Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jestem,sorry ze nie odzywalam sie tutaj,ale umarla Paula i mialam w zwiazku z tym straszliwego dola.Nie mialam glowy do niczego.Jesli Magda zgodzi sie zawiezc Sare w piątek to pojedzie ona do Warszawy.Będziemy pisac Wam na biezaco.

Posted

red miala zadzwonic do Magdy i umowic sie na transport Sary.Raczej na piątek bo musimy Sare przygotowac do wyjazdu,zabrac dzien wczesniej ze schroniska,wykąpac.Jutro bede sie widziala z Dorota to dowiem sie wiecej.

Posted

Umówię Sarę na piątek, ale ktoś ją musi odebrać z Warszawy. Wcześniej Lulka proponowała jej przewiezienie, nie wiem czy teraz też będzie mogła.

Posted

Rozmawiałam z Magdą, ona jedzie jutro na tydzień do Warszawy, a potem może dopiero zabrac Sarę w następny piątek. Nie zdązymy zgrać do jutra wszystkiego. Musimy zabrac Sarę do Wiesi na jeden dzień, wykąpac ją no i umówić dalszy transport do Pomiechówka. Neris sunia by była w Warszawie w piątek po południu ok.16, oczywiście nie ten tylko następny. Czy masz kontakt z Lulką, czy wtedy mogłaby ją odebrać i zawieźc do Pomiechówka. Mamy sporo czasu żeby to dograć.

Posted

Neris w piątek sunia może pojechać do Warszawy ok.14, więc zapytaj Lulki czy ok.16 by ją mogła do Ciebie zabrać. Bo nie wiem czy da się tak zgrać transport jak piszesz na pw.

Posted

Mam pytanie - czy jest szansa na zaszczepienie Sary przed jej wyjazdem?

No i jak rozumiem nie została wysterylizowana (chyba że przeoczyłam),więc proponuję zacząć zbiórkę na AFN na ten cel.

Posted

Neris, Sara przeszła już nosówkę, narazie nie musi być szczepiona. Dziś Dorota poprosi o sterylkę w schronisku, będzie teraz tam często więc dopilnuje sary, założymy jej kaftanik po sterylce. Myślę, że lepiej niech pojedzie do Ciebie już po sterylce, dopilnujemy ją. Zobaczymy co ustali w schronisku dzisiaj.

Posted

Jeśli się uda przesunąć te 66 złotych to ja jednak uważam że trzeba ją zaszczepić. Jest jeszcze parwowiroza i inne świństwa. A dom jest pełen psów.

----------------------------------------------------------
o dopiero "to" zauważyłam ... to pisała Neris jak była u mnie ...
tłumaczę się bo ten "mój" wpis wygląda tak trochę jak "Filip z konopi" ...