Jump to content
Dogomania

Wyprawka szkolna i książki do klasy maturalnej bardzo potrzebne DZIĘKUJĘ :-))))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='gameta']Kurcze, przeanalizowałam jeszcze raz wątek i wyszło mi, że nie mamy polskiego do kl 2 części I i II (mamy kl.1 dwie części i kl.3 - oczywiście w drodze). Idę szukać.[/QUOTE]
Ja mam do II klasy Przeszłość to dziś ale ktoś miał wyslać więc sie nie odzywałam.
Jeśli to potrzebne to jutro wyślę razem z tym co obiecalam.

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pajda67']Tylko autor nie ten co w III klasie.
U mnie jest A. Nawarecki i D. Siwicka.
Jeśli ok to Gameto daj znać.[/QUOTE]

A mgłabyś wysłać? Ja nie wiem na 100% czy potrzebne, dziś nie uda mi się skontaktować z nimi, więc się nie dowiem. Jeśli nie jest Ci potrzebna, to bardzo proszę - wyślij :)

Posted

Haaaaa, była listonioska. Dotarła przesyłka od Shani :multi: oraz matematyka, vademecum, ćwiczenia z biologii :multi:
Shani, raz jeszcze bardzo dziękuję :loveu:

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/9115/55036508.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gameta']żebyś wiedziała, jak ja się cieszę :multi:[/QUOTE]

ja mogę powiedziec ze siedze z rozdziawioną buzią
ale to głównie przez katar niestety ;)

ale tez się bardzo cieszę, bo nie dość ze udało sie na zeszyty nazbierac to jeszcze ksiązki chłopak będzie miał :)
(zeby tylko chciał się z nich uczyć :evil_lol:)

Posted

ja dzisiaj dorwałam znajomego maturzystę
obiecał ze jak ksiązki się nie sprzedadzą (oddał na kiermasz w szkole dwa tyg temu) to będziemy gadac dalej ;)
zdawał biologię totez liczę, że może coś mu zostanie

Posted

Wczoraj nie było listonoszki, dziś przyniosła tylko to:
[IMG]http://img830.imageshack.us/img830/9836/ooooo001.jpg[/IMG]

Kurcze, już czwartek, zaczynam się martwić, że reszta nie dojdzie jutro. A w łikend chcę przekazać wszystko :)

Posted

I napisałam maile do tych sprzedawców, których książki do mnie nie doszły. Najbardziej jestem wściekła na biologię - kupiona jako pierwsza, 1,5 tygodnia temu i ani widu ani słychu...

Posted

[quote name='gameta']I napisałam maile do tych sprzedawców, których książki do mnie nie doszły. Najbardziej jestem wściekła na biologię - kupiona jako pierwsza, 1,5 tygodnia temu i ani widu ani słychu...[/QUOTE]

Może lepiej zadzwonić, jak się da? I nieco... pospieszyć ich? :evil_lol:

Posted

[quote name='ladySwallow']Może lepiej zadzwonić, jak się da? I nieco... pospieszyć ich? :evil_lol:[/QUOTE]

Nie chcę dzwonić, raz bo ja wyrywna jestem i powiem dwa słowa za dużo, dwa, że ostatnio dostaję taaaakie rachunki za telefon, że mi wszystko opada...
Jeden już odpisał - wysłał wczoraj priorytetem, jest więc szansa, że dojedzie jutro. "Biolog" milczy...

Posted

a oto i oczekiwana najdłużej biologia :) I dwie inne :) Brakuje tylko z zamówionych testów biologicznych i przesyłki od Mamy_Alfika (nie wiem kiedy została nadana), jak dojdą, to dam w innym terminie - przekazanie reszty w ten łikend.
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/2627/oooooor.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gameta']a oto i oczekiwana najdłużej biologia :) I dwie inne :)
[/QUOTE]

fajniaście że doszła :)

teraz chłopak nie bedzie mial wyjscia i bedzie sie musial uczyc ;)

edit
a jak z finasami, wystarczyło pieniązków?