Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']A jakże...czekam i ja :mad: Misior znów dostał podwójną kolację, bo mi się serce łamie, że gdzieś pojedzie w nieznane....Ale na chłopski rozum, to czuję, że pan dojedzie w weekend. :roll:[/QUOTE]

a ja nie chcę krakać , bardzo trzymam kciuki , ale boję się , że ludzie zrezygnowali i teraz głupio im się przyznać :(

Posted

[quote name='Anja2201']a ja nie chcę krakać , bardzo trzymam kciuki , ale boję się , że ludzie zrezygnowali i teraz głupio im się przyznać :([/QUOTE]

Też mam takie wrażenie, ale miejmy nadzieję, że nie jest słuszne :)

[quote name='Czarodziejka']Kraków psze pani.[/QUOTE]

Wiem, wiem ;)

Posted

Pani mnie dziś zapewniała na bank, że nie odpuszcza Misi, bo na nią czekają i powiem, że brzmiało to bardzo przekonująco :-?
Podała mi nazwę swojej fundacji Ludzie Zwierzątom w Potrzebie...
Znalazłam nawet ich stronkę:

[URL]http://fundacjaludziezwierzetomwpotrzebie.pl.tl/Strona-startowa.htm[/URL]

Posted

[quote name='Czarodziejka']Pani mnie dziś zapewniała na bank, że nie odpuszcza Misi, bo na nią czekają i powiem, że brzmiało to bardzo przekonująco :-?
Podała mi nazwę swojej fundacji Ludzie Zwierzątom...[/QUOTE]

A mamy numer do państwa ?? Może poproś to ja zadzwonię i bezpośrednio z ludźmi pogadam

Posted

Ufff ! Ciesze sie, ze pojechal wreszcie, bo nie bedzie wisiec na uwięzi a to i dla niej lepiej i dla Ciebie.
Choc czasem mysle, ze tym wszystkim psom nigdzie nie bedzie lepiej niz w Czarodziejskim Raju.

Posted

Bardzo się cieszę że się udało :)

A teraz finanse , Ocelot załatwiła ze stowarzyszeniem , że zapłacą 600 zł (długu ) , za lipiec Czarodziejka za Misię nic nie chce (bardzo dziękuję ) więc musimy opłacić tylko 300 zł za lipiec za Kajkę :)

Posted

Misia już zachwyciła panią z fundacji. Pojutrze jedzie do nowej rodziny, a do tego czasu jest w domu u tej pani. Pogoniła koty, ale uprzedziłam wcześniej, więc nic im nie grozi, są odseparowane. Misia chodzi za swoją tymczasową panią, jest bardzo grzeczna i przymilna. Dostała już jeść i ma swoje mięciutkie posłanko. Pani stwierdziła, że jest w bardzo dobrym stanie fizycznym i psychicznym oraz, że jest zadbana, co mnie cieszy niezmiernie :) Bo przecież Misia idzie dalej. Stablina, nie ma w niej lękliwości, otwarta, ufna i radosna. Fizycznie też się podoba, bo należycie odżywiona i futerko też pasuje. Czekamy na kolejne wiadomości.
Kaja smutna...Co spojrzę w jej oczy, widzę oczy Misi. Mają takie same...

Posted

[quote name='Czarodziejka']
Kaja smutna...Co spojrzę w jej oczy, widzę oczy Misi. Mają takie same...[/QUOTE]
Biedna Kajka. Mam nadzieje, ze z czasem zapomni...