Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Na początku się nie lubiłysmy, teraz zdarza nam się bawić... (GŁUPIO bo głupio, ale zawsze coś!)

[IMG]http://images20.fotosik.pl/138/4bfdfbaebaa09df7med.jpg[/IMG]

Pies to czy zając, oto jest pytanie

[IMG]http://images20.fotosik.pl/138/5ac55c2fb08d1572med.jpg[/IMG][/quote]

śliczne są obie :) i obie szukają dobrych domów

Posted

Śliczny zajączek, jest taka szczęśliwa, ona nie wie, że to nie koniec jej wędrówki,. Podaję ogłoszenie do oferty, ale jak znów zgłosi się jakiś palant...

Posted

Nie wszyscy dzwoniący byli palantami... dzwoniła taka SUPER pani, która całe życie miała sznaucery olbrzymy, ale powiedziała że się zastanowi i już nie zadzwoniła, mówiła w prost że przemyśli bo Sara trochę mała dla niej.

Posted

Dzwonili państwo którym odeszła sznaucerka. Chorowała i musieli uśpić. Wypytywali o to czy Sara jest kontaktowa i wesoła. JEST!
Poprosili o zdjęcia i mają się odezwać.

Piszę tak krótko bo bez specjalnej nadziei, żeby było widać że jest ruch w interesie...

Posted

Boże, ten pies to czubek!

Od rana zakraplam moje psy frontlinem. Sara ucieka, chowa się pod stół,w końcu próbowała mnie złapać zębami. Czy ona myśli że to zastrzyk????
Udało mi się zrobić jedną kropelkę w okolicy ogona. Zaczynam wątpić czy oda się dokończyć operację. Teraz śpi, trzymajcie kciuki, idę...

Posted

Zakroplona.

Ludzie dzwoniom, niektóre fajne... może i się coś wykluje w końcu, niechby... bo jak ona bedzie u mnie powiedzmy rok to jak jej potem mieszać w głowie nowym domem?

Posted

Państwo zdecydowali się na Sarę. W rodzinie nie ma dzieci, nie ma kotów, nie ma innych psów.
Sara musiałaby zosawać na 8-10 godzin sama w domu. Co o tym sądzić? Prawda jest taka że w pracujących rodzinach psy na tyle zostają... i jakoś sobie radzą.

Umówiłam się na przysżły piątek.

Chciałabym wyciągnąć ze skarpety te 40 złotych które tam jest i oddać mojemu bratu za paliwo, kiedy nas tam będzie wiózł.

NIe wiem, po totalnej porażce z Zuzą boję się o wszystkie adopcje. Trochę optymizmu by sie przydało...

Posted

Koniecznie trzeba sprawdzić czy Sara może zostawać sama na kilka godzin. Żeby nie było rozczarowania.
W razie gdyby niszczyła zawsze można zaproponować kennelówkę.

Posted

Ech Sara... Państwo są zdecydowani, wiedzą o agresji wobec większych psów, mówią że mieli sznaucera więc wiedzą z czym to się je.

Piątek.
Wielki dzień dla Sary
CZy ja ją zdołam oddać?