siekowa Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Chętnych oczywiście nie ma :( Pewnie może ważyć około 12 kg. Z łapkami ostatnio gorzej, domek by się jej bardzo przydał. Quote
Kinia1984 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 jaka ona fajna:) piękna w swoim rodzaju:) Quote
maarit Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='siekowa'] / Jaka brzydula??? Jak zobaczyłam Kaszmirkę na tym zdjeciu to mi się przypomniał refren :) http://www.youtube.com/watch?v=o_E5WPB6lRY Quote
maarit Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Sabina02']Czy sunia ma Allegro?[/QUOTE] Wpisywałam w wyszukiwarce ale nie znalazłam... CHyba że źle szukałam:niewiem: Quote
Sabina02 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Gonia13']Wpisywałam w wyszukiwarce ale nie znalazłam... CHyba że źle szukałam:niewiem:[/QUOTE] Ja tez czasem nie moge znalesc, a okazuje sie ze jest. Jesli ktos potwierdzi ze sunia nie ma Allegro, to moge zrobic. :) Quote
siekowa Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 U Kaszmirki nic nowego. Niestety nie ma allegro. :( Quote
maarit Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='siekowa']U Kaszmirki nic nowego. Niestety nie ma allegro. :([/QUOTE] Taka fajna sunieczka... Quote
Isadora7 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 o matko jak mnie wzruszają takie porcelanowo kruchutkie psiaki Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 zalazłam do kaszmiry. bardzo lubię ta fotkę z błekitnymi skrzydełkami... byłoby cudownie, jakby znalazła dom. Quote
Sabina02 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zrobilam Kaszmirce obiecane Allegro: :lol: http://allegro.pl/mam-15-lat-czy-nie-zasluguje-juz-na-nic-i1369968679.html Sunia przebywa w Warszawie, tak? Quote
siekowa Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Tak w Azylu pod Psim Aniołem. Bardzo dziękujemy za świetne allegro! :) Quote
Sabina02 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 siekowa napisał(a):Tak w Azylu pod Psim Aniołem. Bardzo dziękujemy za świetne allegro! :) Bardzo prosze! :lol: Bede caly czas odnawiac Allegro Kaszmirce, wyrozniajac go od czasu do czasu (choc mam nadzieje ze nie bede musiala tego robic, bo chcialabym zeby znalazla szybko dobry dom). :lol: Quote
maarit Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Sabina02 napisał(a):Bardzo prosze! :lol: Bede caly czas odnawiac Allegro Kaszmirce, wyrozniajac go od czasu do czasu (choc mam nadzieje ze nie bede musiala tego robic, bo chcialabym zeby znalazla szybko dobry dom). :lol: Super- trzymam kciuki za Ślicznotkę :) Quote
maarit Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 nikt nie odwiedził Kaszmirki przez święta... Śmigaj niunia do góry... Quote
Iljova Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nadal bez zmian?! Dalej nie ma domku? :-( Quote
siekowa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Niestety nadal bez domku, ale z dobrych wiadomości mogę napisać, że Kaszmirka schudła i nawet biega :D Quote
Iljova Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Nowy Rok niech spełni marzenia,szczęściem obfituje I dobrych chwil dla wszystkich nie żałuje Z osiągnięć satysfakcji i wiele miłości Niech w sercu radość i szczęście zagości. Niech w Nowym Roku Zwierzaczki nie mają ze zdrowiem kłopotu. Niech wszystkie będą przez ludzi kochane I w swoich już domkach będą zadbane. * * * Trochę spóźnione ale prosto z serca pisane Quote
sleepingbyday Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 bardzo dobrze, przyda się w jej wieku walka z nadwagą :-). Quote
Sabina02 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 siekowa napisał(a):Niestety nadal bez domku, ale z dobrych wiadomości mogę napisać, że Kaszmirka schudła i nawet biega :D A czy mozna liczyc na jakies nowe fotki do Allegro? :lol: Quote
siekowa Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Niestety marne szanse na nowe fotki. :( Kaszmira jest teraz w domu właścicielki schroniska, więc już jej nie widujemy tak często. Wcześniej mieszkała w azylowej kuchni i cały czas była dla nas "dostępna". Poszukam zdjęć na swoim komputerze, może coś jeszcze mam. Quote
Estrella Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 odwiedzam ślicznotkę, allegro super, nikt nie dzwonił, nie pisał? Quote
siekowa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Podobno Kaszmirka sporo schudła, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Poproszę znajomych by porobili jej jakieś zdjęcia. Dzięki za allegro. :loveu: Bardzo bym prosiła by wystawiać aukcje jako licytację od 1 zł, a nie kup teraz. Czasami zdarzają się idioci, którzy klikają kup teraz i później może być z tego dużo problemów. Może znajdzie się ktoś kto opłaci Kaszmirce wyróżnione allegro? Quote
Sabina02 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 siekowa napisał(a): Dzięki za allegro. :loveu: Bardzo bym prosiła by wystawiać aukcje jako licytację od 1 zł, a nie kup teraz. Czasami zdarzają się idioci, którzy klikają kup teraz i później może być z tego dużo problemów. Może znajdzie się ktoś kto opłaci Kaszmirce wyróżnione allegro? Dobrze zmienie, tylko nigdy nie wystawialam w ten sposob aukcji i musze najpierw poczytac jakie sa zasady na licytacje. :lol: Quote
Recommended Posts