olalolaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ksenia za TM .. [*] :placz::placz: Byłam w kontakcie z jej właścicielką, ostatnio rozmawiałyśmy w okolicach świąt w kwietniu, Ksenia cały czas chorowała, raz było gorzej, raz lepiej. Miała straszne problemy z żołądkiem, jelitami.. Z badań krwi wyszło, że wątroba i nerki są w fatalnym stanie, tak na prawdę powinna już wtedy nie żyć. Około dwóch tygodni temu dosłownie w trzy dni zrobił się z niej szkielet, i Ksenia odeszła, walczyli o nią do końca, ona do końca była sobą, kochaną suką.. Nie mogą się pogodzić z tym, że była z nimi tylko 8 miesięcy, jednak dla Kseni na pewno był to najpiękniejszy okres w jej życiu.. Co ten psiak musiał przejść żeby w takim wieku organizm był tak wyniszczony.. :( Dziś Państwo pojechali po suczkę w typie owczarka do schroniska we Wrocławiu, na pewno nie będzie to taki pies jak Ksenia - ona była wyjątkowa.. Niech będzie nowym pieskiem ze swoim temperamentem i wypełni miejsce Kseni, a właściwie obok Kseni, bo Pani Gosia mówi że ona zawsze z nimi będzie, leży pochowana koło huśtawki w ogródku, mają tylko nadzieję , że nie będzie zła z obecności nowej koleżanki.. Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 O Boze, tak mi przykro, nie spodziewalam sie takich wiadomosci.:placz: Przeciez Ksenia była młodym psem.:placz: Zegnaj biedactwo kochane, bądz szczesliwa po tamtej stronie...:-( Quote
olalolaa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Ja też nie spodziewałam się że tak szybko odejdzie, że tylko tyle zdąży pomieszkać w swoim nowym domu.. Niestety wyniki były po prostu szokujące, najmocniejsze leki nie przynosiły poprawy ani ulgi Kseni. Bardzo to przykre, ona była wyjątkowym psem :( Quote
olalolaa Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ajj.. ostatnio trafiłam na wątek jakiejś suni o imieniu Ksenia, i tyle czasu ja wspominałam, oglądałam wszystkie zdjęcia które mam do tej pory. Wspaniała była. Ciekawa jestem jak nowa podopieczna tych ludzi :) Quote
ewa36 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Biegaj po zielonych łąkach Kseniu ! Razem z moją Boną, Luką, Tanią i Foczką Quote
Recommended Posts