jusstyna85 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 SUNIA W TAKIM STANIE TRAFIŁA DO SCHRONISKA.... Wszystko wskazuje na to,że jest po nosówce... Cudem żyje... Ma przebarwione ząbki... Sunia jest zabawowa,uwielbia ruch-na pierwszy rzut oka nic nie widać...inaczej jest jednak,kiedy chce zasnąć,wtedy pojawiają się drgawki... To jest bardzo męczące dla niej,bo ma problem z zaśnięciem... Potrzebna jest pilnie diagnostyka i DT... na razie przebywa w biurze,ale całe życie nie może tam mieszkać,trafiają psy w gorszym stanie... ZASYPIAJĄC UDERZA MORDKĄ O PODŁOŻE :( TUTAJ LINKI,MOŻNA ZOBACZYĆ: http://img834.imageshack.us/img834/8674/mov00788.mp4 http://img831.imageshack.us/img831/5690/mov00750.mp4 Quote
Basia i Barni Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 zapisuje sobie wątek - bidula . Quote
Brysio Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 o matko kochana , jaka bidula:( jak można pomóc? Quote
jusstyna85 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 potrzebna diagnostyka i dt Jest Olender w Tychach,to neurolog.Mała powinna dostawać leki... Quote
Brysio Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 kurcze Justyna może zaczniemy rozsyłac wątek co? ja mogę wziąsc pare literek , Ty pare i może ktos jeszcze pomoże? grosz do grosza i się uzbiera cosik? Quote
jusstyna85 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Brysio napisał(a):kurcze Justyna może zaczniemy rozsyłac wątek co? ja mogę wziąsc pare literek , Ty pare i może ktos jeszcze pomoże? grosz do grosza i się uzbiera cosik? ja byłabym chętna,tylko powiedz mi gdzie jest lista użytkowników? Sunia sie naprawde męczy :( Quote
Magnesiatko Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Zapisuję wątek. Justyna jak można pomóc? (Pomoc finansowa w tym miesiącu nie wchodzi w grę :() Quote
Brysio Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 o kurcze faktycznie ;/ nie ma ;/ mozemy zrobic tak: w danym czsie wejsc na forum www.dogomania.pl/forum.php i tam na dole jest spis wszystkich aktualnie dostepnych wchodzimy w to i ja jader od dolu , Ty od gory, co o tym myslisz? jak bedziesz na gg daj znac i zaczniermy;) Quote
Justyna_wolontariat Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Konsultowałam się z kilkoma wetami kilkoro było neurologami powiedziałam sytuacje i wszyscy zgodnie uważają, ze jeżeli są przebarwione żeby to 100% po nosówce i tu nic nie da się zrobić można podawać wit B to jedyne co może pomóc jutro sunia dostanie wit B w iniekcji do tej pory dostawała w tabletkach Weci mówią, ze sunia nie cierpi trzeba tylko obserwować czy tiki będa postępować czy nie Mała była dzis na spacerze tak szalała że nikt by nawet nie powiedział w ruchu, że ona ma takie tiki To bardzo fajna kochana pieszczoszka CVyba nic nie pozostaje tylko zrpbić jej ogłoszenia Quote
Basia i Barni Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Czyli pozostaje DS-owi ja pokochac ,taka jaka jest ? Quote
Mysza2 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Przelałam na sunię 196 zł z podziału pieniążków po Tofiku. Proszę o potwierdzenie na wątku jak dojdą Quote
jusstyna85 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Justyna_wolontariat napisał(a):Konsultowałam się z kilkoma wetami kilkoro było neurologami powiedziałam sytuacje i wszyscy zgodnie uważają, ze jeżeli są przebarwione żeby to 100% po nosówce i tu nic nie da się zrobić można podawać wit B to jedyne co może pomóc jutro sunia dostanie wit B w iniekcji do tej pory dostawała w tabletkach Weci mówią, ze sunia nie cierpi trzeba tylko obserwować czy tiki będa postępować czy nie Mała była dzis na spacerze tak szalała że nikt by nawet nie powiedział w ruchu, że ona ma takie tiki To bardzo fajna kochana pieszczoszka CVyba nic nie pozostaje tylko zrpbić jej ogłoszenia P.iwona mówiła mi,że ona odwiedziła weta w Zabrzu i jest leczona...ja coś pokręciłam,czy co? Quote
jusstyna85 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 mała ma domek,mam nadzieje,że nie wróci.Te 196 zł pozostało,czy zgadzacie sie,by poszło to na Pusie? Quote
Recommended Posts