Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim za obecność na wątku. Dzisiaj poszedł Lisek wczoraj do nowego domku poszła Punia. Wszystkie szczeniaki już w nowych domkach. Mam nadzieję, że wszystkie będą szczęśliwe i kochane. Dzisiaj ciężko było mi się rozstać z Liskiem. Powiedziałam sobie, że jeśli dziś nie znajdzie domu to zostaje u mnie, ale znalazł..a ja głupia zamiast się cieszyć ryczę jak bóbr. Wczoraj zgubił ząbek, zachowałam go sobie na pamiątkę. Będę go odwiedzać.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy nas wspomogli.

Posted

[quote name='shani']Dziękuję wszystkim za obecność na wątku. Dzisiaj poszedł Lisek wczoraj do nowego domku poszła Punia. Wszystkie szczeniaki już w nowych domkach. Mam nadzieję, że wszystkie będą szczęśliwe i kochane. Dzisiaj ciężko było mi się rozstać z Liskiem. Powiedziałam sobie, że jeśli dziś nie znajdzie domu to zostaje u mnie, ale znalazł..a ja głupia zamiast się cieszyć ryczę jak bóbr. Wczoraj zgubił ząbek, zachowałam go sobie na pamiątkę. Będę go odwiedzać.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy nas wspomogli.

No to super wieści! :)
Przynajmniej tutaj happy end.

Posted

Bardzo się cieszę!
Shani, jak ja wyadoptowałam tymczasa to też ryczałam jak bóbr, więc wiem, co czujesz. Trzymaj się, zrobiłaś coś wielkiego dla tych psów :)

Posted

Okropne uczucie. Oczywiście przerobiłam wszystkie czarne scenariusze i godzine temu już dzwoniłam. Dałam małemu wyprawkę w postaci jego kołderki, smakołyków, książeczki zdrowia zapomniałam zabrać miseczki. Przez tel dowiedziałam się, że piszczał i tęsknił za mną co wywołało kolejną falę płaczu, potem trochę zjadł i się położył. Powoli podobno się przyzwyczaja. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Musi być dobrze. Był u mnie koło 3 tygodni a już kocham go jakby był od zawsze. Trzymam teraz kciuki za niego. Jutro znowu będę dzwonić jak się ma.

Posted

Shani, daj im trochę luzu, niech mają szansę się pokochać wzajemnie ;-) Nie dzwoń codziennie, bo będzie Ci przykro - jeśli tęskni, to będzie Ci przykro i jeśli przestanie tęsknić to też będzie Ci przykro. Pomyśl, że za jakiś czas być może uratujesz kolejną bidę. Choć ja już nigdy nie zostanę DT - za bardzo boli ...

Posted

[quote name='gameta']Shani, daj im trochę luzu, niech mają szansę się pokochać wzajemnie ;-) Nie dzwoń codziennie, bo będzie Ci przykro - jeśli tęskni, to będzie Ci przykro i jeśli przestanie tęsknić to też będzie Ci przykro. Pomyśl, że za jakiś czas być może uratujesz kolejną bidę. Choć ja już nigdy nie zostanę DT - za bardzo boli ...[/QUOTE]

Chyba masz rację, że muszę im dać trochę czasu. Co do dt to dla\mnie rozłąka to koszmar więc narazie też już żadnego psiaka nie biorę. Chyba, że coś wyjątkowo nieplanowanego się zdarzy :)

Posted

Shani , cudne wieści :multi::loveu:
Bardzo się cieszę :multi::multi::multi:
A z tym żalem po wydawaniu to wiem jak jest :-(
Pierwsze kilka dni masakra ,ale potem już się cieszę jak wydam i chcę następnego ;)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Jestem tutaj przypadkiem ,czytałam wątek od początku pełna nadziei ...zmartwiło mnie zaginięcie Liska ,może czegos nie doczytałam ale on się nie znalazł?

Posted

[quote name='Gosia.']Jestem tutaj przypadkiem ,czytałam wątek od początku pełna nadziei ...zmartwiło mnie zaginięcie Liska ,może czegos nie doczytałam ale on się nie znalazł?[/QUOTE]
Z tego co wiem to się nie znalazł :(