go-ja Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Śliczny, średni piesek zamieszkał sobie na ganku pewnej pani o dobrym sercu w jednej z miejscowości pod Wrocławiem. Oto jak o nim pisze: "Na moim ganku zamieszkał psiak, nie mogę go wziąć do domu, ponieważ mam już pełen inwentarz (dwie znajdy). Jest miły, pocieszny, łagodny, garnie się do dzieci, nie skacze i nie przewraca... i bardzo chce do domu (musiał kiedyś takowy mieć, reaguje na podstawowe komendy). Wg mnie ma ze dwa, trzy lata i jest zdrowy. A poza tym to ładny kundelek. Proszę o zamieszczenie na Waszej stronie adopcyjnej, trzeba mu przed zimą znaleźć dom." Gdy tylko będę miała więcej informacji o piesku - będę je uzupełniać. Póki, co staramy się mu pomóc. Ja i Ekostraż. Rozmawiamy o tym gdzie piesek może poczekać na dom. Przerzucam na niego deklaracje z Amona i działamy. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Gdy będzie już wiadomo gdzie piesek będzie w DT umieszczę tutaj nr tel. [IMG]http://dru.website.pl/piesy/Ganek/P1000584_m.jpg[/IMG] [IMG]http://dru.website.pl/piesy/Ganek/P1000585_m.jpg[/IMG] [IMG]http://dru.website.pl/piesy/Ganek/P1000587_m.jpg[/IMG] Quote
go-ja Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Zbieramy na weta, odrobaczenie, szczepienie, karmę itd. [SIZE="2"][B][COLOR="red"]deklaracje stałe:[/COLOR][/B][/SIZE] go-ja - 20 zł 1barto - 50 zł Sylwia T. - 15 zł Monika K. - 200 zł (po 100 zł w 2 ratach) [B][SIZE="2"]RAZEM: 285 zł[/SIZE][/B] deklaracje jednorazowe: Quote
Poker Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Faktycznie słodki psiak. a na co są zbierane pieniądze? Quote
go-ja Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Hej Poker, Fajnie, że jesteś! DT będzie raczej darmowy, więc deklaracje na weta, karmę, szczepienie, ewentualnie transport i świadomość, że możemy starać się mu pomóc mając zabezpieczenie. Jeśli znajdzie domek, reszta pójdzie na inną bidę :) Quote
RenWroc Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Śliczna mordka, a wiadomo coś jak reaguje na towarzystwo kotów? Quote
go-ja Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Nie wiem jaki jest do kotów, ale mogę zapytać. A wieści dzisiejsze są takie, że ma pewny DT, ale jest jeszcze opcja DS w Krakowie. Czekamy na odp. czy rodzina się zdecyduje :) :) :) Tak czy inaczej wszystko na dobrej drodze. Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Wszystko będzie dobrze. Ja też mocno trzymam. Quote
go-ja Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [B]Piesek pojechał dziś pod Kraków do nowego domku :). [/B]Czeli tam na niego z wyprawką. Fajna rodzina z córeczką. Nie dawno przygarnęli jakąś bidę i potem znalazł się właściciel, więc musieli oddać. Płakali z tęsknoty i szybko znaleźli jego :). Pieska z ganku :) :) :) Quote
wieso Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 jak cudnie, dizo szczescia psiaczku.... Quote
Poker Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 świetnie ,ale błyskawiczna akcja, brawo !!! Quote
go-ja Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Cieszę się, że tak gładko poszło :) :) :) Quote
Recommended Posts