jamnicze Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Hawanka']Wysyłam PW[/QUOTE] Dzięki, już odpisałam [quote name='Darianna']mam papierki na oba dni :D A swoją drogą nie wiem, czemu nie wysłali na oba dni w jednej kopercie :)[/QUOTE] Nam też tak przysłali z Bydgoszczy, co za marnotrastwo, niech tylko 1000 wystawców wystawia w oba dni ... [quote name='Zuza i Noddy']Tak, Ofi zgłoszony tylko w niedziele, ale będziemy oba dni ;)[/QUOTE] To spisz wyniki i porób zdjęcia aby było co wpisać w wątku wystawowym :) [quote name='Agasia']I ja sie przejade, ale tylko na niedziele ;) Do zobaczenia![/QUOTE] To wpadnij i na baskowy ring :) Quote
jamnicze Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Russellka']Ooo jamnicze, wy będziecie w Poznaniu? My też będziemy, ale tylko jako widzowie ;)[/QUOTE] Będziemy, ale tylko w niedzielę :) To wpadnij się przywitać :) Quote
Judit Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 czy na pewno nie można wejść na wystawę z niezgłoszonym psem? (zaszczepionym szczeniakiem) widziałam że już ktoś o to pytał, aczkolwiek ja pamiętam jak byłam w Poznaniu i widziałam masę niewystawianych/niezgłoszonych psów. Quote
andromeda Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Judit']czy na pewno nie można wejść na wystawę z niezgłoszonym psem? (zaszczepionym szczeniakiem) widziałam że już ktoś o to pytał, aczkolwiek ja pamiętam jak byłam w Poznaniu i widziałam masę niewystawianych/niezgłoszonych psów.[/QUOTE] Można jak sie człowiek postara to sie da... Quote
Frytela Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='jamnicze'] Nam też tak przysłali z Bydgoszczy, co za marnotrastwo, niech tylko 1000 wystawców wystawia w oba dni ... [/QUOTE] Ja pamietam jak w łodzi wysyłali oddzielne potwierdzenia na każdego psa... Quote
pa-ttti Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja tam zawsze biorę inne psiaki, niezgłoszone, żeby się socjalizowały. zastanawiam się czy teraz brać, bo wystawa daleko, i będzie i tam niewygodnie jechać, targać to wszystko. więc tym razem wezmę chyba tylko 2 psy, zgłoszone. Quote
Hawanka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Hawanka']No to to samo co ja :( zapłacone a nie dali numerka[/QUOTE] dzisiaj w skrzynce miła niespodzianka talony na katalog i numerki Przyszły osobno ;) Hihi..... Quote
Impresja&Simarilion Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no to nie ma się co dziwić że taka droga wystawa jak tyle na znaczki wydaja :P do kazdego dwa zgłoszenia oddzielnie a potem jeszcze numerki :P Quote
*Agnieszka* Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Do mnie też przyszedł już numerek i talon na katalog;) Quote
Alter Idem Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='andromeda']Można jak sie człowiek postara to sie da...[/QUOTE] A jakos sie specjalnie starac trzeba ? Tez mam ten problem - sucz zabrac musze, a zglosic nie moglam, bo jej wspolwlasciciel sedziuje :-( Quote
KaRa_ Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Udało mi się dzisiaj od znajomego co na targach pracuje,że wejściówka będzie kosztować 15zł :) Quote
motylek1007 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 można wejsciówki kupić kilka dni wcześniej? jeśli tak to gdzie? Quote
Darianna Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ale po co wcześniej, sprzedają przy wejściu, na pewno ich nie zabraknie :) Quote
*Agnieszka* Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Czy to prawda że przyjmowanie psów będzie tylko do 9????a co jeśli ktoś pojawi się póżniej?? Quote
Hawanka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='agamewa']Czy to prawda że przyjmowanie psów będzie tylko do 9????a co jeśli ktoś pojawi się póżniej??[/QUOTE] tez tak słyszałam .....wiec Ja juz o 8:30 sie pojawie ;) Quote
pa-ttti Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='agamewa']Czy to prawda że przyjmowanie psów będzie tylko do 9????a co jeśli ktoś pojawi się póżniej??[/QUOTE] a kto tak powiedział?? Quote
*Agnieszka* Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='pa-ttti']a kto tak powiedział??[/QUOTE] Na potwierdzeniu z numerkiem cyt.."Przyjmowanie psów od godz.7.00 do 9.00,początek sędziowania od godz.10.00" Quote
Darianna Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zawsze tak piszą, na każdej wystawie ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Darianna']Zawsze tak piszą, na każdej wystawie ;)[/QUOTE] Aha,to dobrze;)bo już się martwiłam że jak nie do jadę na czas mogą mnie nie przyjąć(to moja 2 wystawa w życiu;))heh:)i nie jestem jeszcze aż tak obeznana w tym wszystkim..... Quote
pa-ttti Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 dokładnie,tym to się nie przejmuj:) jak przyjedziesz później to nic się nie stanie:) mój rekord spóźnienia to godzina 12.45:), a yorki sędziowane od 10tej. na szczęście była to międzynarodówka, duża zresztą, i nawet nie doszło jeszcze do klasy w której wystawiałam sunię:) Quote
motylek1007 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Darianna']Ale po co wcześniej, sprzedają przy wejściu, na pewno ich nie zabraknie :)[/QUOTE] mąż będzie w tygodniu w Poznaniu, to wolałabym kupić wcześniej, niż stać później w kolejce. Quote
IrishDevils Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nigdzie wczesniej raczej ich sprzedawać nie będą, a kolejkami raczej nie ma się co martwić :). Quote
Guciek Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 U mnie jest potwierdzenie na oba bejbiki na sobotę, z katalogiem :lol: Ale na niedzielę pusto.... Quote
Recommended Posts