Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonia13']Wpisywałam w wyszukiwarce ale nie znalazłam... CHyba że źle szukałam:niewiem:[/QUOTE]

Ja tez czasem nie moge znalesc, a okazuje sie ze jest.

Jesli ktos potwierdzi ze sunia nie ma Allegro, to moge zrobic. :)

Posted

siekowa napisał(a):
Tak w Azylu pod Psim Aniołem. Bardzo dziękujemy za świetne allegro! :)

Bardzo prosze! :lol:

Bede caly czas odnawiac Allegro Kaszmirce, wyrozniajac go od czasu do czasu (choc mam nadzieje ze nie bede musiala tego robic, bo chcialabym zeby znalazla szybko dobry dom). :lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Bardzo prosze! :lol:

Bede caly czas odnawiac Allegro Kaszmirce, wyrozniajac go od czasu do czasu (choc mam nadzieje ze nie bede musiala tego robic, bo chcialabym zeby znalazla szybko dobry dom). :lol:

Super- trzymam kciuki za Ślicznotkę :)

• 2 weeks later...
Posted

Nowy Rok niech spełni marzenia,szczęściem obfituje
I dobrych chwil dla wszystkich nie żałuje
Z osiągnięć satysfakcji i wiele miłości
Niech w sercu radość i szczęście zagości.
Niech w Nowym Roku
Zwierzaczki nie mają ze zdrowiem kłopotu.
Niech wszystkie będą przez ludzi kochane
I w swoich już domkach będą zadbane.
* * *
Trochę spóźnione ale prosto z serca pisane

Posted

siekowa napisał(a):
Niestety nadal bez domku, ale z dobrych wiadomości mogę napisać, że Kaszmirka schudła i nawet biega :D

A czy mozna liczyc na jakies nowe fotki do Allegro? :lol:

Posted

Niestety marne szanse na nowe fotki. :( Kaszmira jest teraz w domu właścicielki schroniska, więc już jej nie widujemy tak często. Wcześniej mieszkała w azylowej kuchni i cały czas była dla nas "dostępna". Poszukam zdjęć na swoim komputerze, może coś jeszcze mam.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Podobno Kaszmirka sporo schudła, jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Poproszę znajomych by porobili jej jakieś zdjęcia.
Dzięki za allegro. :loveu: Bardzo bym prosiła by wystawiać aukcje jako licytację od 1 zł, a nie kup teraz. Czasami zdarzają się idioci, którzy klikają kup teraz i później może być z tego dużo problemów. Może znajdzie się ktoś kto opłaci Kaszmirce wyróżnione allegro?

Posted

siekowa napisał(a):

Dzięki za allegro. :loveu: Bardzo bym prosiła by wystawiać aukcje jako licytację od 1 zł, a nie kup teraz. Czasami zdarzają się idioci, którzy klikają kup teraz i później może być z tego dużo problemów. Może znajdzie się ktoś kto opłaci Kaszmirce wyróżnione allegro?

Dobrze zmienie, tylko nigdy nie wystawialam w ten sposob aukcji i musze najpierw poczytac jakie sa zasady na licytacje. :lol: