Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E-S napisał(a):
Czyli DT by mu się przydało, żeby nabrał zaufania do ludzi, bo tak to faktycznie kiepskie ma szanse .... :(

On nie jest jakiś wydziczały, itp. On poprostu nieufa obcym, mnie zna i nie mam z nim żadnych problemów, wychodzi ze mną na spacer, trzyma się się cały czas blisko, nie próbuje uciekać, przychodzi się pogłaskać... Przyszły właściciel musiał by mu poświęcić kilka chwilek - zabrać kilka razy na spacerki, poczęstowac jakimś samkołykiem, a w domu to na pewno proces nabrania do kogoś zaufania przebiegł by jeszcze szybciej :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
On nie jest jakiś wydziczały, itp. On poprostu nieufa obcym, mnie zna i nie mam z nim żadnych problemów, wychodzi ze mną na spacer, trzyma się się cały czas blisko, nie próbuje uciekać, przychodzi się pogłaskać... Przyszły właściciel musiał by mu poświęcić kilka chwilek - zabrać kilka razy na spacerki, poczęstowac jakimś samkołykiem, a w domu to na pewno proces nabrania do kogoś zaufania przebiegł by jeszcze szybciej :)

A, no to inna sprawa:)
A ta pani się zniechęciła ? nie chciała przyjść parę razy, żeby się z nią oswoił ?

Posted

E-S napisał(a):
A, no to inna sprawa:)
A ta pani się zniechęciła ? nie chciała przyjść parę razy, żeby się z nią oswoił ?

miała w domu jeszcze suczkę, bała się, że w razie jakby psiaki zaczeły się gryźć nie poradzi sobie skoro Liderek jest taki charakterny :-( obawiała sie tych początków...

• 2 weeks later...
Posted

w zeszły weekend Liderek był na spacerku z zupełnie obcymi osobami - to dla niego na pewno ważne, musi mieć kontakt też z innymi - nie tylko ze mną ;)

Posted

Może też go jutro wyciągnę na spacer? Tylko nie wiem czy się wyrobię. Mamy tyle psiaków bez zdjęć, a z fotografką będę, a akurat Liderek fajne fotki ma.

Posted

[quote name='E-S']Fakt, masz rację. I nie wiesz jak było, nawarczał, czy nie na "obcych" ? Przyzwyczaił się do nich w trakcie spaceru ?[/QUOTE]

miałam straszne zamieszane w zeszłą niedzielę, wiec nie rozmawiałam juz potem z tym Państwem, ale chyba zachowanie Liderka było raczej obojętne....

Posted

A wzięli go luzem czy na smyczy? Policzyłam ile psów nie ma żadnych fot i nogi mi się ugięły. Dobrze będzie jak jedną dziesiątą jutro obfocimy...

Posted

Foty dziewczyny przycinają, spokojnie :D
Jakoś mam słabość wielką do Liderka, wiecie ? Mimo, że się osobiście nie znamy ... i ani ja nie młoda, ani on :D

Posted

[quote name='Bjuta']Może to powinowactwo dusz? :)

A z fot niestety nic. Nie dotarłyśmy do boksu Liderka, to był nierealny plan :shake:[/QUOTE]

Nie mów mi ani słowa o powinowactwie dusz ! Toż już se na głowę ściągnęłam na wieczne jak się okazało BDT ponad rok temu tego wścika Bugiego od Malwi !
I dość ... psów z powinowatą mi duszą :D

Ale czekaj Bjuta, jakieś foty tym niefotografowanym dotąd pieskom zdołałyście mam nadzieję zrobić ?

Posted

[quote name='Mysia_']szkoda, no trudno :-( będą najwyżej następnym razem :cool3:[/QUOTE]

Wybiorę się razem z dziewczynami i na pewno razem uda nam się wyprowadzić więcej psiaków ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Wybiorę się razem z dziewczynami i na pewno razem uda nam się wyprowadzić więcej psiaków ;)

pewnie :) w razie jakbym miała jakiś wolny weekend to też służe pomocą ;)

Posted

Wow! Mam w zanadrzu jeszcze jedną panią fotograf. :) Możemy zrobić zmasowany atak!!! :) Ale jak tak patrzę na te ostatnie zdjęcia, to jednak trzeba zaczekać aż się zazieleni - bo to jedna szarobura masa...