Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Parówczarze nie opłacili, bo nie wiedzą co, wyślijcie mi PW, albo tu na wątku napiszcie ile i komu trzeba przelać to od razu przeleję

Ale nam się dostało..."parówczarze" tez coś...

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki, nie gniewajcie sie :)
kizi sobie jaja robi, to taka wesola osobka ;)

a bazarku nie ma dla Bohatera, ja go wyslalam wlasnie do MartynaP, bo ona obiecala kilka psow mi za free pooglaszac, ale tylko po kilkanascie portali

wiec zaraz Bohco bedzie mial.
ej, a moze Bodzio go nazwiemy? ;P

mam takie ciche pytanko, czy Wasze stala deklaracje 10zl mozemy policzyc od daty zlozenia deklaracji? jak za 2 mce bodzio pojechalby na hotel to juz z 50zl by od Was mial ;) przeginam, co?

Posted

Bohater pozdrawia fanki swoje :)

ogloszenia darmowe jeszcze nie beda, bo czasu komus tam brak.
nie ma teraz bazarku zadnego, ale wiem, kto robil bazarkowo. zapytam,czy sie zalapiemy jeszcze. ok?

Posted

a wiec nika28 zrobi pakiet ogloszen za 10zl
wyslalam juz dane do Florentynki

przelew pewnie bedzie dopiero w piatek, jak sadze

wysle do niki dane dla Bohatera

jaki tytul proponujecie??

Posted

hmmm trzeba by mu jakies imie na biegu wymyslec. Co sadzicie o:
Atos, Oskar, Buster, Mike ??

.... skazany na samotność,
.... za zwyczajny by być kochanym.
.... zbyt nijaki by znaleźć swój dom

Posted

kora78 napisał(a):
przeciez on ma imie!!!

ciagla walka o to, ale sie uczepilas.

buhaha, niech ci bedzie ze sie "uczepilam" i ze "walcze o to".
To prosze sobie w wykropkowane wstawic B O H A T E R i to moje propozycje hasla. A tekst jzu jest.

Posted

to wybieram nr 1. bo ktos gdzes pisal,ze ludzie nie chca zwyczajnego psa, chca wyjatkowego i najwspanialszego. pisanie,ze on brzydki, tylko na litosc moze brac, a pozniej beda zwroty.

wiec nr 1
\
wysle dzis dane

Posted

ja ne mam facebooka

bylam 2 dni tem uw schronie, fot nie robilam, bo bylam przelotem. wszystko po staremu. sieda chlopaki we 3 w kocju i ciesza se na moj widok i chca glaskania kazdy z osobna. Nasza paroweczka tez to bardzo lubi i sie cieszy

Posted

AgnieszkaB napisał(a):
A może założyć wątek dla psów potrzebujących pomocy? Jeden pies zginie w tłumie.

hmm ogolnie byloby milo ale wydaje mi sie ze skoro na nk. maja profile to i an facebooku maja. Ale ... zawsze warto zrobic kolejny :)

• 2 weeks later...
Posted

zero odzewu na tamte ogloszenia

teraz tak. sluchajcie. nie ma szans, by za 250zl wyciagnac na hotel i Bohatera i Reksia. hotel teraz podrozal o 50zl dla psow juz bedacych, dla nowych bedzie chyba jeszcze drozej.
nie ma szans, by 2 maluchy w jednym kojcu placily tyle, co jeden duzy. bo w tej chwili pies pudlowaty placi 200zl....

wiec nie podejme sie wyciagania Bohatera i Reksia. dodatkwoo psy, ktore juz tam mam, stoja wciaz, bez odzewu z ogloszen. ja pomalu mam juz dosc. wciaz musze tylko kase kombinowac.

wiec odpuszczam wyciaganie na hotel Bohatera. nie mam juz na to sily na dogo... moze jednak sie to kiedys zmieni. ale na ta chwile nie wdze szans.

odesle wiec pieniazki, te powyzej 30zl, ktore mialy czekac na hotel. ok?

Posted

[quote name='kora78']
odesle wiec pieniazki, te powyzej 30zl, ktore mialy czekac na hotel. ok?[/QUOTE]

zapytaj sie anjpierw czy ta osoba nie mialaby nic pzeciwko aby jakis pakiet ogloszen za to wykupic

• 4 weeks later...