Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [I]:oops:przyznaje sie ...miałam zaległości .....ale wy to gaduły jesteście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I] Quote
Cerber Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 witam was kochani :) co tam u was słychać??? ja jestem właśnie po korkach z angola i niedługo ide z cerberem na deszczowy spacer... generalnie to sa nudy, chociaz teraz zabralam sie za robienie nitatek z histy na fakultety... pozniej odwiedze wasze galerie, obiecuje :) Alu Ty sie zawstydziłaś, ze masz zaległości, a co ja powinnam powiedzieć... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wy tu o zalehłościach nie gadajcie bo ja sie za główe zaraz złapie:D No Lui deszczpwy spacerek to fajna sprawa sama bym poszła ale jestem świeżo po chorobie i wole nie ryzykować, zreszta Tina sie nie nadaje na taki hardkore ( jak sie to pisze ?:D) Quote
Cerber Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 ehhh dziewuszki kochane, chyba sie przeziebilam troszku... mam katar i troszku mi zimno... musze isc z cerberem na dwor, a potem lece na goraca kapiel i do lozka... ehhhh weszlam bo chcialam wam pokazac jakiee smieszne zrobilam malunki cerberkowo-paczkowe :D mam nadzieje, ze sie wam spodobaja :D:D:D:D:D:D:D::D: na tej foci sa tak, od lewej cerber, furcia, preziu, niuniek, kora i na gorze od prawej ares i krecik :D [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/1472/111113lm.jpg[/IMG] tu oczywiscie wiadomo, ze cerber i kora... [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/2016/3333337tn.jpg[/IMG] a tu od gory po lewo cerber, na dwoch lapach furcia i na dole preziu... [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/4572/22222225rr.jpg[/IMG] i ostatni malunek ze slynnej chinskiej restauracji... zgadniejcie jaki to kabaret... tylko ani mru mru, nie wygadajjcie sie nikomu :D [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/8280/000002ch.jpg[/IMG] Quote
Ewa&kumpel Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wielkie dzięki za pomoc, Luiza. Wytargaj ode mnie swojego Cerberka, który pewnie już śpi. Pa, pa Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Lui alez ty masz talent artstyczny :D:D:D Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Wielkie dzięki za pomoc, Luiza. Wytargaj ode mnie swojego Cerberka, który pewnie już śpi. Pa, pa[/quote] hehhee nie ma za co naprawdę :) [quote name='_ChiQuiTa_']Lui alez ty masz talent artstyczny :D:D:D[/quote] talent powiadasz.... hmmmmmmm no może coś w tym jest :D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A no pewnie.... psiaki narysowane przez Ciebie są jak 2 krople wody:D fajnie to zrobiłaś :) może kiedyś i Tinka dołączy do Cerberkowej paczki :) Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 dzieki Edytko... ja narysowałam wszystkich przycjaciół cerberkowych, ktorzy z cerberem mieli juz stycznosc fizyczna i duchowa... kiedys na pewno paczka cerbera sie powiekszy tak, ze kartki zabraknie :D Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/4572/22222225rr.jpg[/IMG] hehe furcia to nawet na rysunkach musi cos odwalic bo niebylaby soba:evil_lol: Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='furciaczek'][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/4572/22222225rr.jpg[/IMG] hehe furcia to nawet na rysunkach musi cos odwalic bo niebylaby soba:evil_lol:[/quote] hehehe no też wlaśnie, dlatego tak wygląda, jak wygląda :D:D:D a preziu tez nie lepszy,, leci by ja zaatakowac z dynki... tylko cer taki porzadny obywatel se klusem pedzi co sil w nogach, a jego piekna siersc powiewa na wie=trze....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Lui bierz sie za pisanie książki :D:D:D:D Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Lui bierz sie za pisanie książki :D:D:D:D[/quote] hehehe ksiażki obrazkowej karykaturalnej :D:D::D ale bylby odjazd... tylko nikt by jej kupic nie chciał :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja bym byla 1 :D i to z dedykacją bym sobie zamówiła:D Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ja bym byla 1 :D i to z dedykacją bym sobie zamówiła:D[/quote] nie no spoko luz, ale musiałoby byc wiecxej chetnych :D:D jak znajdziesz conajmniej 10 osob to sie do mnie złość, a napisze dla was taka ksiazke...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 no to ja tez już ze wszystkimi się żegnam... jutro, a raczej dziś jadę do oca i porobie szczeniaom fotki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: szczeniaki juz maja 16-17 dni wiec już oczka maja otworzone... niedlugo zacznal chodzic jak prawdziwe pieski, a nie pelzac jak dzdzownice :D dobra kochani,, zmykam... [SIZE=3][B]DOBRANOC:*:*:*:*[/B][/SIZE] Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witaj, Cerber . Troche miałam zaległości w Twojej Galerii, ale rysunków nie da się nie zauważyć! :lol: Wyszły rzeczywiście ciekawie... Mogę się ustawić w kolejce do książki? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 czekamy na foteczki Szczeniorów.. a zgłosił sie już ktoś ze chce maluszka? Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Witam was kochani :) Asiaczek, oczywiście, że możesz się ustawić w kolejce... juz mam 2 osoby chętne na moją książkę, jeszzce conajmniej 8 i książka ujrzy światło dzienne :D Anecioreczek - mamy conajmniej 4 chętnych na szczeniorki... ja wraz z Gosią porobimy ogłoszenia i porozwieszmy w mieście... damy rade, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... :) Quote
Anecioreczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 no to super!:multi: Byleby jak najszybciej domki sie znalazły:multi: Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej Lui;) Co tam u Ciebie? moze wstawisz jakies nowe fotki:eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 czesc Martuś :):* zaraz do Ciebie tez wpadne, ale cosik mi sie komp zawiesza :/ ehhh a może ktoś jeszcze chętny na moją sparodiowaną książkę????:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts