red Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Musimy podrzucić sarę do Warszawy, ale w takim razie w przyszłym tygodniu, po wtorku. Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Czy nie da się zrobić Sarze lepszych fotek do allegro? Gdzies widziałam, na tym wątku fotki na rękach, są lepsze, nie dało by się ich wymienić? Quote
Neris Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Dziewczyny odezwijcie się, my się tu strasznie martwimy! Kto ma telefon do Red albo Ani? Quote
Tigraa Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Dziewczyny jestem,sorry ze nie odzywalam sie tutaj,ale umarla Paula i mialam w zwiazku z tym straszliwego dola.Nie mialam glowy do niczego.Jesli Magda zgodzi sie zawiezc Sare w piątek to pojedzie ona do Warszawy.Będziemy pisac Wam na biezaco. Quote
*Gajowa* Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Koleżanka będzie jechała do Warszawy we wtorek - zadzwońcie i umówcie się. Quote
Neris Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Dziewczyny, coś w tej sprawie ruszyło? Widziałyście co napisala Gajowa? Quote
Tigraa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 red miala zadzwonic do Magdy i umowic sie na transport Sary.Raczej na piątek bo musimy Sare przygotowac do wyjazdu,zabrac dzien wczesniej ze schroniska,wykąpac.Jutro bede sie widziala z Dorota to dowiem sie wiecej. Quote
red Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Umówię Sarę na piątek, ale ktoś ją musi odebrać z Warszawy. Wcześniej Lulka proponowała jej przewiezienie, nie wiem czy teraz też będzie mogła. Quote
Neris Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Zapytam jutro Lulki. Jeśli nie ona, to są jeszcze dwie osoby które mogą pomóc. Załatwimy bez problemu. Quote
red Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Rozmawiałam z Magdą, ona jedzie jutro na tydzień do Warszawy, a potem może dopiero zabrac Sarę w następny piątek. Nie zdązymy zgrać do jutra wszystkiego. Musimy zabrac Sarę do Wiesi na jeden dzień, wykąpac ją no i umówić dalszy transport do Pomiechówka. Neris sunia by była w Warszawie w piątek po południu ok.16, oczywiście nie ten tylko następny. Czy masz kontakt z Lulką, czy wtedy mogłaby ją odebrać i zawieźc do Pomiechówka. Mamy sporo czasu żeby to dograć. Quote
red Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Neris w piątek sunia może pojechać do Warszawy ok.14, więc zapytaj Lulki czy ok.16 by ją mogła do Ciebie zabrać. Bo nie wiem czy da się tak zgrać transport jak piszesz na pw. Quote
Neris Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dobrze, w razie czego dojadę do Warszawy po małą. Quote
Neris Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mam pytanie - czy jest szansa na zaszczepienie Sary przed jej wyjazdem? No i jak rozumiem nie została wysterylizowana (chyba że przeoczyłam),więc proponuję zacząć zbiórkę na AFN na ten cel. Quote
GreenEvil Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tak prosimy o wplaty z tytulem sara - sterylka. pzdr GreenEvil Quote
red Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Neris, Sara przeszła już nosówkę, narazie nie musi być szczepiona. Dziś Dorota poprosi o sterylkę w schronisku, będzie teraz tam często więc dopilnuje sary, założymy jej kaftanik po sterylce. Myślę, że lepiej niech pojedzie do Ciebie już po sterylce, dopilnujemy ją. Zobaczymy co ustali w schronisku dzisiaj. Quote
Kar0la Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Na Sarę zostanie prawdopodobnie przesuniete 66 zł pozostałe z leczenia Łapka. Quote
Maupa4 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jeśli się uda przesunąć te 66 złotych to ja jednak uważam że trzeba ją zaszczepić. Jest jeszcze parwowiroza i inne świństwa. A dom jest pełen psów. ---------------------------------------------------------- o dopiero "to" zauważyłam ... to pisała Neris jak była u mnie ... tłumaczę się bo ten "mój" wpis wygląda tak trochę jak "Filip z konopi" ... Quote
GreenEvil Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Pieniadze sa juz przesuniete, tyle,ze tego nie widac jeszcze, bo dzisiaj nie bylo rozliczenia :) ale ciotka Green pamieta :) Tzn, chyba, ze mam gdzies je wyslac odrazu? pzdr GreenEvil Quote
red Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Sara jest już po sterylizacji. Teraz dochodzi do siebie. Potem możemy ją zaszczepić. Bidulka... Quote
Recommended Posts