Borówka16 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 shani napisał(a):Pod wieczór jak uda mi się znaleźć kabel od aparatu to wrzucę parę zdjęć Liska :) Ok , czekamy :) Quote
shani Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Obiecane zdjęcia Lisek & Pimpek w ferworze "walki" :evil_lol: Quote
shani Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Chwila przerwy na inny rodzaj zabawy Tutaj przewróciłam i usiadłem na torbie pani :) A tutaj obserwuję Andzię (królicę) Quote
Borówka16 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 http://img809.imageshack.us/i/p1060124.jpg/ Allleee minę tutaj Lisek walnął :lol::evil_lol: Quote
shani Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Dziękuję wszystkim za obecność na wątku. Dzisiaj poszedł Lisek wczoraj do nowego domku poszła Punia. Wszystkie szczeniaki już w nowych domkach. Mam nadzieję, że wszystkie będą szczęśliwe i kochane. Dzisiaj ciężko było mi się rozstać z Liskiem. Powiedziałam sobie, że jeśli dziś nie znajdzie domu to zostaje u mnie, ale znalazł..a ja głupia zamiast się cieszyć ryczę jak bóbr. Wczoraj zgubił ząbek, zachowałam go sobie na pamiątkę. Będę go odwiedzać. Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy nas wspomogli. Quote
Bamboo ® Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='shani']Dziękuję wszystkim za obecność na wątku. Dzisiaj poszedł Lisek wczoraj do nowego domku poszła Punia. Wszystkie szczeniaki już w nowych domkach. Mam nadzieję, że wszystkie będą szczęśliwe i kochane. Dzisiaj ciężko było mi się rozstać z Liskiem. Powiedziałam sobie, że jeśli dziś nie znajdzie domu to zostaje u mnie, ale znalazł..a ja głupia zamiast się cieszyć ryczę jak bóbr. Wczoraj zgubił ząbek, zachowałam go sobie na pamiątkę. Będę go odwiedzać. Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy nas wspomogli. No to super wieści! :) Przynajmniej tutaj happy end. Quote
gameta Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bardzo się cieszę! Shani, jak ja wyadoptowałam tymczasa to też ryczałam jak bóbr, więc wiem, co czujesz. Trzymaj się, zrobiłaś coś wielkiego dla tych psów :) Quote
shani Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Okropne uczucie. Oczywiście przerobiłam wszystkie czarne scenariusze i godzine temu już dzwoniłam. Dałam małemu wyprawkę w postaci jego kołderki, smakołyków, książeczki zdrowia zapomniałam zabrać miseczki. Przez tel dowiedziałam się, że piszczał i tęsknił za mną co wywołało kolejną falę płaczu, potem trochę zjadł i się położył. Powoli podobno się przyzwyczaja. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Musi być dobrze. Był u mnie koło 3 tygodni a już kocham go jakby był od zawsze. Trzymam teraz kciuki za niego. Jutro znowu będę dzwonić jak się ma. Quote
gameta Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Shani, daj im trochę luzu, niech mają szansę się pokochać wzajemnie ;-) Nie dzwoń codziennie, bo będzie Ci przykro - jeśli tęskni, to będzie Ci przykro i jeśli przestanie tęsknić to też będzie Ci przykro. Pomyśl, że za jakiś czas być może uratujesz kolejną bidę. Choć ja już nigdy nie zostanę DT - za bardzo boli ... Quote
shani Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='gameta']Shani, daj im trochę luzu, niech mają szansę się pokochać wzajemnie ;-) Nie dzwoń codziennie, bo będzie Ci przykro - jeśli tęskni, to będzie Ci przykro i jeśli przestanie tęsknić to też będzie Ci przykro. Pomyśl, że za jakiś czas być może uratujesz kolejną bidę. Choć ja już nigdy nie zostanę DT - za bardzo boli ...[/QUOTE] Chyba masz rację, że muszę im dać trochę czasu. Co do dt to dla\mnie rozłąka to koszmar więc narazie też już żadnego psiaka nie biorę. Chyba, że coś wyjątkowo nieplanowanego się zdarzy :) Quote
nika28 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Wspaniałe wieści ! Oby wszystkie maluchy były szczęśliwe w nowych domkach ! Quote
Borówka16 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Shani , cudne wieści :multi::loveu: Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: A z tym żalem po wydawaniu to wiem jak jest :-( Pierwsze kilka dni masakra ,ale potem już się cieszę jak wydam i chcę następnego ;) Quote
jezzbel Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A co z innymi psami u tego Pana? Nie czytałam całego wątku. Quote
shani Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Są u NiZ pisałam ostatnio maila co z nimi, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi. Quote
shani Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Przykro mi to mówić, ale Lisek zaginął :( http://www.dogomania.pl/threads/198822-Zagin%C4%85%C5%82-Lisek-Konstantyn%C3%B3w-%C5%81%C3%B3dzki-%C5%81%C3%B3d%C5%BA?p=15983680#post15983680 W trakcie poszukiwań znalazłam innego psiaka, który teraz jest u mnie na tymczasie : http://www.dogomania.pl/threads/198823-Lisek-czy-ten-szczeniak-ma-szans%C4%99-na-kochaj%C4%85cy-dom?p=15983783#post15983783 Quote
Gosia. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jestem tutaj przypadkiem ,czytałam wątek od początku pełna nadziei ...zmartwiło mnie zaginięcie Liska ,może czegos nie doczytałam ale on się nie znalazł? Quote
Borówka16 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Gosia.']Jestem tutaj przypadkiem ,czytałam wątek od początku pełna nadziei ...zmartwiło mnie zaginięcie Liska ,może czegos nie doczytałam ale on się nie znalazł?[/QUOTE] Z tego co wiem to się nie znalazł :( Quote
Gosia. Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Smutne ... http://www.dogomania.pl/threads/208004-SZCZENIAK-NA-%C5%81A%C5%83CUCHU-szuka-domu-!!! Quote
Recommended Posts