mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='megii1']Mi się podobała. Mieszkają w Sulejówku jednak; dom z ogrodem ale pies ma mieszkać w domu. Mają się jeszcze zastanowić i dzwonić ewentualnie do Myszy:)[/QUOTE] Nie dzwoniła. Rekinek jest fajny:loveu: i koniec. Malta piękna, fotki ujdą, szkoda, że jak juz ma ładne to jej uszy obcinasz:evil_lol: Zaraz zacznę ogłaszać ale sterylkę musi mieć najpierw. Ale te maluszki słodkie :loveu: ta mniejsza słabizna jeszcze :shake: Mają już jakieś imiona? Ogłaszać je trzeba powoli ;) Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Właśnie sprawdziłam Metro, nie ma naszych psiaków...trzeba znowu zapolować;) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Tora&Faro']Właśnie sprawdziłam Metro, nie ma naszych psiaków...trzeba znowu zapolować;)[/QUOTE] Niedługo jakieś papiery mysliwego dostaniemy za te polowania ;) Postaram się dzisiaj. Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='mysza 1']Niedługo jakieś papiery mysliwego dostaniemy za te polowania ;) Postaram się dzisiaj.[/QUOTE] Ja też spróbuję, może nam się uda;) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Wczoraj Luna Asi, ta chudzinka, która jest u Magdy była i nie zgadniesz kto chce ją adoptować :evil_lol: Dzisiaj Asia jedzie na wizytę, ciekawa jestem Jej opinii. Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='mysza 1']Wczoraj Luna Asi, ta chudzinka, która jest u Magdy była i nie zgadniesz kto chce ją adoptować :evil_lol: Dzisiaj Asia jedzie na wizytę, ciekawa jestem Jej opinii.[/QUOTE] Kto? nie mam zielonego pojęcia.... Quote
LadyBell Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Malta- przepiękna! Dziewczyny jakbyście wyskrobały jakiś tekst dla niej to bym ją dziś poogłaszała. ;) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='LadyBell']Malta- przepiękna! Dziewczyny jakbyście wyskrobały jakiś tekst dla niej to bym ją dziś poogłaszała. ;)[/QUOTE] Wiesz, ja się waham czy ją ogłaszać, strylkę bym wolała zrobić najpierw jednak. Jeśli możesz pomóc to może te szczeniaki z Ostrowi najpierw- Arię, Szczotkę a potem za maluszki się weźmiemy to będą 4...Dzięki :loveu: Quote
megii1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Tora&Faro']Kto? nie mam zielonego pojęcia....[/QUOTE] Ja też jestem ciekawa:) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='megii1']Ja też jestem ciekawa:)[/QUOTE] Tajne :eviltong::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Chyba rzeczywiście lepiej poczekać z ogłaszaniem Malty do sterylki...to piękna sunia, na pewno znajdzie dom:) Ja może poogłaszam dzisiaj Molly, Nelly i Eklerka. Bo póki co cisza.... Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='mysza 1']Tajne :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Tora&Faro']Chyba rzeczywiście lepiej poczekać z ogłaszaniem Malty do sterylki...to piękna sunia, na pewno znajdzie dom:) Ja może poogłaszam dzisiaj Molly, Nelly i Eklerka. Bo póki co cisza....[/QUOTE] W sumie to mają już trochę ogłoszeń, czasem dostaję maila czy to aktualne, jest minimalne zainteresowanie ale na razie nic konkretnego... Quote
Ewanka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Malta przepiękna :loveu: ... ech, te niespełnione merzenia. Rekinek biedak, strasznie spięty, a z urody kopia 'mojej' Lenki, napatrzeć się nie mogę, bo niemożliwe by byli spokrewnieni ;) Quote
Nutusia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Malta - istne cudo! Jedno ogłoszenie powinno wystarczyć! :) Maleńtasy przesłodkie - w koszyku siedzą i nie wyłażą - niewiarygodne! :) A Rekin... no nie wmówicie mi, że ten wywalony na plecy gość na pomarańczowym jest zestresowany! Wyciągać koreczek z sikawki i nie czarować łatwowiernych Ciotek! :) Quote
ludwa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jeden maleńtas siedzi, bo słaby ale drugi kombinował jak mógł;) ale jestem większa i sielniejsza i porządek musi być;) Żartuję. Próbowała, trochę się kłóciła ale źle nie było;) Quote
auraa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 oj śliczne te wszystkie przybytki. Dobrze, że już bezpieczne. Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Miałam już pierwsze telefony w sprawie Nietoperka...zobaczymy;) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Rozmawiałam z Gusią, byli z Rekinkiem u weta, bo nie siusiał :( Lekarz zdecydował, że cewnikuje, dał znieczulenie, Rekinek się wyluzował i samo poszło. Jednak taki zestresowany jest :( Ale wczoraj pod koniec spaceru zaczepiał Kajaka do zabawy ;) W każdym razie, wg weta, teraz powinien już siusiać, mam nadzieję, że tak będzie. Przy okazji poproszę o glosy na moje zdjęcia w konkursie foto, ewentualna wygrana idzie na nasze psiaki [url]http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-)-II-Edycja-do-20.09-ZAPRASZAM-NA-BEZPŁATNE-GŁOSOWANIE!!!!/page14[/url] Quote
Tora&Faro Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mam nadzieję że się Rekin w końcu odblokuje. Quote
idusiek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 a co z Eklerem? Ktoś miał go odwiedzać czy jakos tak ;) Rekin się odblokuje- tylko głaskać, miziać i cichi być przy nim trzeba ;) Quote
mysza 1 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='idusiek']a co z Eklerem? Ktoś miał go odwiedzać czy jakos tak ;) Rekin się odblokuje- tylko głaskać, miziać i cichi być przy nim trzeba ;)[/QUOTE] Ludzie byli u Magdy, mieli do mnie dzwonić gdyby się zdecydowali ale cisza... Quote
gusia0106 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Tora&Faro']Mam nadzieję że się Rekin w końcu odblokuje.[/QUOTE] Ja też. Ale póki co niestety nie-e....... Ale ale....dzisiaj Rekin jedzie do domu :):):) Niby tymczasowego - będzie jedynym psem w domu, kanapa do dyspozycji, swój człowiek - ale coś czuję, że zostanie tam na stałe ;) Quote
mysza 1 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='gusia0106']Ja też. Ale póki co niestety nie-e....... Ale ale....dzisiaj Rekin jedzie do domu :):):) Niby tymczasowego - będzie jedynym psem w domu, kanapa do dyspozycji, swój człowiek - ale coś czuję, że zostanie tam na stałe ;)[/QUOTE] Może jako jedynak wreszcie blokada puści ;) Quote
Recommended Posts