Aya Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jak ja chce przespac choc raz noc sama to Momo wychyla sie z budki i drapie w lozko,az do skutku, robi maslane oczka a wyraz jej buzki mowi 'no wez mnie wkoncu', no i ja oczywiscie ja biore bo nie mam serca jej zostawic samej, no a ona zajmuje mi pol poduszki bo oczywiscie sie rozpych i tylko przy moich wloskach chce spac hehe:)) Martwie sie tylko jak bede sie wyprowadzala (oczywiscie ja zabieram) ale moj chlopak powiedzial ze nie ma mowy ze bedzie spala w lozku a na dodatek ze w innym pokoju:P:P ale oczywiscie nad tym pracuje a wyprowadzam sie od starszych dopiero pewnie w marcu:P:P Quote
duszek01 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Moja Fiona juz od ponad roku spi mi na głowie.Frida miedzy poduszkami.Szczerze to nie wyobrazam sobie inaczej.Mój mąż ma też hopla na punkcie Yorków ,wiec mu to nie przeszkadza:cool3: Quote
wes Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Oczywiście.Kiedyś usłyszłam określenie że Yorki to "poduszkowce".Chyba cos w tym jest bo Tobi jak tylko go kupiliśmy już pierwszej nocy nie chciał spać ani na poduszeczce ani w swoim kojcu tylko piszczał żeby wskoczyć do mnie do łóżka...Musze przyznać że raz zsiusiał mi się w łóżku co nie było zbyt miłe i teraz staram sie aby ze mną zasypiał a gdy zaśnie kłade go do kojca i tam przesypia nocki.. :) Jest jeszcze mały...3 miesiące..mam nadzieje że oducze go tego i będzie mógł spać :) Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja też śpię z Arisem razem w łóżku ;) Miałam go nauczyć spania w posłanku, ale jak był malutki to się z nim bawiłam na łóżku, leżałam itp. Pewnej nocy musiał się wdrapać po kołdrze, bo rano obudziłam się z psem w nogach :lol: Teraz kładzie się do posłanka wieczorem, po ostatnim spacerze, a potem przycozi do mnie. W dzień śpi albo na łóżku, albo na dole na kanapie, zależy gdzie jesteśmy. Quote
Hania:) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A Berek śpi u siebie. Na poczatku protestowal, ale teraz pierwszy alarm dopiero o 7 rano:) Quote
daria1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Rosa też śpi z nami w łóżku,ale nocą dużo wędruje między naszym łóżkiem,a fotelem.Często też śpi w łóżku naszej 10-letniej córki.Ale od początku pchała się do łóżka i nie miałam sumienia jej odmówić ;) Quote
agoosia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 moja tez spi ze mną :D ale jestem z tego dumna ale pieszczechem nie ejst niestety :( Quote
PositiveThought Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 jak można nie spać z psem w łóżku? ^^ ja sobie tego zupełnie nie wyobrażam :lol: Quote
Chanelle Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [COLOR="DimGray"]Cori jest totalnym kanapowco - łóżkowcem. Uwielbia siedziec na kolankach, albo na kanapie, ale musi być blisko kogoś. Nie lubi byż sama, ale z zostawaniem, gdy jestem w szkole nie ma problemu. Cornelka śpi raz ze mną w wyrku, raz z moją siostrą. Na szczęście już niedługo będę miała małą na wyłączność, bo siostrzyczka leci na rok do stanów. Wreszcie będę miala porządek w pokoju, bo ona taki za przeproszeniem flejtuch, że nie wiem :angryy: [/COLOR] Quote
koregra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Moja Cori przesypia całą noc u siebie w leżance. Rano koło 8 biorę ją do łóżka i drzemiemy jeszcze razem. Strasznie bym chciała mieć ją przy sobie całą noc zwłaszcza że ona się tak uroczo tuli do brzucha:loveu: ale jest za mała i mogłabym jej zrobić krzywdę:-( Quote
agoosia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Rozsądek na 1wszym miejscu.. a ja bym chciała zeby moja niunia sie do mnie bardziej tuliła :( choc i tak jest roznica w zachowaniu po cieczce troszke bardziej pozawala na pieszczoty:D Quote
pingwinek=] Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 sama nie wiem czy pisalam juz w tym watku czy nie ;) tak czy siak powiem ze Lilu w przeciwienstwie do wielu yorkow spi w nocy w swojej budce albo na moich kapciach przy lozku. i tak bylo zawsze, nigdy nie miala wejscia na lozka, fotele cyz kanapy,i jest nam z tym dobrze :D Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jakoś tak sobie nie mogę wyobrazić... Mój to sam wszędzie wchodził i już nikt nie miał sumienia go kłaść na ziemię. Ale ja się nawet cieszę, miło jest jak śpi z tobą taki mały piesek :loveu: No i to trochę niebezieczne, bo raz w nocy niechcący go kopnęłam i pisnął, ale na szczęście nic mu się nie stało :multi: Quote
pingwinek=] Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 oj taaa mnie ludzie bardzo zawsze ostrzegali przed tym ze psiak bedzie chcial wchodzic na lozko, a ona jakos nigdy tego nie probowala robic :P Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Moądra psinka, wie co powinna robić. A może na ziemi ma takie wygody i dlatego nie chce na łóżko? :cool3: Quote
daria1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Rosa od początku wchodziła do łóżka.Ja byłam przeciwniczką spania z psem ale pierwsza ją wpuściłam na poduszki;) Na nic zdał się upór słodka mordka wygrała ze wszystkimi.........:loveu: [IMG]http://www.dogomania.pl/pics/2007/2/1/th_1170315277-3566420.jpg[/IMG] Quote
pingwinek=] Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 mysle ze to kwestia przyzwyczajenia i wychowania ;) ooj tak moje kapcie napewno sa b wygodne ;), budka tez niczego sobie w srodku ciemno przytulnie i cieplo;) Quote
PositiveThought Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ale ja bym tak nie mogła... on na ziemii, opuszczony, biedny, bez ciepłego czegoś do przytulenia... e tam. Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='PositiveThought']ale ja bym tak nie mogła... on na ziemii, opuszczony, biedny, bez ciepłego czegoś do przytulenia... e tam.[/quote] Skąd ja to znam ;) Quote
daria1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 To jest pewnie kwestia nauczenia pieska i taki który śpi z panią bardzo by cierpiał,gdyby pewnego dnia pani zmieniła zdanie..... Quote
melinda:-) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [QUOTE] To jest pewnie kwestia nauczenia pieska i taki który śpi z panią bardzo by cierpiał,gdyby pewnego dnia pani zmieniła zdanie..... [/QUOTE] oj napewno by sie burzył-zawsze w łózeczku a teraz na posłaniu- ale psiaki tez sa spryciarze bo jak jest lato to moje wcale niemaja checi spac ze mna wolą spac na podłodze bo nie jest tak ciepło-i Pancie zostawiaja;) ja czasami sie wkurzam na moje psiaki w nocy bo jak jest łózko to ja spie z mezem na pół łózka a drugie pół zajmuja one...i jeszce niechca spac na przescieradle tylko na kołdrze wiec jak przesuwam kołdre to razem z nimi i jak sie budze czasami to jest tak ze wszyscy spimy na jedenj połowce łozka( aaa zaznaczam ze moj mezys do chudziutkich nie nalezey i zostaje wcisniety w sciane:evil_lol: ) Quote
Magda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Marta radze kupic wieksze lozko:evil_lol: Ja od jakiegos czasu nie spie z Mikim w jednym lozku, ale tylko w nocy w poscieli. W dzien drzemiemy razem pod kocem i nikt sie nie buntuje. Tak sobie smacznie spi:loveu: [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/7018/p2250003byp9.jpg[/IMG] [IMG]http://img110.imageshack.us/img110/9970/p2260005gf2.jpg[/IMG] [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/2155/p2260007an9.jpg[/IMG] Quote
melinda:-) Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Madziu jak do naszego domku wprowadziła sie Poli dostała takie samo posłanko jak ma Miki-tylko ze twoj aniołek widze ze spi w nim... Quote
agoosia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 jaki słiczny!!! jak ja bym chciała zeby moja niunia tak wyglądała :) Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jak słodziutko śpi :loveu: Prawdziwy aniołek :loveu: Quote
Recommended Posts