Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnnaA']Ucho dzisiaj zniknęło w całości. To było duże ucho. Wygląda na to, że ona się poprostu boi zostawac sama.[/QUOTE]

Możę czas wyleczy jej duszę ?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazar dla Blanki!!!
Zapraszam!!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203656-nowe-KSIĄŻKI-i-te-już-czytane-oraz-ekstra-UBRANIA-do-20.03-godz-20.-Dla-Blanki!!!?p=16446796#post16446796[/URL]

Posted

[quote name='Monday']Bazar dla Blanki!!!
Zapraszam!!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203656-nowe-KSIĄŻKI-i-te-już-czytane-oraz-ekstra-UBRANIA-do-20.03-godz-20.-Dla-Blanki!!!?p=16446796#post16446796[/URL][/QUOTE]

Ile Ty już masz tych bazarków ? :)

Posted

[quote name='anhata']Ile Ty już masz tych bazarków ? :)[/QUOTE]

pełno, a tu jeszcze ogłoszenia muszę robić....
oby tylko psiaki domy poznajdywały!!!!!

Posted

A Blanka cwiczy. Bardzo szybko łapie o co mi chodzi, szkoda tylko, że nie chce jej się robic co trzeba. Jak nie ma ciasteczka to nie ma pracy.
Pokonamy niechęc Blanki.

Posted

Tak widziałam postępy Blanki, jak robi siad jak prosi lub przeprasza Annę podając łapę ,ale dalej ma temperament, jest niesamowita:) Jak wróci Jacek(a to lada moment) bierzemy się za budowe kojca.

Posted

[quote name='AnnaA']A Blanka cwiczy. Bardzo szybko łapie o co mi chodzi, szkoda tylko, że nie chce jej się robic co trzeba. Jak nie ma ciasteczka to nie ma pracy.
Pokonamy niechęc Blanki.[/QUOTE]

Ciasteczkowa psia panienka :) Ciekawe jak Jamor rozwiązuje problem ćwiczeń bez ciasteczek ? można tez się zapytać Magdy W. Hm..

Posted

[quote name='AnnaA']W wypadku Blanki stanowczośc nie wchodzi w grę. Ona bardzo się boi i wtedy się gubi i przeprasza.[/QUOTE]

Anno, to że chcesz z nią pracować, to już połowa sukcesu.

Posted

Dzisiaj była trzecia lekcja z Blanką. Wyszłyśmy do lasu z długą linką. Odnoszę wrażenie, że lekcje bardzo Blankę zmieniają na lepsze. Cwiczymy codziennie a od jutra będziemy cwiczyc poza ogrodem.
Z poprzednich 200 zł zostało 30 zł. Otrzymałam kolejne 200 zł z ktorych narazie wzięłam 40 zł na opłacenie dzisiejszej lekcji. Pozostało Blance 160 zł na opłacenie kolejnej lekcji, na krme w marcu i na ew odrobaczenia i fiprex. Na początku kwietnia dokladnie rozliczę.

Posted

[INDENT][quote name='AnnaA']Dzisiaj była trzecia lekcja z Blanką. Wyszłyśmy do lasu z długą linką. Odnoszę wrażenie, że lekcje bardzo Blankę zmieniają na lepsze. Cwiczymy codziennie a od jutra będziemy cwiczyc poza ogrodem.
[/INDENT]Z poprzednich 200 zł zostało 30 zł. Otrzymałam kolejne 200 zł z ktorych narazie wzięłam 40 zł na opłacenie dzisiejszej lekcji. Pozostało Blance 160 zł na opłacenie kolejnej lekcji, na krme w marcu i na ew odrobaczenia i fiprex. Na początku kwietnia dokladnie rozliczę.[/QUOTE]

a co to za ćwiczenie z linką ? na czym polega ?

Posted

hmmmmmm

[url]http://www.dogomania.pl/threads/132983-Uwaga-Fiprex-[/url]!!!!!!!!!!!!!

osobiście uważam, że o wiele lepsze są obroże, niż krople i spraye działające do miesiąca
chyba, że sfora zjada obroże innym członkom stada

Posted

U mnie obroże nie wchodzą wogóle w rachubę. Psy nawzajem by je sobie zdejmowały.
Cwiczenia z linką polegaja na tym, że na długiej lince ok 10mb /dostałam taką od Mondey/ uczy sie psa reagowania na komendy. Blanka już bardzo dobrze reaguje na "siad", "waruj". Na terenie ogrodu bardzo dobrze reagowała na przywołanie. Teraz na zewnątrz nauczymy ją reagowac na przywołanie i na skupieniu uwagi na wydawane komendy.

Posted

Blanka dostała 60 zł od himby na opłacenie lekcji
Blanka dostała książki od mojej siostry na bazarek. Jak nazbiera sie troszeczkę jeszcze /a mam obiecane/ to poproszę Mondey o zrobienie bazarku.
Mamy już konkretne plamy odnosnie kojca dal Blanki. Głównym budowniczym będzie TZ himby.