mestudio Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Zgłaszam skargę na Maciusia-Wiewióra. To jest prawdziwy skandal. To jakaś podróba a nie kot. Wszystkie nasze pozostałe koty też. Mamy cztery koty. CZTERY!! i Co? I myszy sobie po domu chodzą. I to kilka! :crazyeye:A co robią koty??? NIC.:mad: To ja muszę za nie łapki kupować. A te bestie uwalają się wokół kominka i leeeeżą... :kociak:I się przewaaaaalają .....:diabloti: To skandal.:x Quote
kama210 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ja miałam podobnie ze swoimi .... potrafiły przynieść żywą myszkę do domu aby się pochwalić zdobyczą... a myszka miała być taką żywą zabawką :cool3:.. ... większość myszek udało mi się uratować przez zamęczeniem zabawą ... i wracały z powrotem na pobliską łąkę ... Quote
mestudio Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Wiewiór ładnie urósł i jest bardzo przyjaznym koteczkiem. Miły, przytulaśny i niekłopotliwy. Quote
anita_happy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 bossszeeeeeeeeeeeeeee z tyłu to jak pers..czy coooo a ja myślałam, ze ta reklamacja na wiewióra to za to, że szczeka:) Quote
pudzian321 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 boziu toz to jakis mix persa jest. No futro to nie ziemskie ma i jak kazdy kot lubi pojemniki, w ktorych sie nie miesci:):D Quote
Recommended Posts