Jump to content
Dogomania

Torowo-Gusiowo-myszowe piękności- szczeniaczki, onka i mini piesek proszą o pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='megii1']Mi się podobała. Mieszkają w Sulejówku jednak; dom z ogrodem ale pies ma mieszkać w domu. Mają się jeszcze zastanowić i dzwonić ewentualnie do Myszy:)[/QUOTE]
Nie dzwoniła.

Rekinek jest fajny:loveu: i koniec.

Malta piękna, fotki ujdą, szkoda, że jak juz ma ładne to jej uszy obcinasz:evil_lol: Zaraz zacznę ogłaszać ale sterylkę musi mieć najpierw.

Ale te maluszki słodkie :loveu: ta mniejsza słabizna jeszcze :shake: Mają już jakieś imiona? Ogłaszać je trzeba powoli ;)

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Właśnie sprawdziłam Metro, nie ma naszych psiaków...trzeba znowu zapolować;)[/QUOTE]
Niedługo jakieś papiery mysliwego dostaniemy za te polowania ;) Postaram się dzisiaj.

Posted

[quote name='mysza 1']Wczoraj Luna Asi, ta chudzinka, która jest u Magdy była i nie zgadniesz kto chce ją adoptować :evil_lol: Dzisiaj Asia jedzie na wizytę, ciekawa jestem Jej opinii.[/QUOTE]

Kto? nie mam zielonego pojęcia....

Posted

[quote name='LadyBell']Malta- przepiękna! Dziewczyny jakbyście wyskrobały jakiś tekst dla niej to bym ją dziś poogłaszała. ;)[/QUOTE]
Wiesz, ja się waham czy ją ogłaszać, strylkę bym wolała zrobić najpierw jednak.

Jeśli możesz pomóc to może te szczeniaki z Ostrowi najpierw- Arię, Szczotkę a potem za maluszki się weźmiemy to będą 4...Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Chyba rzeczywiście lepiej poczekać z ogłaszaniem Malty do sterylki...to piękna sunia, na pewno znajdzie dom:)

Ja może poogłaszam dzisiaj Molly, Nelly i Eklerka. Bo póki co cisza....[/QUOTE]
W sumie to mają już trochę ogłoszeń, czasem dostaję maila czy to aktualne, jest minimalne zainteresowanie ale na razie nic konkretnego...

Posted

Malta przepiękna :loveu: ... ech, te niespełnione merzenia.

Rekinek biedak, strasznie spięty, a z urody kopia 'mojej' Lenki, napatrzeć się nie mogę, bo niemożliwe by byli spokrewnieni ;)

Posted

Malta - istne cudo! Jedno ogłoszenie powinno wystarczyć! :)
Maleńtasy przesłodkie - w koszyku siedzą i nie wyłażą - niewiarygodne! :)
A Rekin... no nie wmówicie mi, że ten wywalony na plecy gość na pomarańczowym jest zestresowany! Wyciągać koreczek z sikawki i nie czarować łatwowiernych Ciotek! :)

Posted

Jeden maleńtas siedzi, bo słaby ale drugi kombinował jak mógł;) ale jestem większa i sielniejsza i porządek musi być;) Żartuję. Próbowała, trochę się kłóciła ale źle nie było;)

Posted

Rozmawiałam z Gusią, byli z Rekinkiem u weta, bo nie siusiał :(
Lekarz zdecydował, że cewnikuje, dał znieczulenie, Rekinek się wyluzował i samo poszło. Jednak taki zestresowany jest :( Ale wczoraj pod koniec spaceru zaczepiał Kajaka do zabawy ;)
W każdym razie, wg weta, teraz powinien już siusiać, mam nadzieję, że tak będzie.

Przy okazji poproszę o glosy na moje zdjęcia w konkursie foto, ewentualna wygrana idzie na nasze psiaki [url]http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-)-II-Edycja-do-20.09-ZAPRASZAM-NA-BEZPŁATNE-GŁOSOWANIE!!!!/page14[/url]

Posted

[quote name='idusiek']a co z Eklerem? Ktoś miał go odwiedzać czy jakos tak ;)

Rekin się odblokuje- tylko głaskać, miziać i cichi być przy nim trzeba ;)[/QUOTE]
Ludzie byli u Magdy, mieli do mnie dzwonić gdyby się zdecydowali ale cisza...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Mam nadzieję że się Rekin w końcu odblokuje.[/QUOTE]

Ja też.
Ale póki co niestety nie-e.......

Ale ale....dzisiaj Rekin jedzie do domu :):):)
Niby tymczasowego - będzie jedynym psem w domu, kanapa do dyspozycji, swój człowiek - ale coś czuję, że zostanie tam na stałe ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ja też.
Ale póki co niestety nie-e.......

Ale ale....dzisiaj Rekin jedzie do domu :):):)
Niby tymczasowego - będzie jedynym psem w domu, kanapa do dyspozycji, swój człowiek - ale coś czuję, że zostanie tam na stałe ;)[/QUOTE]
Może jako jedynak wreszcie blokada puści ;)