Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chicken']Cerberkowa a propo luksusow:
U mnie w miescicnie jest taki dom gdzie postawili sobie stajnie dla koni ktore wygladaja jak wille:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/196/a38f017763a4b041med.jpg[/IMG]
To co widac na fotce to stajnia :razz:[/quote]
[B][COLOR=red]wooooow normalneibym powiedziala ze to domek mieszkalny-ludzki:crazyeye: :crazyeye:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]Luiza nikt si enei podlizuje tylko piszemy prawde Cerberek jest tak uroczy ze kazdy to wie i nie zawsze o tym pisze...a historja Oli bardzo pasowaala do slicznych fotek Cerberka:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]i chcemy ich wiecej!!!!!!!!!!!!!<fotek of korssss>[/COLOR][/B]

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chicken']Cerberkowa a propo luksusow:
U mnie w miescicnie jest taki dom gdzie postawili sobie stajnie dla koni ktore wygladaja jak wille:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/196/a38f017763a4b041med.jpg[/IMG]
To co widac na fotce to stajnia :razz:[/quote]

wow, aż mnie zamurował, rzeczywiście luksus... :-o :-o :-o :-o

Posted

[quote name='Alynkaaa']
[B][COLOR=red]Luiza nikt si enei podlizuje tylko piszemy prawde Cerberek jest tak uroczy ze kazdy to wie i nie zawsze o tym pisze...a historja Oli bardzo pasowaala do slicznych fotek Cerberka:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]i chcemy ich wiecej!!!!!!!!!!!!!<fotek of korssss>[/COLOR][/B][/quote]

nie zaprzeczam, że Oli historyjka pasowała do moich fotek... wręcz przeciwnie...

Posted

lWiesz co luiza nie podoba mi sie to w jaki sposób odnosisz się do osób , które naprawde chca ci pomóc!Na miejscu Oli już bym się do ciebie nie odzywał! Jezeli chcesz zostac sama to traktuj dalej tak ludzi, bo jestes na najlepszej drodze do tego ,aby wszyscy się od ciebie odwrócili!Naprawde rozumiem zmarła ci mama ,ale życie toczy się dalej itd. Zauwazyłem też ,ze masz chyba bardzo niską samoocenę.Chcesz aby kazdy pisał ci jakie to robisz fajne fotki itp.
Te słowa mogą cię zaboleć ,ale pisze to szczerze tak myślę i tak napisałem.
P.S. Pewnie zaraz się zacznie jaki to ja jestem okrutny i brutalny itp.

Posted

ale Luiza nie rozumie o co sie odrazu zloscisz przeciez dziewczyny tylko podziwialy komentarze Oli do fotek ktore TY ZROBILAS, to chyba oczywiste ze podobala im sie calosc.... Mialy pisac Luizo swietne foty, a Ola napisala fajna Historie, one odrazu pisaly o calosci nie rozumie po co odrazu ten foch:shake:
ja prosze o kolejne piekne foty przystojnego Cerbera

Posted

[quote name='olekg18']lWiesz co luiza nie podoba mi sie to w jaki sposób odnosisz się do osób , które naprawde chca ci pomóc!Na miejscu Oli już bym się do ciebie nie odzywał! Jezeli chcesz zostac sama to traktuj dalej tak ludzi, bo jestes na najlepszej drodze do tego ,aby wszyscy się od ciebie odwrócili!Naprawde rozumiem zmarła ci mama ,ale życie toczy się dalej itd. Zauwazyłem też ,ze masz chyba bardzo niską samoocenę.Chcesz aby kazdy pisał ci jakie to robisz fajne fotki itp.
Te słowa mogą cię zaboleć ,ale pisze to szczerze tak myślę i tak napisałem.
P.S. Pewnie zaraz się zacznie jaki to ja jestem okrutny i brutalny itp.[/quote]

hehehe otóż nie nie jestm zła wcale, wręcz przeciwnie, ja sama zauważyłam, ze jestem złośliwa i powiem więcej samą mnie to denerwuje. Ja jestem świadoma tego, ze wszystkim dogryzam, ale jakoś nie potrafię się opanować... Zanim Ty i Marta napialiście coś pomyślałam, zeby napisac wielkimi drukowanymi literami, że jak będzie mi odbijało, to zebyście nie zwracali na mnie uwagi, lub dajcie mi w pape delikatbie mówiąc, bo rzeczywiście jestem nieznośna. Czasmi jak rozmawiam z kimś z rodziny czy z kimś takim sporo starszym ode mnie, też mnie nosi, ale ja nie potrafię się opanowac. Dlatego też chodzę do psychologa... Chyba nie powinnam się wcale w takiej sytuacji odzywać jak myślicie???? Ja już nie wiem co ze sobą zrobić...

Posted

PS. Nie zdziwiłabym sie jakby wszyscy się ode mnie odsunęli, bo rzeczywiście jestem nie do zniesienia czasami...
Cześto tez jestem bardzo złośliwa to osob, które baaaaaardzo mocno lubię, poxniej tego żałuję i ryczę po kątach (ale to juz najmniej ważne, że rycze) ehhhhhhhhhhh muszę się zmienić i zdaję sobie z tego spraę...

Nie zwracajcie na mnie uwagi i dajcie mi troszeczkę czasu, proszę...

Nie wiem czy to dobrze, ale przepraszam was... :oops: :oops: :oops:

Posted

[I][B]:razz:oj Luizko , ja tu wpadam pochwalić fotki i spytać co to za program do fotek:razz:
Co do twoich uwag ....może czasem zaciśnij zęby i przemilcz , a poza tym osoby które cię znają też z czasem będą wiedzieć kiedy jaki masz humor;)..kiedyś będziesz sie z tego śmiać:p
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:oj Luizko , ja tu wpadam pochwalić fotki i spytać co to za program do fotek:razz:[/B][/I]
[I][B]Co do twoich uwag ....może czasem zaciśnij zęby i przemilcz , a poza tym osoby które cię znają też z czasem będą wiedzieć kiedy jaki masz humor;)..kiedyś będziesz sie z tego śmiać:p[/B][/I]
[/quote]

ehhh to jest photofiltre... ten program do robienia tych fotek...

nie mogę uwierzyć, że mnie nie ganisz za to co pisze, bo ja mam ochotę nawet siebie pobić w tej chwili. Boże kochany czemu ja jestem taka głupia, czemu... :placz: :placz: :placz: :placz:

Boje się za bardzo pisać teraz cokolwiek, żeby nie było to użyte przeciwko mnie, ale daje rade jakoś... chciałabym tylko, żeby ktoś ze mną... ehhh nie ważne... :-( :-( :-( :-( :-( :-( chce mi się płakać, bo wiem, po prostu wiem, że jestem głupia i będę musiała porozmawiać poważnie z tą p. psycholog, bo jak nie to obawiam się, że będę miała taką załamke, że coś sobie zrobię...
Wiem wszyscy starają się mi pomóc a ja tego nie doceniam, mam klapki na oczach... nie potrafię powstrzymywać emocji jakichkolwiek...
Cały czas się zastanawiam czy naprawdę nie zrobić sobię kilktygodniowej przerwy od dogo, ale to oznaczałoby samotność w 100% bo ja siedząć na dogo mam jeszce jakis kontakt z ludźmi, nie licząc szkoły... gdyby nie dogo to byłabym sama na amen. Miała dziś np. rzyjść do mnie ciotka, ale mnie Olała, brat też jutro nie przyjdzie ehhh... nie będę ukrywała, ze czuję się samotna bo tak jest... czuję się strasznie z kilkunastu powodów... m.in. z tego co napisałam an dogo...

Posted

[I]Nie mam powodu cię ganić ....
mogę ci dać tylko taką radę , ja też czasem coś przeczytam , potem napiszę post na dany temat i nie wysyłam go ...czekam aż się uspokoję i ...go kasuję :evil_lol:bo emocje już opadają ;).

Nie dołuj się tak ....a na swoich bliskich faktycznie mozesz być trochę zła...:mad:
[/I]

Posted

Luizko, ja też mam czasami wyskoki takie że och... :lol:
Każdy czasami ma b złe dni, jesteśmy tylko ludźmi, ciągle popełniamy jakies błędy.
A jak zrobisz sobie przerwę od dogo to pomyśl o tych biednych Alynkaaaach i Figach które tu za Toba będą tęsknić.
A teraz pyszczek do góry, dawaj zdjęcia Cerberka :)

Posted

[B]Luizo [/B]dobrze ze zdajesz sobie sprawe z tego ze jest coś nie tak i ze potrafisz przyznac sie do błedu i przeprosić- to duzo i mało osób to potrafi,wiec jestes jedną z nielicznych ;)
Pomysl nie tylko o Alynkaach i Figach ale o wszystkich którzy tu zagladaja i nie tylko po to zeby chwalić Cerberka ale dlatego ze chcą być z Toba chociaz w taki sposób.Figa ma racje ..."Pyszczek do góry i dawaj fotki pieknego Cerbera":p
Cerberku ja tez zniknełam na jakiś czas z dogo ale długo nie wytrzymałam bo odkad jestem na tym forum to powiecmy ze nim w jakis sposób zyje i zastanawiam sie co robicie chociaż nie znam was osobisice to i tak jestem zzyta zwłaszcza ze swietą 3-ka z wrocławka;)
[B][U]Lui nawet nie mysl o takich rzeczach jak samobójstwo nie warto, zaufaj mi[/U].[/B]

[B]Olek[/B] tak z drugiej strony dlaczego masz byc tak traktowany ?? za to ze mówisz swoje zdanie?Kazdy ma do tego prawo.Trzeba to tylko powiedzieć w taki sposób aby nie ranić 2-ej osoby (albo jesli juz jest taka sytuacja robic to w jak najmniejszym stopniu)
[U]Takie jest moje zdanie ;) [/U]

Posted

[B]Luiza[/B] teraz to mnie zatkało jak to wszystko przeczytałam. Po pierwsze wszyscy by się nie zachwycali historyjką Oli jakby nie było Twoich ślicznych fotek Cerberka. Po drugie zmartwiłaś mnie tymi słowami o "zrobieniu sobie czegoś" - popieram Usie: nie warto. Jeśli zrobisz przerwe od dogomanii to co my będziemy robić? Ja osobiście przychodze tu żeby obejrzeć zdjęcia Twojego pięknego psiaka, poczytać opinie o nim i żeby pogadać z Tobą, a że np. Ola czasami coś wymyśli fajnego i wszyscy to skomentują, to nie powód do takich posunięć jakie pisałaś. Dobra, możesz mnie ochrzanić, powiesić itd. ale to jest moje zdanie.

Posted

[B][COLOR=red]tak biedne Alynkyyyy i Figiiiii i reszte tez biedna chcesz zostawic????ooooo NIE moja pannnoo:mad: jeszcze dzis chce zobaczyc mnustwo foteckow Cerberka:):loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

Teraz to ja czuję sie winna... :-( Gdyby nie moja głupia historyjka, Luiza nie byłaby smutna...

[quote=Usia;]jestem zzyta zwłaszcza ze swietą 3-ka z wrocławka;)
[/quote]

Usiu, jesteś kochana :calus: [SIZE=1]Tylko my mieszkamy we W[B]ł[/B]ocławku, a nie Wrocławku ;) [/SIZE]

Posted

[quote name='Usia']tak jestem zzyta zwłaszcza ze swietą 3-ka z wrocławka;)[/quote]
Ula kochana jestes, mam nadzieje ze wrescie spotkamy sie na zywo tylko pamietaj ze masz przyjechac do WłocŁawka!!!:evil_lol:

czby Luiza sie na nas obrazilo cos jej dzisiaj na dogo i na gg nie widac :(
Luiza przepraszam za wszystwko wroc do nas!!!!!!!!

Posted

[COLOR=Blue][I][B]Siemanko slicznotko ;-)...łoj ale sie tu napisało a napisało heheeh ...
Złociutka na złosliwosc ;-) najlepsza jest galaretka ;-) a juz najlepsza taka ktora nie stwardnieje heeh ;-) wtedy to mozna sobie pouzywac do woli ... na galaretce hehe ;-)
A zeby sie odwrazliwic łap za aparat i rob focisze Cerberkowi ,bo to piekny i milusiasty psiok ;-)
Pozdrowionka ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[SIZE=4][COLOR=LightBlue]Luizo bardzo chciałabym ci jakoś pomóc, ale nie moge.... ALe wiesz jakbyą chciała pogadać to pisz na gg może pomimo iż jestem od ciebie sporo młodsza, to chociaż troche poprawie ci chumor...:calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:[/COLOR][/SIZE]