Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cerber']ale wiesz ja nie czuję sie doceniania... moze to na tle psychicznym, ale nawet psycholog już ze mną sobie nie radzi... jestem zbyt cieżkim człowiekiem, żeby ze mną rozmawiać... nie czuję się dla kogoś wazna, ciągle mam wrażenie, ze każdy co jakiś czas nie zawsze na mnie naskakuje, ma do mnie jakieś wąty. Czuję się z tym wszystkim źle i nie potrafię zmienić swojego nastawienia chociaż nie raz próbowałam... wiesz fakt, ze widzę jak u innych z troski pytają co się dzieje z psiakami i patrzę jakie u mnie jest zainteresowanie to mi się przykro robi... no i jak czasami patrze jak ktoś u siebie napisze, że: o a nikt nas nie odwiedza czy cos w tym stylu to jeszcze nie widziałam, zeby ktoś odpisałam... nie przesadzaj...

No niestety ja to odbieram jako atak... moze powinnam się leczyć u psychiatryka waszym zdaniem... może tak, ale nie wiem czy on mi coś pomoże...
PS. no i ja nie pieprzę tylko pisze co myślę...[/quote]
:crazyeye: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Black]Witaj Luizko !!!:multi::multi::loveu::loveu:
Kochana mam nadzieję, że ja Cię niczym nigdy nie uraziłam, a przynajmniej tak myślę.:roll:
Luizko martwię się o Ciebie już od dłuższego czasu.:shake:
Tak mi przykro z powodu wielu Twoich cierpień i Twoich bliskich czworonożnych przyjaciół także.:-(
Mogę Ciebie jedynie pocieszać na odległość.:loveu::loveu:
Luizo - głowa do góry ! :loveu::multi:
"Jutro będzie lepiej ." Pamiętaj, że masz przyjaciół na dogo. I proszę Cię tylko kochana, nie mierz wszystkich ludzi jedną miarką.:shake:
Ja bardzo Tobie współczuję i rozumiem Cię.:loveu::-(
Zawsze interesuję się Tobą i Twoimi zwierzątkami.:loveu:
Ale dzisiaj, aż się boję, żeby Cię nieświadomie nie urazić.:roll: Trzymaj się kochana.:loveu::loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Black]:buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Black]Nikt Tobie nie pomoże, jak sobie nie pomożesz sama.:-(
Zapamiętaj też, że "mowa jest srebrem, a milczenie złotem." Niektóre sprawy warto przemilczeć kochana.:calus: Wiem coś o tym.:roll:
Serdecznie pozdrawiam i ściskam Ciebie mocno.:loveu:
Przytulam do swego serca.:iloveyou:
A za kochanego Cerberka i jego mamę mocno trzymam kciuki.:thumbs::thumbs:
Co złego, to nie ja...:shake:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[URL="http://lilypie.com/"][IMG]http://lilypie.com/pic/070311/2Cv5.jpg[/IMG][IMG]http://by.lilypie.com/YHLqp1/.png[/IMG][/URL]

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luiza, mnie bardzo interesuje zdrowie Cerberka, ale niecodziennie jestem na dogomani. Bardzo mi przykro z powodu Cerberka, ale trzymam kciuki, ze okaże się, iz wszyscy martwimy się na zapas :) Proszę też, informuj nas o stanie zdrowia Cerberka. Nie wiem o co ta cala afera.. jets teraz taka nieprzyjazna atmosfera, a przeciez nie ma nawet najmniejszego powodu do kłótki, wszytskim nam zależy na tym samym, na zdrowiu Cerbera, oczywiscie tobie najbardziej, ale dla nas takze jest to ważne, aby Cerber był zdrowy, a ty szczęśliwa. Trzymaj się Luizko =*

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ojej ale się porobiło....
ja swojego zdania na ten temat wyrażać nie będę....

I ja również.

Chciałam tylko spytac jak się Cerbuś czuje, i oczywiście jego pani??? :lol:

Posted

Lui :(
Nie jestem w Twojej sytuacji,i niewiem jak sie zachować,ale 'wtrące' się,bo myśle że też moge Ci coś odsiebie powiedzieć/doradzić jeśli Cie to uraziło to serdecznie przepraszam ale lubie być z ludzmi szczera.
Na świecie jest troszke ludzi którzy przeżyli wiele przykrości w swoim życiu,ja chcoiaż Cie nie znam,widze co straciłaś i widze że czujesz sie bardzo podobnie Jak Ci ludzie,może nawet uważasz się za taką,bo jednak strata Osoby tak bliskiej[Mamy] jest zrozumiana przez nas,przez to wsyztko co sie wydarzyło,teraz boisz sie że stracisz Cerbera,Ja Cię rozumiem, i tak samo wszyscy tutaj.Każde złe posunięcie, u Ciebie przywołują te złe wspomnienia i myśli.
Myśle że tak łatwo sie tego nie pozbędziesz, i wiele rzeczy bedziesz tak odczytywać. To nie bedzie miłe, Musisz sobie z Tym poradzić,zwłaszcza że jestes już dorosła.
Wiem że to zabrzmi głupio,ale Twoja Mama napewno by tego Chciała.

A o Cerbera niemartw się na zapas,byćmoże martwisz sie o niego bardziej niż on o Siebie;)

Posted

[B][COLOR=royalblue]czy Wy nie przesadzacie??xhyba wiecie w jakiej sytuacji jest Lui prawda??[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Cerber to chyba jej jedyny czlonekj rodziny na ktorego moze liczyc i który jest dla niej najważniejszy...!!myślicie że ja bym nie spaanikowała gdyby Brutusowi wyskoczyl jakis guz??pewnie jeszcze gorzej od Luizy bym spanikowala:roll: Krecik jej zmarł wiec nie dziwie się Jej że ma złe przewidywania...tez bym tak myslala...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]wiec postawcie sie w jej sytuacji...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Luizko nie zostawiaj nas tutaj bo wszyscy Cie bardzo lubimy i chcemy abys dalej byla z nami i razem z Cerberkiem abysmy mogli sie cieszyc soba nawzajem :*:*:*[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Luizko ...czytam;)
Wiem ,że sie martwisz o Cerberka i wcale się nie dziwie .Myślę ze to błachostka i będzie oki.....Ozzy miał guzka ...zrobił się krwiak ....pocierpiał i wsi jest oki.
Trzymam kciukasy za Was:loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Lui mocno trzymam za Was kciuki a ostatnio bywam na Dogo rzadko i krótko. bardzo współczuję z powodu Krecika. Subskrypcja, komputer i poczta coraz częściej mi nie działa i o niczym nie wiedziałam - właśnie w innej galerii zauważyłam avatarek.
To nasza galeria jest galerią monologów.

Posted

Hej kochana!
Moge jedynie Ci wspolczuc:-(.Nie wiem co czujesz -nie jestem w Twojej skorze. Malo wiem ,jestem do tylu z wszystkim ,bo nie mam za bardzo czasu ,zeby siedziec na dogo.
Porozmawiaj z kims. Nie z psychologiem -on tak na prawde niczego o Tobie nie wie ,ale z kims komu ufasz ,z kim najlepiej sie czujesz.Sprobuj. Trudno mi Cie pocieszyc ,bo nie wiem jakiej pociechy potrzebujesz-nigdy nie bylam w takiej sytuacji.
Badz dobrej mysli ,jesli chodzi o Cerberka.Trzymam kciuki za WAS!!!!

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Luizko kochana, witaj ! :loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:buzi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Trzymam kciuki za Ciebie i za Twoich czworonożnych przyjaciół.:loveu::loveu::thumbs::thumbs:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]:thumbs:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Pomyślności dla WAS !!!!!!! :multi::loveu:
Pozdrawiam serdecznie.:loveu:
Nie poddawaj się.:shake: :roll:
"Silnym trzeba być, nie miętkim".;)
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='eria']Lui na czas nieokreślony wycofała sie z dogo.[/quote]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Skąd wiesz o tym ??????? :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

Lui... 3maj się chociaż wiem, że i tak pewnie tego nie przeczytasz skoro cie nie ma... Ja panikuje z byle kleszcza a co dopiero jeśi chodziłoby o jakiś guz...
PzDr... :*

Guest Kamcia_14
Posted

Dlaczego :placz: ?! To jest pewne na 10000 % ?
Jeśli tak to :

LUZIKO CZEKAMY NA CIEBIE !

Posted

Miejmy nadzieję, że to tylko chwilowa przerwa. w końcu Lui ma niedługo (jak kwżdy) maturę i może po prostu nie ma czasu...

Posted

[B]Cerberku,[/B] prosimy, wróć i napisz kilka słow informacji nt. Cerberka. Bardzo prosimy.
Dla nas informacja nt. stanu zdrowia Twojego Przyjaciela jest bardzo istotna.
Pzdr.