Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hawanka']Wysyłam PW[/QUOTE]
Dzięki, już odpisałam
[quote name='Darianna']mam papierki na oba dni :D A swoją drogą nie wiem, czemu nie wysłali na oba dni w jednej kopercie :)[/QUOTE]
Nam też tak przysłali z Bydgoszczy, co za marnotrastwo, niech tylko 1000 wystawców wystawia w oba dni ...
[quote name='Zuza i Noddy']Tak, Ofi zgłoszony tylko w niedziele, ale będziemy oba dni ;)[/QUOTE]
To spisz wyniki i porób zdjęcia aby było co wpisać w wątku wystawowym :)
[quote name='Agasia']I ja sie przejade, ale tylko na niedziele ;) Do zobaczenia![/QUOTE]
To wpadnij i na baskowy ring :)

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Russellka']Ooo jamnicze, wy będziecie w Poznaniu? My też będziemy, ale tylko jako widzowie ;)[/QUOTE]
Będziemy, ale tylko w niedzielę :)
To wpadnij się przywitać :)

Posted

czy na pewno nie można wejść na wystawę z niezgłoszonym psem? (zaszczepionym szczeniakiem)
widziałam że już ktoś o to pytał, aczkolwiek ja pamiętam jak byłam w Poznaniu i widziałam masę niewystawianych/niezgłoszonych psów.

Posted

[quote name='Judit']czy na pewno nie można wejść na wystawę z niezgłoszonym psem? (zaszczepionym szczeniakiem)
widziałam że już ktoś o to pytał, aczkolwiek ja pamiętam jak byłam w Poznaniu i widziałam masę niewystawianych/niezgłoszonych psów.[/QUOTE]

Można jak sie człowiek postara to sie da...

Posted

[quote name='jamnicze']

Nam też tak przysłali z Bydgoszczy, co za marnotrastwo, niech tylko 1000 wystawców wystawia w oba dni ...
[/QUOTE]
Ja pamietam jak w łodzi wysyłali oddzielne potwierdzenia na każdego psa...

Posted

ja tam zawsze biorę inne psiaki, niezgłoszone, żeby się socjalizowały. zastanawiam się czy teraz brać, bo wystawa daleko, i będzie i tam niewygodnie jechać, targać to wszystko. więc tym razem wezmę chyba tylko 2 psy, zgłoszone.

Posted

[quote name='Hawanka']No to to samo co ja :( zapłacone a nie dali numerka[/QUOTE]
dzisiaj w skrzynce miła niespodzianka talony na katalog i numerki Przyszły osobno ;)
Hihi.....

Posted

[quote name='andromeda']Można jak sie człowiek postara to sie da...[/QUOTE]

A jakos sie specjalnie starac trzeba ? Tez mam ten problem - sucz zabrac musze, a zglosic nie moglam, bo jej wspolwlasciciel sedziuje :-(

Posted

[quote name='agamewa']Czy to prawda że przyjmowanie psów będzie tylko do 9????a co jeśli ktoś pojawi się póżniej??[/QUOTE]
tez tak słyszałam .....wiec Ja juz o 8:30 sie pojawie ;)

Posted

[quote name='Darianna']Zawsze tak piszą, na każdej wystawie ;)[/QUOTE]

Aha,to dobrze;)bo już się martwiłam że jak nie do jadę na czas mogą mnie nie przyjąć(to moja 2 wystawa w życiu;))heh:)i nie jestem jeszcze aż tak obeznana w tym wszystkim.....

Posted

dokładnie,tym to się nie przejmuj:)
jak przyjedziesz później to nic się nie stanie:)
mój rekord spóźnienia to godzina 12.45:), a yorki sędziowane od 10tej.
na szczęście była to międzynarodówka, duża zresztą, i nawet nie doszło jeszcze do klasy w której wystawiałam sunię:)

Posted

[quote name='Darianna']Ale po co wcześniej, sprzedają przy wejściu, na pewno ich nie zabraknie :)[/QUOTE]

mąż będzie w tygodniu w Poznaniu, to wolałabym kupić wcześniej, niż stać później w kolejce.