choinki to ja żem swojo przyniesła!:lol: Ktoś tu musi zadbać o atmosferę swięteczną:evil_lol: :tree1: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No ja nie wiem moja droga ale jakieś dziękuję chociaż za toą choinkę by się zdało :cool1::evil_lol: Ja się tak napracowałam przy jej ubieraniu [IMG]http://www.msos.waw.pl/images/smilies/msos/download.gif[/IMG] A tak w ogóle to czemu cię jeszcze nie ma :cool1: Oć Oć czekam na cię [IMG]http://www.bandyci.org/img/kawka.gif[/IMG] Quote
caroolcia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 ja tesh przyszłam ze swojąbo obiecanej ani słychu ani widu :evil_lol: [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/e014.gif[/img] Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja przyszłam zajrzeć czy są jakieś prezenciki pod choinką:grin: Quote
Recommended Posts