Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Liderek... Szkoda ze Pani sie zniechecila. :-( Moja Kasia z mieleckiego schroniska tez byla nieufna, a wrecz bardzo sie bala... a teraz jest juz ok. Liderek napewno by sie otworzyl, no ale na to trzeba czasu.

Ale ciesze sie ze Olik znalazl dom. :multi:

Posted

Pani się niestety bała, że sobie nie poradzi :-( A ludzie cudowni, bo Olik ostatnio był w schronisku na kastracji i wygląd poprostu rewelacyjnie! Zakochany w swoich właścicielach, oczywiscie maksymalnie rozpieszczony ;)

Posted

[quote name='Toska1']Uwierz Mysiu , uwierz :lol:
trochę mnie tu nie było , ale Liderka cały czas mam w pamięci , w końcu jestem jego wirtualną "mamą "[/QUOTE]

cieszę się, że wróciłaś :loveu: zawsze przynosiłaś szczęście swoim wirtualnym dzieciaczką ;)

Posted

Watek Liderka jest najstarszym watkiem w moich subskrybcjach :-( (no, oprocz watka "Metamorfozy"). Wtedy mnie jeszcze nawet na dogo nie bylo. Tyle czasu minelo i nadal nic... :-(

• 1 month later...
Posted

Liderku - masz tu życzenia od FIlipa - może przyniosą Ci szczęście!

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8d48f1078a0f280b.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/843/8d48f1078a0f280bgen.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Lider jest w dość specyficznym boksie :roll: no w sumie to sam też jest specyficzny, bo wtedy tą zainteresowaną Panią postraszył zębiskami... Farsunia z obcym nie pójdzie (może też ugryźć).... Czester ma mnóstwo energii, ale wszystkich ma gdzieś - ważne byleby się wylatać... A Wiza to już w ogóle jest inna bajka. Naszczęście z nimi jeszcze udaje mi sie wyjść co jakiś czas :)

• 1 month later...
Posted

Kurczę to ja wychodziłam z boksem Liderka,tylko,że z samym Czesterem i Wizą,bo pozostałe nie wyrażały zbytniej chęci pójscia z obcą dla nich osobą ;)
A Liderka nie poznałam...

Posted

Niestety. On nie jest taki super łatwy. Kiedyś nawet przyszła Pani, która chciała go wziąć, ale coś się Liderkowi nie spodobało i pogonił ją zębiszczami... :oops:

Posted

[quote name='Mysia_']Lider jest niestety nieufny wobec obcych ludzi, a wiadomo, że ludzie to by chieli, żeby od razu ich pokochał :-([/QUOTE]

Czyli DT by mu się przydało, żeby nabrał zaufania do ludzi, bo tak to faktycznie kiepskie ma szanse .... :(