katarzyna09 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 I co z Naszą psinką?A filmik?Czekamy.... Quote
Kateczka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ja mam dosc ważne pytanie......czy psinka zajmuje sie jakas organizacja? moze warto wkręcic wto jakąś fundację chociażby w celu użyczenia nam konta do wpłat na sunie..... Quote
bela51 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kasiu, od wczoraj nie moge na nic znalezc czasu, bo mam mały remont w domu. Zaglądam w locie do moich ulubiencow. Czy ktos jeszcze dorzucil grosik dla sunieczki ? Quote
bela51 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kateczka napisał(a):ja mam dosc ważne pytanie......czy psinka zajmuje sie jakas organizacja? moze warto wkręcic wto jakąś fundację chociażby w celu użyczenia nam konta do wpłat na sunie..... Na wiekszosci watkow pieniadze zbierane sa na konta prywatne. Moze tu tez ktos sie podejmie tego zadania ? Quote
Kateczka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to duża odpowiedzialność.....to musiałby być ktoś ktosie an tym zna, jest w stanie prowadzic rozliczenia....i am jakieś doświadczenie Quote
bela51 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Moze poprosimy Cioteczke Bjute? Zaczeła juz porzadkowac pierwsze deklaracje i ma doswiadczenie w tej materii? Quote
katarzyna09 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 bela51 napisał(a):Moze poprosimy Cioteczke Bjute? Zaczeła juz porzadkowac pierwsze deklaracje i ma doswiadczenie w tej materii?Jestem jak najbardziej za! Quote
Bjuta Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dziewczyny, ja nie dam rady być księgową kolejnego psiaka. Mam ich 5... Przepraszam... Ale mogę zdradzić bardzo łatwy sposób. Trzeba mieć konto z dostępem przez internet. Np. mbank i założyć osobne subkonto wyłącznie na kasiorkę danego psa. W mbanku to się nazywa konto emax. Dzwoni się i się je dostaje. Jak kasa wpływa na to konto i pieniądze nie mieszają się z prywatnymi to jest łatwo i przyjemnie. W zasadzie nie można się pomylić. Ja właśnie wykorzystałam wszystkie możliwości dodatkowych subkont i dlatego odmawiam. Skarbusia mam na prywatnym i ciągle mam tam jakieś kłopoty. Przeoczę wpłatę, wydam, bo myślę, że to moje i muszę nadpłacać - jednym słowem - mordęga. A na takim emaxie - to luzik... deklarcje stałe 15 - Kateczka(być może więcej od 2011) 15 - katarzyna09 20 - sekkmet Czyli jest 50 deklarcje jednorazowe coś - Bjuta (dorzuci się do benzyny jak przypomnicie na PW) 60 - bela51 (w sześciu miesięcznych "ratach") inne zrobi ogłoszenia - Luzia&Funia Quote
ewa36 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 katarzyna09 napisał(a):Ewo,jak Ci idzie? Jutro powinno być gotowe :) Quote
katarzyna09 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Bjuta-wielka szkoda...,ale dzieki za wyjasnienie;).Ja odpadam...-na bank bym cos namieszala:oops: i nerwus ze mnie straszny:nerwy: Quote
katarzyna09 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ewa36 napisał(a):Jutro powinno być gotowe :)Nie moge sie doczekać...:smile: Quote
bela51 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Podniose chociaz sunieczke, bo pusto dzisiaj u niej. Quote
katarzyna09 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A ja przylecialam z fantastyczna wiadomoscia!:multi:.Luzia&Funia zgodzila sie poprowadzic finanse Naszej ślicznotki:smile:.Dziekujemy Luziu!!!;):loveu: Quote
katarzyna09 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Tak zrobiło się cicho u Naszej sunieczki...:-( Quote
bela51 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kasiu, masz przepelnioną skrzynke, nie moge Ci wyslac wiadomosci. Quote
katarzyna09 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 bela51 napisał(a):Kasiu, masz przepelnioną skrzynke, nie moge Ci wyslac wiadomosci.Tak myslalam...Juz wyczyszczona!Czekam. Quote
sekkmet Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=EL-p6WDD6tk trochę to trwało, ale youtube odmawiał mi posłuszeństwa Quote
ewa36 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nie, nie cicho, ja pamiętam - przepraszam za opóźnienie z tekstem Kochane, ale koniec roku i młyn w biurze ....... Quote
katarzyna09 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Obejrzalam filmik i sie poplakałam.Boze,jak Korunia szaleje na tym wybiegu...wspaniale uczucie widziec ja taką szczesliwą.Ona jest taka Wam wdzieczna,taka karna...Wspaniala z niej psina! Quote
bela51 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cudna sunieczka z niej, rzeczywiscie posluszna i grzeczna. Czy czesto ma okazje wychodzic na takie spacery z Wami ? Quote
sekkmet Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Słuchajcie cioteczki.....Kora ma dom! :) Dzisiaj minęło równo pół roku odkąd Kora znalazła się w schronisku i dzisiaj pojechała do domu. Po półtorej godziny rozmów z Panią, która ją adoptowała jesteśmy spokojni. Pani miała wcześniej też psa ze schroniska (wzięła 11 lat temu, w tym roku jej odeszła) również lękliwego jak Kora i po prostu się zakochała w Korze i półtorej godziny tak naprawdę zniechęcania jej do adopcji nic nie dało. Pani na nasze pytania "a co jak..." odpowiadała zawsze sensownie. Za kilka dni pojedziemy sprawdzić Korę, jak się miewa. Kora będzie mieszkać w dużym mieszkaniu, na parterze, w spokojnej okolicy w Zielonej Górze. Chcę Wam z całego serca podziękować...za pracę, siłę i przede wszystkim miłość do tego dużego ale maleństwa. Obiecuję zrelacjonować wizytę za kilka dni. I mam prośbę, skoro Korze się tak udało szczęśliwie, to czy pomogłybyście mi przy jeszcze jednej lękliwej suczce z naszego schroniska (chyba jeszcze gorszy przypadek niż Kora)? Quote
katarzyna09 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Czytam i nie moge w to uwierzyc...Naprawde Kora ma dom?Co za szczesciara! Quote
Recommended Posts