Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SUNIA W TAKIM STANIE TRAFIŁA DO SCHRONISKA....

Wszystko wskazuje na to,że jest po nosówce...

Cudem żyje...

Ma przebarwione ząbki...

Sunia jest zabawowa,uwielbia ruch-na pierwszy rzut oka nic nie widać...inaczej jest jednak,kiedy chce zasnąć,wtedy pojawiają się drgawki...

To jest bardzo męczące dla niej,bo ma problem z zaśnięciem...

Potrzebna jest pilnie diagnostyka i DT...

na razie przebywa w biurze,ale całe życie nie może tam mieszkać,trafiają psy w gorszym stanie...

ZASYPIAJĄC UDERZA MORDKĄ O PODŁOŻE :(

TUTAJ LINKI,MOŻNA ZOBACZYĆ:
http://img834.imageshack.us/img834/8674/mov00788.mp4

http://img831.imageshack.us/img831/5690/mov00750.mp4

Posted

Brysio napisał(a):
kurcze Justyna może zaczniemy rozsyłac wątek co?

ja mogę wziąsc pare literek , Ty pare i może ktos jeszcze pomoże? grosz do grosza i się uzbiera cosik?

ja byłabym chętna,tylko powiedz mi gdzie jest lista użytkowników?

Sunia sie naprawde męczy :(

Posted

Konsultowałam się z kilkoma wetami kilkoro było neurologami powiedziałam sytuacje i wszyscy zgodnie uważają, ze jeżeli są przebarwione żeby to 100% po nosówce i tu nic nie da się zrobić można podawać wit B to jedyne co może pomóc jutro sunia dostanie wit B w iniekcji do tej pory dostawała w tabletkach Weci mówią, ze sunia nie cierpi trzeba tylko obserwować czy tiki będa postępować czy nie

Mała była dzis na spacerze tak szalała że nikt by nawet nie powiedział w ruchu, że ona ma takie tiki To bardzo fajna kochana pieszczoszka CVyba nic nie pozostaje tylko zrpbić jej ogłoszenia

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Konsultowałam się z kilkoma wetami kilkoro było neurologami powiedziałam sytuacje i wszyscy zgodnie uważają, ze jeżeli są przebarwione żeby to 100% po nosówce i tu nic nie da się zrobić można podawać wit B to jedyne co może pomóc jutro sunia dostanie wit B w iniekcji do tej pory dostawała w tabletkach Weci mówią, ze sunia nie cierpi trzeba tylko obserwować czy tiki będa postępować czy nie

Mała była dzis na spacerze tak szalała że nikt by nawet nie powiedział w ruchu, że ona ma takie tiki To bardzo fajna kochana pieszczoszka CVyba nic nie pozostaje tylko zrpbić jej ogłoszenia

P.iwona mówiła mi,że ona odwiedziła weta w Zabrzu i jest leczona...ja coś pokręciłam,czy co?

• 2 weeks later...
  • 2 months later...