MARCHEWA Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Ogłosiłam ją : Przygarnijzwierzaka.pl Allegro Ale.gratka adopcje.org doadopcji.pl Pineska.pl Petworld.pl Quote
MARCHEWA Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Ona tak bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Quote
horacy dwa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Luna jest naprawdę świetnym psem reaguje na polecenia i bardzo lubi się przytulać do człowieka.Nie pozwólmy by znowu trafiła do przepełnionego schroniska. Quote
gazzy Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jutro będę u Pani weterynarz to pewnie spotkam Lunę ;) Jest świetna. Wczoraj tak na mnie skakała. Gdybym mogła to od razu bym ją zabrała. Quote
plina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 - odnosi się do powrotu do schroniska.. :shake: Quote
MARCHEWA Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Opiekowałam się Luną przez ostatnie 3 dni i muszę napisać,że jest to wpaniała psiaca.Koty zaakceptowała juz w 100%,na spacerze biega wolno i przychodzi,kiedy sie ją zawoła,do psów spokojna. Dziewczyna idealna. Quote
horacy dwa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Tak Luna to cudna psinka ,dużo czasu spędza sama nie niszczy, nie brudzi naprawdę ideał. Quote
ataK Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Tak sobie chodzę po astkowatych wątkach, bo szukam suni dla siostrzenicy. Odradzono nam już zdecydowanie samca, ze względu na psiaka u niej. Luna jest chyba łagodna, ale proszę o bliższe informacje - chodzi o dom z dwójką dzieci i małym kundelkiem. Quote
MARCHEWA Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Luna od tygodnia jest już w nowym domu tu w Szczytnie,mamy nadzieję,że tym razem wszystko będzie inaczej,lepiej i że sunia zostanie tam na zawsze;) ataK-mam nadzieję,że znajdziesz jakąś inną sunię w potrzebie do domu siostrzenicy,możesz tez skontaktować się z Doddy z Fundacji AST,może u nich jest jakaś miła panna;). Quote
Recommended Posts